هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان ببخشید اینکه میگن استفاده از اکانت های ترکیبی احتمال بن شدن داره این بن ماله کنسوله یا اکانت هر کی یه چیزی میگه دیگه قاطی کردم ممنون میشم پاسخ بدید

سلام بچه ها
سوال من اینکه اینایی که میگن ده تا بازی به انتخاب خودت میریزیم مثلا 250 با چه روشیه و آیا کنسول باز میشه
دوم اینکه باید به اینترنت وصل نشیم اگه یه روزی بازیارو پاک کنم همرو و بعد وصل شم مشکل پیش میاد
با تشکر

دوستان ببخشید اینکه میگن استفاده از اکانت های ترکیبی احتمال بن شدن داره این بن ماله کنسوله یا اکانت هر کی یه چیزی میگه دیگه قاطی کردم ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
احتمال بن برمیگرده به میزان پیگیری صاحب اکانت و شرایطی ک اکانت اون فرد داره
منظور از شرایط مثلا اینه ک از میزان پولی ک فرد داخل اکانتش شارژ کرده استفاده کنی یا داخل اکانتش بشی و قسمت های مختلف پروفایلش رو ( پیام های خصوصیش ، آمار تروفی هاش و ... ) چک کنی طبیعتا فرد پیگیری جدی خواهد کرد
البته حتما نباید این موارد صورت بگیره تا پیگیری کنه / همین ک شما اکانت طرف رو دی اکتیو کردی و من فرد مجبوره همیشه برای اجرای بازی ب نت وصل باشه ب خودی خود موجبات پیگیری رو فراهم میکنه
در این صورت اولین اتفاقی ک میافته اینه ک اکانتی ک خریدی بن میشه + در وهله دوم و با پیگیری های بیشتر کنسول هم بن میشه
البته فعلا من به موردی بر نخوردم ک فردی گزارش بده با استفاده از این اکانتها کنسولش بن شده باشه ولی این باعث نمیشه این اکانتها درصد ریسکش بیاد پایین
به هر حال تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی / ممکنه 10 ها اکانت بخری و استفاده کنی و مشکلی پیش نیاد و ممکنه تو همون خرید اولت خدایی نکرده مشکلی برای کنسول پیش بیاد
یه نکته مهم هم اینه ک ب هیچ عنوان به صحبت های فروشنده من باب بی خطر بودن این اکانتها توجه نکن چون از قدیم گفتن : هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه :|
اون بابا هم دوس داره تو این شلوغ بازار نسل هشتم 2 زار بزاره تو جیبش :|

• Like
Reactions: ehsas1
سلام بچه ها
سوال من اینکه اینایی که میگن ده تا بازی به انتخاب خودت میریزیم مثلا 250 با چه روشیه و آیا کنسول باز میشه
دوم اینکه باید به اینترنت وصل نشیم اگه یه روزی بازیارو پاک کنم همرو و بعد وصل شم مشکل پیش میاد
با تشکر
سلام
والا نقل قولها زیاده در این مورد
ولی شایع ترین چیزی ک هست استفاده از همین اکانت های ترکیبی ( دزدی ) یا اکانت های قانونی هستش ک ظرفیت 1 یا 2 یا 3 رو میدن ب شما
طبق چیزی ک شما میگی یعنی 10 بازی 250 تومن پس 100 درصد این کار با روش قانونی انجام نمیشه چون تو روش قانونی مثلا ظرفیت 2 بازی آنچارتد 4 رو اگه اشتباه نکنم حوالی 80 تا 110 میدن شاید کمتر شاید بیشتر
پس حتما اون فرد عزیز قراره از شما لیست بازی بگیره مثلا شما بگی اینا بازی هایی هست ک من میخوام بعد ایشون تشریف میبرن از فروشنده های اکانت ترکیبی ( دزدی ) داخل کشور و اکانتی رو میخرن ک بیشترین میزان بازی های درخواستی شما توش باشه
بعد اونو روی کنسول شما اکتیو میکنن و با انتقال دیتا از Pc ب کنسول شما بازی ها نصب میشه رو کنسول شما
در ضمن فکر نکنید 250 هزینه کمی برای 10 تا بازی هست چون بهترین اکانت ترکیبی ( دزدی ) تو کانال های ایرانی داره با قیمت های 120 تا 170 تومن به فروش میرسه ک دارای جدیدترین بازی های روز هست
انشالله ک اون دوست عزیز از روش قانونی این 10 تا بازی رو برسونه دست شما ولی با توجه به قیمتی ک گفته من بعید میدونم روش قانونی باشه
در این روشی ک گفتم یعنی استفاده از اکانت های قانونی یا دزدی کنسول شما باز نمیشه

