هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ریجن که مهم نیست مثلا دستگاه ریجن 3 باشه بازی ریجن 2 یا آل مشکلی پیش نمیاد که؟
علی جان توضیح داد کامل، ریجن فقط برای dlc مهمه که اونم مربوط به اکانت نه دستگاه ...علت اختلاف قیمتی هم به خاطر قیمت ارزهاس رفتی بخری فروشنده ها شروع کردن قصه بافتن توجه نکن ...کلن بهشون توجه نکن خیلی خالی می بندن

سلام ریجن 3 سری 1206 قیمتش پایین تر آخرین سریم هست اگه دیسک می خری 500 گیگ کافیه اما اگه شیرینگ و هکی این چیزا می خوای استفاده کنی یه گیگ بگیر ...البته e3 پیگیری کن ببین داستان نئو چی میشه
اگر هم اهل دسته دوم خریدن باشی گاهی تو دیوار موردای خوبی که دستگاه تقریبا یا واقعا آک پیدا میشه
ریجن که مهم نیست مثلا دستگاه ریجن ص
علی جان توضیح داد کامل ...علت اختلاف قیمتی هم به خاطر قیمت ارزهاس رفتی بخری فروشنده ها شروع کردن قصه بافتن توجه نکن ...کلن بهشون توجه نکن خیلی خالی می بندن
از راهنماییتون متشکرم فقط میخوام اینترنتی بخرم اگه فروشگاهی میشناسید معرفی کنید.

سلام امروز حین بازی دکمه L1 از کار افتاد قبلا هم چنین چیزی اتفاق افتاد ولی با الکل هم ذغال هم فلت رو تمیز کردم جواب نداد!(دفعه قبلی خیلی خوب جواب داد.)
لطفا راهنمایی کنید

من یه کارت گرافیک 750Ti دارم... "الان" بازی های روز رو روی 25-30 فریم اجرا میکنه در آخرین کیفیت ممکن و رزولوشن فول اچ دی...

میخواستم بدونم، با توجه به پلی استیشن 4 جدید احتمالی، آیا ارزش داره که پی اس 4 بخرم ؟ ( با توجه به اینکه شاید فقط فیفا و لست و آنچ4 رو بازی کنم )

من یه کارت گرافیک 750Ti دارم... "الان" بازی های روز رو روی 25-30 فریم اجرا میکنه در آخرین کیفیت ممکن و رزولوشن فول اچ دی...

میخواستم بدونم، با توجه به پلی استیشن 4 جدید احتمالی، آیا ارزش داره که پی اس 4 بخرم ؟ ( با توجه به اینکه شاید فقط فیفا و لست و آنچ4 رو بازی کنم )
قیمتا که رفت بالا، صبر کن تا e3 ...خواستی بگیریم به نظرم دست دو بگیر ...بازی رتچت و کلنکم بگیر حتما اگر گرافیک پیکسار دوست داری

سلام دوستان
دوستانی که هنوز با انلاین لست سر میکنن(البته حق هم دارین:D)
چنل تلگرام زدم بتونیم دور همی بازی کنیم لذتش بیشتره اگه تعدادمون زیاد بشه یک مسابقه تابستونی میزاریم پس جوین بشین حتما دمتون گرم
اینم لینک:
Join group chat on Telegram

دوستان یه سوالی برام پیش اومد اگه که کنسول انلاین بشه فقط اکانت هایی که sign in کردیم توش انلاینن یا همه انلاینن?هدفم اینه که بدونم اگه من اکانت هکی بریزم بعد با اکانت خودم انلاین بشم ایا بازم احتمال مشکل واسه اون اکانت هکی هست?

دوستان یه سوالی برام پیش اومد اگه که کنسول انلاین بشه فقط اکانت هایی که sign in کردیم توش انلاینن یا همه انلاینن?هدفم اینه که بدونم اگه من اکانت هکی بریزم بعد با اکانت خودم انلاین بشم ایا بازم احتمال مشکل واسه اون اکانت هکی هست?
همه اکانتها آنلاین میشن و چک سونی روشون اثر داره
اگه این طور نبود که خوش بحالمون میشد

کنسول میان نسلی PS4K از سمت سونی رسما تایید شد

بالاخره پس از کش و قوس های فراوان سونی کنسول PlayStation 4K که با اسم رمز Neo شناخته میشد را تایید کرد.
این کمپانی تایید کرد این کنسول وجود خارجی دارد و به عنوان یک high-end PS4 شناخته خواهد شد و از محتوای 4K پشتیبانی خواهد کرد. ریسس Playstation اقای Andrew House گفت هفته اینده در رویداد E3 هیچ معرفی از این کنسول نخواهیم داشت. از پاییز امسال پشتیبانی نرم افزاری برای این کنسول شروع میشود که نشان از بازه زمانی عرضه PS4K میدهد.

اقای House گفته است که میخواهند با سیستم جدید خود بهترین تجربیات ممکن را به ارمغان بیاورند.
همانطور که انتظار میرود PS4K از PS4 گرانتر خواهد بود و مبلغ حدودی ان احتمالا بالای 350 دلار خواهد بود. اما سونی میگوید این یک جایگزینی نمیباشد. به این معنی که Ps4 در کنار مدل قوی تر عمر طبیعی خود را خواهد کرد.

