سلام..ممنون پاك شد اصلا من دقت نكرده بودم
يه روش هست بايد ظرف اكانت هك شده موقت بداره رو دستگاهت كه من خيليارو ميشناسم بن شد كنسولشون از طرف سوني اينكارو كردن
يه روش ديگه هم هست براي ريختن بازي ها كن من خودمم يه جا رفتم اينكارو بكنم يارو بهم گفت يك چيپ رو از دستگاهم بايد برداره و عوضش كنه
بعد گفت وقتي هاردت پر شد ديگه بايد دستگاهو بندازي دور![]()
اصلا شرکت سونی تا مجوز بن کردن نگیره نمیتونه بن کنه که در حاله حاظر هم شروع به بن کردن نکرده...این حرفی هم که به شما زدن قطعا دروغ محظه و اصلا قطعه ای از کنسول خارج نمیشه.... به این شایعات گوش نکنید...
سلام..بچه ها من دو روز پیش یه اکانت هکی خریدم از این ترکیبی ها الان پشیمونم اگه اکانت رو از کنسول حذف کنم طرف میتونه دوباره رو کنسولش اکتیوش کنه که کار بیخ پیدا نکنه؟ چون موقع خرید دی اکتیو ال رو از سایت زدم. میترسم کنسول بن شه
سونی هنوز شروع به بن کردن نکرده...نسل قبل بعد از 14 روز بن میکرد کنسول های کپی رو...این نسل نمیدونم اگر شروع به بن کردن بکنه چهقدر زمان میبره...ولی قطعا بن شدن ها شروع میشه...
سلام
من وقتی ps4 رو خریدم فرروشنده برای من 15 بازی نصب کرد و اکانت خودش رو ریخت رو ps4 و به من گفت که آنلاین نشم من هم بعد از استفتده الان می خوام ps4 رو ریست فکتوری کنم و یا همه ی اطلاعات اونو پاک کنم و بازی آنلاین نصب کنم و خودم اکانت درست کنم اما وقتی به منوی initialization میرم نمی دونم full رو انتخاب کنم یا quick و بعد از انتخاب هر کدوم راجع به پرایمری و دی اکتیو کردن اکانت فروشنده میگه که باید وصل شم به psn و login کنم اما من نمی تونم وصل شم و رمز فروشنده رو ندارم چی کار کنم که همه چی مثل روز اول شه و همه چیز رو قانونی بخرم و اکانت خودم رو درست کنم ؟؟؟؟
ببخشید طولانی شد. لطفا جواب بدید
سلام...
شما اگر کنسولتون رو آنلاین کنید لایسنستون چک میشه و بازی ها به مرور قفل میشن و غیره قابل استفاده...
خب مشخصه که این اانتها بعد از مدتی از کار می افتن و غیره قابل بازیابی هستن...
ریست فکتوری فول بهترین گزینست...چون تمام فایل های TEMP رو پاک میکنه
سلام دوستان میخوام یه ps4 بخرم زیادم اهل بازی آنلاین نیستم میخوام آفلاین بازی کنم این بازی هایی که میریزن تو هاردش دونه ای 15 تومان مشکلی ایجاد نمیکنه یه توضیح به من میدید نمیتونم بازی اورجینال تهیه کنم وسعم نمیرسه.ممنون
سلام..
آفلاین خیر مشکلی نداره
سلام
من سرعت دانلودم 60 کیلوبایته و کامپیوتر رو به ps4 وصل میکنم و اینترنت بهش میرسه
موقع دانلود اپدیت سرعتو که چک میکنم 10 کیلوبایته
بعد کامپیوترو که یه ری استارت میکنم سرعت میشه 60 کیلو بایت
به نظرتون مشکل از چیه؟
کامپیوترم رو یه 6 سالی هست دارم
سلام..
بهتره شما مودم رو مستقیم به کنسول وصل کنید
سلام..بچه ها میشه با ماهی 50 تومن یه نت خوب گرفت که دیگه خیال آدم از بازی انلاین راحت شه خسته شدم دیگه دوتانی که کرجن شما چه نتی دارید؟ ممنون میشم جواب بدید
بله میشه .... بنده کرج نیستم اطلاع ندارم
Last edited by a moderator: