**AMIR**
کاربر سایت
تخیلی نباشه بازی دیگه ای نیست؟overwatch
rain bow
destiny
pvz
un4
تخیلی نباشه بازی دیگه ای نیست؟overwatch
rain bow
destiny
pvz
un4
شما دیگه خیلی ساده بودید،هیچ جایی خبر از کپی خور شدن کنسول نیست بعد مغازه دارا میگن کپی خورضو میاریم!!یکم ب مغزمون فشار بیاریم بد نیستسلام امروز با یکیاز دوستان رفتیم توپخونه پاساژ لباف که بازی دیجیتالی بریزه چند تا مغازه ی بیرون پاساژ میگفتن که هفته ی بعد نسخه ی کپی خور ps4 رو میارن قیمتاشم میره بالا ! ما رفتیم داخل پاساژ چند جا پرسیدیم ۳۵ بود واسه هر بازی بعد این دوستمون ۱۰ تا بازی سفارش داد یارو ۵۰ تومن اضافه تر واسه کپی خور کردن گرفت من میدونستم ps4 کپی خور نمیشه تازه میگفت بن شه به من ربط نداره گفتم چه جور کپی خوریه که بن نم که شک کرده بودم به یکی از آشنا ها زنگ زدم جریانو پرسیدم گفت الان بعضی جاها این اکانتای هکی رو میریزن یه پول اضافه هم از آدمای ساده میگیرن که مثلا کپی خور کنن بعد یه اینو گفتم که گول این آدما رو نخورین .
پ.ن: موقعی که ما رفتیم یه بنده خدایی اومده بود طرفم بهش گفت فقط مدل 1106 ریجن ۳ کپی خور میشه بقیه اگه بشن بن میشن خلاصه جنسای موندشون رو اینطوری غالب میکنن.
سلام دوستان من چنتا دیسک دست دوم گرفتم که موج داشتن مشکلی که دستگاه پیدا نمی کنه؟خود سونی چیزی نگفته در موردش؟
امتحان کردم بازی راحت اجرا میشه
بعضی ها کلا موج دارن حتی من بازی پلمپ موج دار هم داشتم
بدون مشکل کار میکنن
به نظر شخصیم مشکلی پیش نمیادداداش برا دستگاه و لنزش مشکلی پیش نمیاد؟
سایتا و منابع خارجی چیزی نگفتن در موردش؟
اصلا دیسک هر چقدر هم کثیف یا خش باشه لنز رو خراب نمی کنه اولا که cd نیست بلوریه دوما دستگاه ps1 نیست ps4 یا ps3 سوما اصلا لنز یه لیزره که با نور دیسکو اجرا می کنه من که تابحال چنین مشکلی برام پیش نیومدهسلام دوستان من چنتا دیسک دست دوم گرفتم که موج داشتن مشکلی که دستگاه پیدا نمی کنه؟خود سونی چیزی نگفته در موردش؟
امتحان کردم بازی راحت اجرا میشه
یه روش هست که بهش میگن هک برزیلی ، شاید منظور شما این هک باشهبچه ها راسته میگن کنسولو باز میکنن رامشو دستکاری میکنن بازی میریزن؟
سلام ریجن 3 سری 1206 قیمتش پایین تر آخرین سریم هست اگه دیسک می خری 500 گیگ کافیه اما اگه شیرینگ و هکی این چیزا می خوای استفاده کنی یه گیگ بگیر ...البته e3 پیگیری کن ببین داستان نئو چی میشهبا سلام
دوستان من میخواستم بعد ماه رمضون یه دستگاه ps4 بخرم ولی از مدل هاش هیچی سرم نمیشه لطف کنید یه راهنمایی کنید الان چه ریجن و مدلی بهتر و به صرفه تر است برای خریدن ؟
با تشکر
سلام ب همگی
از دیسک بازی میشه دیتاشو تو هارد ریخت؟
ریجن که مهم نیست مثلا دستگاه ریجن 3 باشه بازی ریجن 2 یا آل مشکلی پیش نمیاد که؟سلام ریجن 3 سری 1206 قیمتش پایین تر آخرین سریم هست اگه دیسک می خری 500 گیگ کافیه اما اگه شیرینگ و هکی این چیزا می خوای استفاده کنی یه گیگ بگیر ...البته e3 پیگیری کن ببین داستان نئو چی میشه
اگر هم اهل دسته دوم خریدن باشی گاهی تو دیوار موردای خوبی که دستگاه تقریبا یا واقعا آک پیدا میشه
ریجن که مهم نیست مثلا دستگاه ریجن 3 باشه بازی ریجن 2 یا آل مشکلی پیش نمیاد که؟