هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون پاك شد اصلا من دقت نكرده بودم

يه روش هست بايد ظرف اكانت هك شده موقت بداره رو دستگاهت كه من خيليارو ميشناسم بن شد كنسولشون از طرف سوني اينكارو كردن

يه روش ديگه هم هست براي ريختن بازي ها كن من خودمم يه جا رفتم اينكارو بكنم يارو بهم گفت يك چيپ رو از دستگاهم بايد برداره و عوضش كنه
بعد گفت وقتي هاردت پر شد ديگه بايد دستگاهو بندازي دور :|
سلام..
اصلا شرکت سونی تا مجوز بن کردن نگیره نمیتونه بن کنه که در حاله حاظر هم شروع به بن کردن نکرده...این حرفی هم که به شما زدن قطعا دروغ محظه و اصلا قطعه ای از کنسول خارج نمیشه.... به این شایعات گوش نکنید...

بچه ها من دو روز پیش یه اکانت هکی خریدم از این ترکیبی ها الان پشیمونم اگه اکانت رو از کنسول حذف کنم طرف میتونه دوباره رو کنسولش اکتیوش کنه که کار بیخ پیدا نکنه؟ چون موقع خرید دی اکتیو ال رو از سایت زدم. میترسم کنسول بن شه
سلام..

سونی هنوز شروع به بن کردن نکرده...نسل قبل بعد از 14 روز بن میکرد کنسول های کپی رو...این نسل نمیدونم اگر شروع به بن کردن بکنه چهقدر زمان میبره...ولی قطعا بن شدن ها شروع میشه...

سلام
من وقتی ps4 رو خریدم فرروشنده برای من 15 بازی نصب کرد و اکانت خودش رو ریخت رو ps4 و به من گفت که آنلاین نشم من هم بعد از استفتده الان می خوام ps4 رو ریست فکتوری کنم و یا همه ی اطلاعات اونو پاک کنم و بازی آنلاین نصب کنم و خودم اکانت درست کنم اما وقتی به منوی initialization میرم نمی دونم full رو انتخاب کنم یا quick و بعد از انتخاب هر کدوم راجع به پرایمری و دی اکتیو کردن اکانت فروشنده میگه که باید وصل شم به psn و login کنم اما من نمی تونم وصل شم و رمز فروشنده رو ندارم چی کار کنم که همه چی مثل روز اول شه و همه چیز رو قانونی بخرم و اکانت خودم رو درست کنم ؟؟؟؟

ببخشید طولانی شد. لطفا جواب بدید

سلام...

شما اگر کنسولتون رو آنلاین کنید لایسنستون چک میشه و بازی ها به مرور قفل میشن و غیره قابل استفاده...
خب مشخصه که این اانتها بعد از مدتی از کار می افتن و غیره قابل بازیابی هستن...
ریست فکتوری فول بهترین گزینست...چون تمام فایل های TEMP رو پاک میکنه

سلام دوستان میخوام یه ps4 بخرم زیادم اهل بازی آنلاین نیستم میخوام آفلاین بازی کنم این بازی هایی که میریزن تو هاردش دونه ای 15 تومان مشکلی ایجاد نمیکنه یه توضیح به من میدید نمیتونم بازی اورجینال تهیه کنم وسعم نمیرسه.ممنون

سلام..
آفلاین خیر مشکلی نداره

سلام
من سرعت دانلودم 60 کیلوبایته و کامپیوتر رو به ps4 وصل میکنم و اینترنت بهش میرسه
موقع دانلود اپدیت سرعتو که چک میکنم 10 کیلوبایته
بعد کامپیوترو که یه ری استارت میکنم سرعت میشه 60 کیلو بایت
به نظرتون مشکل از چیه؟
کامپیوترم رو یه 6 سالی هست دارم

سلام..
بهتره شما مودم رو مستقیم به کنسول وصل کنید

بچه ها میشه با ماهی 50 تومن یه نت خوب گرفت که دیگه خیال آدم از بازی انلاین راحت شه خسته شدم دیگه دوتانی که کرجن شما چه نتی دارید؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام..

