هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آره داداش بعضی موقع ها فقل میشن، مخصوصا اگه سونی آپدیت بده احتمال قفل شدنشون خیلی بیشتره
ممنون داداش.

نه من منظورم اینه که آیا اون طرف وقتی رمزشو عوض میکنه، آیا این احتمال وجود داره که بتونه اکانتشو از حالت اکتیو در بیاره؟

چون مثلا اگه الان از طریق سایت بری تو اکانتت و رو گزینه دی اکتیو بزنی، تا شش ماه آینده نمیشه غیر فعالش کرد و بخاطر همین بازی ها تا شش ماه رو هر اکانتی فعال میمونن.

البته میشه با سونی مکاتبه کرد که از چنین حالتی درش بیاره ولی شنیدم به این راحتی زیر بار نمیرن. به خاطر همین برام سوال پیش اومده که آیا این افراد سونی را میتونن راضی کنن که دی اکتو اکانتشونو دوباره فعال کنه؟ و کسی در چنین شرایطی بازم تونسته بی دردسر آنلاین بشه؟

سلام دوستان
من سرعت دانلودم با كامپيوتر يا حتي گوشي بين ١.٥مگ تا ٢ مگ در ثانيست
اما با PS4 سرعت دانلود ٢٠٠-٣٠٠ كيلوبايت هست :|
حتي يبار سرعت دانلود با كامپيوتر ٣ مگ بود بعد همون موقع با كنسول ٦٠-٧٠ :|
ايا راهي هست كه سرعتش مثل گوشي و كامپيوتر شه؟ ( يادمه PS3 هم همين مشكلو داشت )
راه حلي به جز PSX بگين لطفا چون با خود دستگاه ميتونم دانلود كنم فقط.
از نرم افزار vita proxy هم استفاده کن گرچه با خود psx هم میشه از کنسول دانلود کرد
من فقط وقتی کامپیوتر رو یه ری استارت میکنم و سریع vita proxy رو وصل کردم تونستم به حداکثر سرعت دانلودم برسم

• Like
Reactions: Ehsan of War
از نرم افزار vita proxy هم استفاده کن گرچه با خود psx هم میشه از کنسول دانلود کرد
من فقط وقتی کامپیوتر رو یه ری استارت میکنم و سریع vita proxy رو وصل کردم تونستم به حداکثر سرعت دانلودم برسم
ممنون داداش من كامپيوترم مشكل داره هيچ جوره وصل نميشه به كنسول يا برعكس
يعني هيچ راهي نيست كه سرعت دانلود با خود كنسول در حد كامپيوتر باشه ؟

سلام
ببخشيد من ميخوام دو تا اكانت رو از دستگاهم پاك كنم ولي رمز اون اكانت هارو ندارم ولي دستگاه ارور ميده حتما بايد باهاشون لاگين كنم
حالا چجوري پاكشون كنم؟

سلام
ببخشيد من ميخوام دو تا اكانت رو از دستگاهم پاك كنم ولي رمز اون اكانت هارو ندارم ولي دستگاه ارور ميده حتما بايد باهاشون لاگين كنم
حالا چجوري پاكشون كنم؟
سلام بر داداش.

نه میتونی پاکشون کنی. دلیل ارورش بخاطر اینه که پیغام میده میخوای اکتیوش غیر فعال بشه که باید برای این کار بری تو اکانت و اکتیوشو غیر فعال کنی.

منتها چون گفتی رمزشونو نداری، وقتی خواستی اکانت ها را پاک کنی، اولین پیغام را گزینه NO انتخاب کن و دومیشو YES بزن. اینجوری اکانت پاک میشه

سلام دوستان میخوام یه ps4 بخرم زیادم اهل بازی آنلاین نیستم میخوام آفلاین بازی کنم این بازی هایی که میریزن تو هاردش دونه ای 15 تومان مشکلی ایجاد نمیکنه یه توضیح به من میدید نمیتونم بازی اورجینال تهیه کنم وسعم نمیرسه.ممنون

بچه ها میشه با ماهی 50 تومن یه نت خوب گرفت که دیگه خیال آدم از بازی انلاین راحت شه خسته شدم دیگه دوتانی که کرجن شما چه نتی دارید؟ ممنون میشم جواب بدید

بچه ها میشه با ماهی 50 تومن یه نت خوب گرفت که دیگه خیال آدم از بازی انلاین راحت شه خسته شدم دیگه دوتانی که کرجن شما چه نتی دارید؟ ممنون میشم جواب بدید
بله پارس آنلاین سرویس نامحدود با ماهی 45 تومن داره که سرعت 3 مگ واقعی رو میده که برای بازی آنلاین عالیه . البته من تو قم تست کردم . شاتلم که مثل همیشه خوبه :-B

سلام بر داداش.

نه میتونی پاکشون کنی. دلیل ارورش بخاطر اینه که پیغام میده میخوای اکتیوش غیر فعال بشه که باید برای این کار بری تو اکانت و اکتیوشو غیر فعال کنی.

منتها چون گفتی رمزشونو نداری، وقتی خواستی اکانت ها را پاک کنی، اولین پیغام را گزینه NO انتخاب کن و دومیشو YES بزن. اینجوری اکانت پاک میشه

ممنون پاك شد اصلا من دقت نكرده بودم

سلام دوستان میخوام یه ps4 بخرم زیادم اهل بازی آنلاین نیستم میخوام آفلاین بازی کنم این بازی هایی که میریزن تو هاردش دونه ای 15 تومان مشکلی ایجاد نمیکنه یه توضیح به من میدید نمیتونم بازی اورجینال تهیه کنم وسعم نمیرسه.ممنون
يه روش هست بايد ظرف اكانت هك شده موقت بداره رو دستگاهت كه من خيليارو ميشناسم بن شد كنسولشون از طرف سوني اينكارو كردن

يه روش ديگه هم هست براي ريختن بازي ها كن من خودمم يه جا رفتم اينكارو بكنم يارو بهم گفت يك چيپ رو از دستگاهم بايد برداره و عوضش كنه
بعد گفت وقتي هاردت پر شد ديگه بايد دستگاهو بندازي دور :|

بچه ها من دو روز پیش یه اکانت هکی خریدم از این ترکیبی ها الان پشیمونم اگه اکانت رو از کنسول حذف کنم طرف میتونه دوباره رو کنسولش اکتیوش کنه که کار بیخ پیدا نکنه؟ چون موقع خرید دی اکتیو ال رو از سایت زدم. میترسم کنسول بن شه

سلام
من وقتی ps4 رو خریدم فرروشنده برای من 15 بازی نصب کرد و اکانت خودش رو ریخت رو ps4 و به من گفت که آنلاین نشم من هم بعد از استفتده الان می خوام ps4 رو ریست فکتوری کنم و یا همه ی اطلاعات اونو پاک کنم و بازی آنلاین نصب کنم و خودم اکانت درست کنم اما وقتی به منوی initialization میرم نمی دونم full رو انتخاب کنم یا quick و بعد از انتخاب هر کدوم راجع به پرایمری و دی اکتیو کردن اکانت فروشنده میگه که باید وصل شم به psn و login کنم اما من نمی تونم وصل شم و رمز فروشنده رو ندارم چی کار کنم که همه چی مثل روز اول شه و همه چیز رو قانونی بخرم و اکانت خودم رو درست کنم ؟؟؟؟

ببخشید طولانی شد. لطفا جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or