MOEINCREED
کاربر سایت
دوستان ببخشید اینکه میگن استفاده از اکانت های ترکیبی احتمال بن شدن داره این بن ماله کنسوله یا اکانت هر کی یه چیزی میگه دیگه قاطی کردم ممنون میشم پاسخ بدید
خواهشمرسی. اگه اکانتی که رو دستگاه برای یوزر psn اون اکانت ساختمو هنوز داشته باشم نمیشه؟ (البته فکر کنم فروشنده یوزرنیم پسوردشو عوض کرده)
سلامدوستان ببخشید اینکه میگن استفاده از اکانت های ترکیبی احتمال بن شدن داره این بن ماله کنسوله یا اکانت هر کی یه چیزی میگه دیگه قاطی کردم ممنون میشم پاسخ بدید

سلامسلام بچه ها
سوال من اینکه اینایی که میگن ده تا بازی به انتخاب خودت میریزیم مثلا 250 با چه روشیه و آیا کنسول باز میشه
دوم اینکه باید به اینترنت وصل نشیم اگه یه روزی بازیارو پاک کنم همرو و بعد وصل شم مشکل پیش میاد
با تشکر
دوست عزیز ممنون از توضیحات جامعت فقط یه سوالی طرف گفت که اکانت ظرفیت دومه ولی هکیه یعنی بدون اطلاع صاحب از ظرفیت دوم استفاده میکنی خب حالا با این وضع بازهم مشکلاتی که گفته شد پیش میاد?چون به من گفت به عنوان مثال انچارتد 4 رو به قیمت حدود 90 تومن بهت میدمسلام
احتمال بن برمیگرده به میزان پیگیری صاحب اکانت و شرایطی ک اکانت اون فرد داره
منظور از شرایط مثلا اینه ک از میزان پولی ک فرد داخل اکانتش شارژ کرده استفاده کنی یا داخل اکانتش بشی و قسمت های مختلف پروفایلش رو ( پیام های خصوصیش ، آمار تروفی هاش و ... ) چک کنی طبیعتا فرد پیگیری جدی خواهد کرد
البته حتما نباید این موارد صورت بگیره تا پیگیری کنه / همین ک شما اکانت طرف رو دی اکتیو کردی و من فرد مجبوره همیشه برای اجرای بازی ب نت وصل باشه ب خودی خود موجبات پیگیری رو فراهم میکنه
در این صورت اولین اتفاقی ک میافته اینه ک اکانتی ک خریدی بن میشه + در وهله دوم و با پیگیری های بیشتر کنسول هم بن میشه
البته فعلا من به موردی بر نخوردم ک فردی گزارش بده با استفاده از این اکانتها کنسولش بن شده باشه ولی این باعث نمیشه این اکانتها درصد ریسکش بیاد پایین
به هر حال تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی / ممکنه 10 ها اکانت بخری و استفاده کنی و مشکلی پیش نیاد و ممکنه تو همون خرید اولت خدایی نکرده مشکلی برای کنسول پیش بیاد
یه نکته مهم هم اینه ک ب هیچ عنوان به صحبت های فروشنده من باب بی خطر بودن این اکانتها توجه نکن چون از قدیم گفتن : هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه
اون بابا هم دوس داره تو این شلوغ بازار نسل هشتم 2 زار بزاره تو جیبش![]()
نئو يا ps4k يه كنسول upgrade شده ست و توي بازي هم graphic بالاتري خواهد داشت احتملا توي مهر ابان بيادسلام دوستان
درحال حاضر ۴ ندارم و از طرفی هم تشنه انچارتد ۴ هستم
بنظرتون تا E3 صبر کنم بعد برم دستگاه بخرم یا همین صبح برم بگیرم ؟
و اینکه اگر NEO بیاد قابلیت اجرای گیم های PS4 رو داره ؟
کلا حدود ۱ ماه هست که در جریان خبرهای کنسول نیستم !!
ممنون میشم راهنمایی کنید
براي اجراي بازي انلاين شما مجبور به update هستيد براي افلاين بازي كردن نياز نيست درثاني برعكس كنسول رقيب شما ميتونيد هم بازي كنيد همون بازيو هم update كنيدسلام دوستان. ببخشید میخواستم بدونم بازی های GTA V، Battlefild 4, Hardline رو اگه بخوام الان برای اولین بار روی کنسول اجرا کنم، حجم آپدیت هر کدوم چقدره؟ شنیدم خیلی زیاده! منم در حال حاضر حجم این کار هارو ندارم، چیکار میتونم بکنم؟! کسی اگه میدونه ممنون میشم جواب بده.