ring
کاربر سایت
وارد شدم و اکانت اکتیویژن رو با psn سری کرد.چیز خاصی نشون نداد
وارد شدم و اکانت اکتیویژن رو با psn سری کرد.چیز خاصی نشون نداد
دوتا يوزر بسازدوستان یه سوال چه طوری میشه روی کنسول یه بازی رو دو نفر انجام بدن با د تا سیو مختلف .. مثلا واچز داگ رو من دیجیتالی خریدم رجیون یک .. چطوری میتونیم دو نفر رو کنسول بازی کنیم که سیو جدا داشته باشیم .. یکم به زبون ساده بگید راحت انجام بدم ممنون ازتون
در حقيقت بايد يك يوزه ديگه علاوه بر يورز اصلي خود بسازيممنون فقط همین دو تا یوزر بسازم حله؟
بله كلا انگاري داري روي ي كنسول ديگه بازي ميكنيتروفی هم دیگه سوا ثبت میشه درسته؟
بازي ديجيتالي بايد اكانتي كه روش بازي رو خريدي روي كنسول active باشه فقط همين كفايت ميكنهیه سوال دیگه هم بپرسم شرمنده زیاد شد .. بازی فیزیکی که تکلیفش معلومه دیسک رو میزای فرقی هم نداره رو چه اکانتی هستی .. بازی دیجیتالیه چطوریه؟ خیلی ممنونم ازت
----------------------------------------------------------------------------------------
یه مورد دیگه.الان کد رو تو PS4 وارد کردم و ارور WC-40376-0 رو نشون داد.
تو خود سایت سونی توضیح مربوط به این ارور رو به این صورت داده بود :
This product or content is not available for your account's country/region.
الان مشکل از ریجن منه یا باید با و* پ* ان اکتیو کنم؟(اکانت من ریجن 1 و کارتی که خریدم هم 10$ بود.)
ممنون
The code you entered may not be correct or may no longer be validاین پیام یعنی ریجن اکانتت با اون گیفت کارتی که خریدی یکسان نیست

از رد وی اسپمر بپرس انگار از صدنفر شیرازی پرسیدیسلام و عرض ادب.
درمورد کنسول های نسل هفت تایپیک های خوبی قرار داشت که تفکیک کرده بود شهر های مخصوص کنسول داران رو برای مثال 360 داران تهران. الان متاسفانه نداریم این رو در نسل هشت من خیلی از عزیزان حرفه ای شهر خودم رو توی همون تایپیک پیدا کردم الان متاسفانه از این نظر مشکل دارم. از عزیزان شیرازی صاحب پی اس 4 میخواستم بپرسم کجا رو میشناسن که برای خرید بازی و ریختنش روی اکانت قابل اعتماد و منصف باشه.
سپاس ازتون.