بله میشه .... بنده کرج نیستم اطلاع ندارم

Last edited by a moderator:
با سلام خدمت اساتید . میخواستم بدونم که اگه یه ps vitaبخرم میتونم ازش به عنوان دسته برای ps4استفاده کنم یا برم یه دسته دیگه اورجینال ps4 رو بخرم . شما کدومو توصیه میکنید .؟ بدرد بازی برای طولانی مدت میخوره؟ که مثلا بخوام با کسی دو نفره فیفا بزنم

سلام میخواستم آنچارتد دست دوم بگیرم میخواستم ببینم که رینجن ها چه تفاوتی دارن من کنسولم ریجن 3 هستش
آخه اکثرا دست دو ریجن دو دیدم

سلام میخواستم آنچارتد دست دوم بگیرم میخواستم ببینم که رینجن ها چه تفاوتی دارن من کنسولم ریجن 3 هستش
آخه اکثرا دست دو ریجن دو دیدم
سلام
اهمیت ریجن بازی وقتیه که شما بخوای DLC برا بازی بخری در اون حالت باید ریجن بازی و ریجن اکانتی که میخوای داخلش DLC بخری یکی باشه
رجین کنسول این وسط هیچ اهمیتی نداره

• Like
Reactions: teoman
با سلام خدمت اساتید . میخواستم بدونم که اگه یه ps vitaبخرم میتونم ازش به عنوان دسته برای ps4استفاده کنم یا برم یه دسته دیگه اورجینال ps4 رو بخرم . شما کدومو توصیه میکنید .؟ بدرد بازی برای طولانی مدت میخوره؟ که مثلا بخوام با کسی دو نفره فیفا بزنم
مشخصا ویتا برای کنترلر بودن طراحی نشده و نمیتونه اونجوری که دوال شاک توی دست جای میگیره عمل کنه...اگه برای هر چندوقت یکبار میخوای یه دستی فیفا بزنی و در بقیه شرایط باید کنترلر اضافه خاک میخوره...خرید ویتا به عنوان یه کنسول قابل حمل (هرچند فراموش شده) با قابلیت کنترلر شدن و ریموت پلی رو میشه در نظر گرفت...
ولی باز من بودم دوال شاک رو میگرفتم ...

• Like
Reactions: hanif36
من نمی تونم ریست فکتوری کنم چون میگه باید اکانت روو دی اکتیو کنی و برای اینکار باید تو psn login کنی و من رمز اکانت فروشنده رو ندارم
چطوری میتونم ریست فکتوری کنم ؟؟؟؟؟؟؟
سلام...

شما اگر کنسولتون رو آنلاین کنید لایسنستون چک میشه و بازی ها به مرور قفل میشن و غیره قابل استفاده...
خب مشخصه که این اانتها بعد از مدتی از کار می افتن و غیره قابل بازیابی هستن...
ریست فکتوری فول بهترین گزینست...چون تمام فایل های TEMP رو پاک میکنه

بچه ها بار کد کنسولی که دیروز خریدم زدم چک کردم دیدم کنسول واسه June 2015 چرا اینقدر قدیمی دل چرکین شدم نکنه دست دوم بوده بجای نو دادن

بچه ها بار کد کنسولی که دیروز خریدم زدم چک کردم دیدم کنسول واسه June 2015 چرا اینقدر قدیمی دل چرکین شدم نکنه دست دوم بوده بجای نو دادن

کسی که بهت فروخته به عنوان چه کنسولی فروخته؟ اصلا چیزی گفته بهت؟

• Like
به عنوان نو
و من هم سوال کردم که اکبند گفت اره

کلا واسه خرید کالای دیجیتالی بهتره توی اینترنت قبلش حتما تحقیق کنید، حالا اینم مشکلی نداره ولی خب خیلی بهتر بود که مدلهای جدیدتر مدل 2016 رو میخریدید

ولی اینم مشکلی نداره :)

• Like
طرف یه پیرمرد بود چیزیم بلد نبود بندخدا کلا دوتا کنسول بیشترم نداشت

در کل خیچ راهی نیست بفهمیم کنسول نو هست یا نه
من فکر میکردم تمام 1206 2016 هستن

مجوز كدومه دوست عزيز
اين حرفارو فقط مغازه دارا به نفع جيبشون ميزنن
كنسول بن ميشع خوبشم ميشه شما اگه ميتوني برو شكايت كن(منظورم شخص شما نيست)

سوني خيلي خوشگل كنسولتو بن ميكنه اگرم بتوني بري شكايت ازش كني و خارج باشي تازه به جرم دزدي بازي مبرتت زندان!!!!!!!!!!!!