سوال دوم ) فروشنده به شما گفته نباید به نت وصل باشی بعد نصب بازی ها ؟ اگه اینو گفته باشه یعنی داره ظرفیت 1 به شما میده چون تنها در ظرفیت 1 فرد نمیتونه ب نت وصل باشه چون بازی قفل میشه و عملا دیگه نمیشه ازش استفاده کرد ( اصولا فروشنده های بازی ظرفیتی ن این ظرفیت یعنی 1 رو ارائه میکنند و ن توصیه ! )
بنظرم حتی اگه با روش قانونی بهتون ظرفیت 1 هم بده بازم قیمت 10 تا بازی ظرفیت 1 کمتر از 250 تومن نمیشه و میره بالاتر
در مورد وصل شدن به اینترنت بعد از حذف بازیها هم نخیر مشکلی پیش نمیاد چون دیگه بازی ها قفل شدن و عملا پریدن و وصل شدن شما به اینترنت مشکلی بوجود نمیاره

• Like
Reactions: teoman
سلام

دوستان قبلا ps4 رو, تو رست مود وقتی میزاشتم برای شارژ دسته وقتی شارژ میشد دستگاه خاموش میشد ولی الان خاموش نمیشه ، چرا ؟؟ تنظیماتی هم ندیدم داشته باشه سره آپدیت جدید اینطوری شد ؟

با تشکر از دوست عزیز که پاسخ دادن
مطمعنا که روش هکی و دزدی هست شکی توش نیست
فقط نگرانی من اینکه دستگارو باز نکنن چون شنیدم رام کنسولو بای پس میکنن و بازی میریزن توش
و نگرانی دومم این بود که بعد این روش کلا ریست فکتوری کنم و مثل ادم بشینم قانونی بازی کنم

سلام
احتمال بن برمیگرده به میزان پیگیری صاحب اکانت و شرایطی ک اکانت اون فرد داره
منظور از شرایط مثلا اینه ک از میزان پولی ک فرد داخل اکانتش شارژ کرده استفاده کنی یا داخل اکانتش بشی و قسمت های مختلف پروفایلش رو ( پیام های خصوصیش ، آمار تروفی هاش و ... ) چک کنی طبیعتا فرد پیگیری جدی خواهد کرد
البته حتما نباید این موارد صورت بگیره تا پیگیری کنه / همین ک شما اکانت طرف رو دی اکتیو کردی و من فرد مجبوره همیشه برای اجرای بازی ب نت وصل باشه ب خودی خود موجبات پیگیری رو فراهم میکنه
در این صورت اولین اتفاقی ک میافته اینه ک اکانتی ک خریدی بن میشه + در وهله دوم و با پیگیری های بیشتر کنسول هم بن میشه
البته فعلا من به موردی بر نخوردم ک فردی گزارش بده با استفاده از این اکانتها کنسولش بن شده باشه ولی این باعث نمیشه این اکانتها درصد ریسکش بیاد پایین
به هر حال تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی / ممکنه 10 ها اکانت بخری و استفاده کنی و مشکلی پیش نیاد و ممکنه تو همون خرید اولت خدایی نکرده مشکلی برای کنسول پیش بیاد
یه نکته مهم هم اینه ک ب هیچ عنوان به صحبت های فروشنده من باب بی خطر بودن این اکانتها توجه نکن چون از قدیم گفتن : هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه :|
اون بابا هم دوس داره تو این شلوغ بازار نسل هشتم 2 زار بزاره تو جیبش :|
دوست عزیز ممنون از توضیحات جامعت فقط یه سوالی طرف گفت که اکانت ظرفیت دومه ولی هکیه یعنی بدون اطلاع صاحب از ظرفیت دوم استفاده میکنی خب حالا با این وضع بازهم مشکلاتی که گفته شد پیش میاد?چون به من گفت به عنوان مثال انچارتد 4 رو به قیمت حدود 90 تومن بهت میدم

• Like
Reactions: tooraj.zi
شخصی که میخواد بازی دیجیتال به من بده ادعا میکنه که ظرفیت دوم اکانت هست ولی به صورت هکی بدستش اورده و صاحب اکانت بی خبره حالا با این تفاسیر بازهم مشکلات گفته شده پیش میاد?بن شدن و سایر مشکلات چون قیمت انچارتد 4 رو به گفته حوالی 90 تومن ایا قانونیه نوع اکانتش?

