هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من میخام ی کنسول دسته دوم بگیرم،اگه میشه بگید از کجا باید بفهمم دستگاه بن شده یا نه ممنون

سلام امروز با یکی‌از دوستان رفتیم توپخونه پاساژ لباف که بازی دیجیتالی بریزه چند تا مغازه ی بیرون پاساژ میگفتن که هفته ی بعد نسخه ی کپی خور ps4 رو میارن قیمتاشم میره بالا ! ما رفتیم داخل پاساژ چند جا پرسیدیم ۳۵ بود واسه هر بازی بعد این دوستمون ۱۰ تا بازی سفارش داد یارو ۵۰ تومن اضافه تر واسه کپی خور کردن گرفت من میدونستم ps4 کپی خور نمیشه تازه میگفت بن شه به من ربط نداره گفتم چه جور کپی خوریه که بن نم که شک کرده بودم به یکی از آشنا ها زنگ زدم جریانو پرسیدم گفت الان بعضی جاها این اکانتای هکی رو میریزن یه پول اضافه هم از آدمای ساده میگیرن که مثلا کپی خور کنن بعد یه اینو گفتم که گول این آدما رو نخورین .
پ.ن: موقعی که ما رفتیم یه بنده خدایی اومده بود طرفم بهش گفت فقط مدل 1106 ریجن ۳ کپی خور میشه بقیه اگه بشن بن میشن خلاصه جنسای موندشون رو اینطوری غالب میکنن.
شما دیگه خیلی ساده بودید،هیچ جایی خبر از کپی خور شدن کنسول نیست بعد مغازه دارا میگن کپی خورضو میاریم!!یکم ب مغزمون فشار بیاریم بد نیست

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من چنتا دیسک دست دوم گرفتم که موج داشتن مشکلی که دستگاه پیدا نمی کنه؟خود سونی چیزی نگفته در موردش؟
امتحان کردم بازی راحت اجرا میشه

سلام دوستان من چنتا دیسک دست دوم گرفتم که موج داشتن مشکلی که دستگاه پیدا نمی کنه؟خود سونی چیزی نگفته در موردش؟

بعضی ها کلا موج دارن حتی من بازی پلمپ موج دار هم داشتم
بدون مشکل کار میکنن

اصلا دیسک هر چقدر هم کثیف یا خش باشه لنز رو خراب نمی کنه اولا که cd نیست بلوریه دوما دستگاه ps1 نیست ps4 یا ps3 سوما اصلا لنز یه لیزره که با نور دیسکو اجرا می کنه من که تابحال چنین مشکلی برام پیش نیومده
اما ممکنه که اگه دیسک خراب باشه بازی فریز کنه یا لگ داشته باشه یا صداش قطع بشه که اونم تابحال برام اتفاق نیفتاده

• Like
Reactions: pouria_k
سلام بچه ها

استاروارز نیاز به پلاس داره؟ قبلا که داشتمش میگفتن به دلیل تمام مولتی بودنش پلاس نمیخواد
البته اون موقع پلاس داشتم

بچه ها راسته میگن کنسولو باز میکنن رامشو دستکاری میکنن بازی میریزن؟
یه روش هست که بهش میگن هک برزیلی ، شاید منظور شما این هک باشه
البته استفاده ازش اصلا توصیه نمیشه

Last edited by a moderator:
با سلام
دوستان من میخواستم بعد ماه رمضون یه دستگاه ps4 بخرم ولی از مدل هاش هیچی سرم نمیشه لطف کنید یه راهنمایی کنید الان چه ریجن و مدلی بهتر و به صرفه تر است برای خریدن ؟
با تشکر

با سلام
دوستان من میخواستم بعد ماه رمضون یه دستگاه ps4 بخرم ولی از مدل هاش هیچی سرم نمیشه لطف کنید یه راهنمایی کنید الان چه ریجن و مدلی بهتر و به صرفه تر است برای خریدن ؟
با تشکر
سلام ریجن 3 سری 1206 قیمتش پایین تر آخرین سریم هست اگه دیسک می خری 500 گیگ کافیه اما اگه شیرینگ و هکی این چیزا می خوای استفاده کنی یه گیگ بگیر ...البته e3 پیگیری کن ببین داستان نئو چی میشه
اگر هم اهل دسته دوم خریدن باشی گاهی تو دیوار موردای خوبی که دستگاه تقریبا یا واقعا آک پیدا میشه

• Like
Reactions: mostafawarcraf
سلام ریجن 3 سری 1206 قیمتش پایین تر آخرین سریم هست اگه دیسک می خری 500 گیگ کافیه اما اگه شیرینگ و هکی این چیزا می خوای استفاده کنی یه گیگ بگیر ...البته e3 پیگیری کن ببین داستان نئو چی میشه
اگر هم اهل دسته دوم خریدن باشی گاهی تو دیوار موردای خوبی که دستگاه تقریبا یا واقعا آک پیدا میشه
ریجن که مهم نیست مثلا دستگاه ریجن 3 باشه بازی ریجن 2 یا آل مشکلی پیش نمیاد که؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or