در مورد عوض كردن چيپ هم اون كسي كه اينكارو ميكنه نمياد به من شما به اين راحتي بگه اينكارو ميكنن وقتي طرف هاردش پر شد كنسولشو مجبور شد بندازه دور ميفهمه تازه

دوست عزيز شايد هميشه حق با شما نباشه درست نيست به هركي از راه رسيد حرف مخالف زد بگيد دروغگو يا شايعه پرون
به من هردوش نشون داده شده
درضمن من ادعا نكردم برخلاف شما حرفم وحي الهيه!!!!

اگه دوستمون مشكلي براش پيش بياد كه شما نميتوني كاري براش بكني

سلام..
شما حرف بنده رو بد متوجه شدی...منظورم شکایت مصرف کننده نیست....
برای بن کردن کنسول شرکت سونی باید مجوز لازم رو بگیره.ولی هنوز این اتفاق محقق نشده...این دوستانی هم که بن شدن در این نسل به خاطره استفاده از همین اکانتهاست و به دلیل ریپورت شدن زیاد بن شدن...والا سونی هنوز به طوره رسمی بن کردن رو شروع نکرده...
مگه هارد یک بار مصرفه که اگر پر شد بندازیش دور؟ هیچ قطعه ای هم قرار نیست از کنسول خارج بشه...حرفهای من ادعا نیست.بیشتر تحقیق کنید متوجه میشید....

من نمی تونم ریست فکتوری کنم چون میگه باید اکانت روو دی اکتیو کنی و برای اینکار باید تو psn login کنی و من رمز اکانت فروشنده رو ندارم
چطوری میتونم ریست فکتوری کنم ؟؟؟؟؟؟؟

سلام..
شما بهتره از سیف مود اینکار رو انجام بدید.....این مشکل ماننده یک ردپا در کنسولتون باقی میمونه و اگر بن شدن از طرف سونی شروع بشه قابل شناسایی هستید...

نسل قبل ( PS3 ) دقیقا همین مشکل وجود داشت

در کل خیچ راهی نیست بفهمیم کنسول نو هست یا نه
من فکر میکردم تمام 1206 2016 هستن
سلام...

دو تا مساله هست:
1.یا اینکه واقعا کنسول پلمب بوده که بنده بعید میدونم چون شما میگید 2015 هست
2.کارکرده بوده : این امکانش بیشتره

سلام
مدل CUH-1216 با مدل CUH-1206 چه فرقی داره؟

06 ریجن 3 مال آسیاس قیمتش پایین تر و جای ضبدر و مربع برعکس ولی تو بازی این شکلی نیست

بچه ها میشه با ماهی 50 تومن یه نت خوب گرفت که دیگه خیال آدم از بازی انلاین راحت شه خسته شدم دیگه دوتانی که کرجن شما چه نتی دارید؟ ممنون میشم جواب بدید

فکر کنم بشه سایتای ارائه دهنده سرویس نگاه کن

• Like
Reactions: shahriyar_pc
ببين دوست عزيز كنسول من دوماه بن شد
كنسول آشنامونم با اون روش زدن تركوندن سه چهار تا بازي كرد بعد ديگه نشد روش چيزي ريخت سيستم كنسولش مشكل پيدا كرد نصب نميكرد ديگه برد نمايندگي گفتن قطعه كنسول با بك قطعه مصنوعي عوض شده

يه لطفي كن هر وقت حقوق دان شدي منو قانع كن درباره اينكه سوني براي بن كردن و زندان انداختن بازي دزدا مجوز از كي بگيره وقتي كنسول ماله سونيه اكانت هم ماله سونيه
درصمن هر وقت دكتراي سخت افزار گرفتي بيزحمت بيا آشنامو قانع كن كنسولش الكي تركيده
واقعا خوشحال ميشم

خيلي ممنون ميشم واقعا اينطوري دلخوري منو آشنامم از بين ميره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or