هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان نصب بازی های دیجیتالی بیشتر روی کنسول مثلا 20 تا بازی حجیم ممکنه خرابی به بار بیاره یا از سرعتش کم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی موقع ها صدای فن ps4 میره به اسمون حتی اگه بازیش کوچیک و کم حجم باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هارد پیشفرض کنسول سرعت چرخشش 5400 دور هستش...پس زیاد سریع نیست...با پرکردنش مسلما با این سرعت پایین و پر بودن هارد تاثیر جزئی روی سرعت خواهیم داشت...سعی کن همیشه مقداری فضا داشته باشه هارد...
فن وظیفه اش خنک کاریه دیگه...جایی که نیاز باشه با تمام سرعت وارد مدار میشه دما رو کنترل میکنه و دوباره به دور کندتر برمیگرده...

آخرین ویرایش:
مرسی
والا میخوام امروز بخرم هر کی یه چیزی میگه مخم سوت کشید
یکی میگه رام کنسولو دست کاری میکنن ده تا بازی میریزن
یکی میگه اکانتا دزدی البته مهم نیست چون آفلاین میخوام

سلام امروز با یکی‌از دوستان رفتیم توپخونه پاساژ لباف که بازی دیجیتالی بریزه چند تا مغازه ی بیرون پاساژ میگفتن که هفته ی بعد نسخه ی کپی خور ps4 رو میارن قیمتاشم میره بالا ! ما رفتیم داخل پاساژ چند جا پرسیدیم ۳۵ بود واسه هر بازی بعد این دوستمون ۱۰ تا بازی سفارش داد یارو ۵۰ تومن اضافه تر واسه کپی خور کردن گرفت من میدونستم ps4 کپی خور نمیشه تازه میگفت بن شه به من ربط نداره گفتم چه جور کپی خوریه که بن نم که شک کرده بودم به یکی از آشنا ها زنگ زدم جریانو پرسیدم گفت الان بعضی جاها این اکانتای هکی رو میریزن یه پول اضافه هم از آدمای ساده میگیرن که مثلا کپی خور کنن بعد یه اینو گفتم که گول این آدما رو نخورین .
پ.ن: موقعی که ما رفتیم یه بنده خدایی اومده بود طرفم بهش گفت فقط مدل 1106 ریجن ۳ کپی خور میشه بقیه اگه بشن بن میشن خلاصه جنسای موندشون رو اینطوری غالب میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or