سلام دوستان
درحال حاضر ۴ ندارم و از طرفی هم تشنه انچارتد ۴ هستم
بنظرتون تا E3 صبر کنم بعد برم دستگاه بخرم یا همین صبح برم بگیرم ؟
و اینکه اگر NEO بیاد قابلیت اجرای گیم های PS4 رو داره ؟
کلا حدود ۱ ماه هست که در جریان خبرهای کنسول نیستم !!
ممنون میشم راهنمایی کنید
نئو يا ps4k يه كنسول upgrade شده ست و توي بازي هم graphic بالاتري خواهد داشت احتملا توي مهر ابان بياد

• Like
Reactions: iMahmoud
دوستانی که راجع به اکانت سوال میفرمایند...بارها این ور و اون ور توضیح داده شده که هیچ تضمینی در مورد بن شدن یا نشدن واقعا نیست توی این نوع بازی کردن...
کلا سه حالت که ممکنه کاملا رندم براتون پیش بیاد وجود داره.
1) شخص صاحب اکانت پیگیری لازم رو (از روی بی اطلاعی و متوجه نشدن) برای قطع دسترسی شما انجام نده که دراین صورت هیچ اتفاقی نمیوفته
2) شخص صاحب اکانت پیگیری لازم رو برای قطع دسترسی شما به اکانتش انجام بده که دراین صورت اکانت برای شما بلا استفاده و هزینه تون به هدر میره
3)شخص صاحب اکانت پیگیری لازم رو برای قطع دسترسی شما به اکانتش و با پیگیری بیشتر باعث قطع دسترسی کنسول شما به شبکه psn بشه
اگه حالت سوم رو خیلی بد بینانه در نظر بگیریم حالت اول هم زیادی خوش بینانه هستش...پس ریسک از دست رفتن پول شما با درصد بالایی همیشه وجود داره.
اخر هم یه پیشنهاد فقط به عنوان یه گیمر دارم اینه که شاید داشتن 10+ با قیمت یه دیسک هیجان انگیز باشه ولی عملا بی استفادس....شما برای لذت بردن از بازی باید روش تمرکز کنین با دنیاش ارتباط برقرار کنین اینجوریه میتونین لذت بیشتری رو ببرین تا اینکه سرسری چند عنوان رو باهم مشغولش شین...ازون سمت هم بازار دست دوم همیشه وجود داره و میشه به تبادل دیسک ( اما اکانت نه) پرداخت...
در هر صورت اینایی که گفتم فقط یه پیشنهاد دوستانه بود باز هم خوده شخص هستش که تصمیم میگیره....

سلام دوستان
میخوام هدست razer timat7.1 بگیرم ولی هنوز کارت صدایی که ورودی اپتیکال داشته باشه و صدای دالبی دیجیتال ps4 رو به آنالوگ 7.1 تبدیل کنه پیدا نکردم.
ممنون میشم مدل چند تا کارت صدا 7.1 که خروجی دالبی دیجیتال 7.1 ps4 هم ساپورت میکنه معرفی کنین

سلام دوستان. ببخشید میخواستم بدونم بازی های GTA V، Battlefild 4, Hardline رو اگه بخوام الان برای اولین بار روی کنسول اجرا کنم، حجم آپدیت هر کدوم چقدره؟ شنیدم خیلی زیاده! منم در حال حاضر حجم این کار هارو ندارم، چیکار میتونم بکنم؟! کسی اگه میدونه ممنون میشم جواب بده.

سلام دوستان. ببخشید میخواستم بدونم بازی های GTA V، Battlefild 4, Hardline رو اگه بخوام الان برای اولین بار روی کنسول اجرا کنم، حجم آپدیت هر کدوم چقدره؟ شنیدم خیلی زیاده! منم در حال حاضر حجم این کار هارو ندارم، چیکار میتونم بکنم؟! کسی اگه میدونه ممنون میشم جواب بده.
براي اجراي بازي انلاين شما مجبور به update هستيد براي افلاين بازي كردن نياز نيست درثاني برعكس كنسول رقيب شما ميتونيد هم بازي كنيد همون بازيو هم update كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or