سونی اطمینان خاطر داده است تمام بازیهای اینده از سمت PS4 پشتیبانی خواهند شد. و دارندگان فعلی Ps4 از این بابت نگرانی را نخواهند داشت.

برای بازیسازان پشتیبانی کردن از PS4K تنها به نیاز کمی کار بیشتر دارد و از این بابت بر روی انها فشاری وارد نمیکند.

برگرفته از یوروگیمر توسط پیشروترین و معتبرترین کانال خبری دنیای بازیهای ویدیویی

بچه ها دستگاه من به psn وصل میشه ولی به سرورای gta v و battlefield 4 اصلا وصل نمیشه ارور timed out میده پینگم با pc خوبه تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
با 512 یا 3g میشه بازی کرد؟
یه سوال دیگه هم اینکه همزمان چندتا اکانت میتونن پرایمری بشن؟

آخرین ویرایش:
سلام
من سرعت دانلودم 60 کیلوبایته و کامپیوتر رو به ps4 وصل میکنم و اینترنت بهش میرسه
موقع دانلود اپدیت سرعتو که چک میکنم 10 کیلوبایته
بعد کامپیوترو که یه ری استارت میکنم سرعت میشه 60 کیلو بایت
به نظرتون مشکل از چیه؟
کامپیوترم رو یه 6 سالی هست دارم

کنسول میان نسلی PS4K از سمت سونی رسما تایید شد

بالاخره پس از کش و قوس های فراوان سونی کنسول PlayStation 4K که با اسم رمز Neo شناخته میشد را تایید کرد.
این کمپانی تایید کرد این کنسول وجود خارجی دارد و به عنوان یک high-end PS4 شناخته خواهد شد و از محتوای 4K پشتیبانی خواهد کرد. ریسس Playstation اقای Andrew House گفت هفته اینده در رویداد E3 هیچ معرفی از این کنسول نخواهیم داشت. از پاییز امسال پشتیبانی نرم افزاری برای این کنسول شروع میشود که نشان از بازه زمانی عرضه PS4K میدهد.

اقای House گفته است که میخواهند با سیستم جدید خود بهترین تجربیات ممکن را به ارمغان بیاورند.
همانطور که انتظار میرود PS4K از PS4 گرانتر خواهد بود و مبلغ حدودی ان احتمالا بالای 350 دلار خواهد بود. اما سونی میگوید این یک جایگزینی نمیباشد. به این معنی که Ps4 در کنار مدل قوی تر عمر طبیعی خود را خواهد کرد.

سونی اطمینان خاطر داده است تمام بازیهای اینده از سمت PS4 پشتیبانی خواهند شد. و دارندگان فعلی Ps4 از این بابت نگرانی را نخواهند داشت.

برای بازیسازان پشتیبانی کردن از PS4K تنها به نیاز کمی کار بیشتر دارد و از این بابت بر روی انها فشاری وارد نمیکند.

برگرفته از یوروگیمر توسط پیشروترین و معتبرترین کانال خبری دنیای بازیهای ویدیویی
دوستان مسائل مربوط به کنسول جدید سونی رو در این تاپیک دنبال کنید ... و البته در نظر سنجی هم شرکت کنید
پلی استیشن 4.5 یا نئو

از دوستانی که از این اکانت‌های ترکیبی ظرفیت 2 خریدن، میخواستم بپرسم که آیا بعد این که احتمالا صاحب اکانت فهمیده هک شده و رمزشو عوض کرده، بازی‌هاشون موقعی که آنلاین شدن قفل شده؟ یا هنوز میتونن در شرایط آنلاین هم بازی کنن؟

از دوستانی که از این اکانت‌های ترکیبی ظرفیت 2 خریدن، میخواستم بپرسم که آیا بعد این که احتمالا صاحب اکانت فهمیده هک شده و رمزشو عوض کرده، بازی‌هاشون موقعی که آنلاین شدن قفل شده؟ یا هنوز میتونن در شرایط آنلاین هم بازی کنن؟

آره داداش بعضی موقع ها فقل میشن، مخصوصا اگه سونی آپدیت بده احتمال قفل شدنشون خیلی بیشتره

• Like
Reactions: THE BEST BOY
سلام دوستان
من سرعت دانلودم با كامپيوتر يا حتي گوشي بين ١.٥مگ تا ٢ مگ در ثانيست
اما با PS4 سرعت دانلود ٢٠٠-٣٠٠ كيلوبايت هست :|
حتي يبار سرعت دانلود با كامپيوتر ٣ مگ بود بعد همون موقع با كنسول ٦٠-٧٠ :|
ايا راهي هست كه سرعتش مثل گوشي و كامپيوتر شه؟ ( يادمه PS3 هم همين مشكلو داشت )
راه حلي به جز PSX بگين لطفا چون با خود دستگاه ميتونم دانلود كنم فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or