هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سونی تایید دو مرحله ای بده حله.فعلا که خبری نیست
پسورد عجق وجق بذاری فک کنم کسی بتونه هک کنه :tearsofjoy:ترکیبی از حرف و عدد و علائم نشانه ها و ایموجی و خلاصه هرچی که دم دسته :sweatsmile:
نه این بی وجدانها کاری کردن که اگه پسورد 200 تا حرف و عدد و نشانه و هر چی که سر دست باشه بزاری اخر هک میشه.اشکال از امنیت پایین سرورهای سونی خاک تو سره که چهار تا جوجه هکر روسی میتونن به اطلاعات دست پیدا کنن.برای هک هم فقط اکانت شما هک نمیشه و با داشتن یه کمبو یکدفعه 100 تا اکانت اینا بدست بیارن و میگردن هر کدومش که بازی خوب توش باشه میفروشن.
اینکه سونی چرا کاری نمیکنه برای خودم هم سواله ولی کسایی که دیگه کلا اکانتشون هک شده و ایمیلشون هم تغییر کرده و نتونستن برش گردونن حق شکایت از سونی دارن و اگه دادگاه رای بده میتونن خسارت بگیرن.

یه سوال هم دارم : موقعی که از اکانت دزدی sign out میکنی و بازیهای اون اکانت رو میزاری برای دانلود و تمام که شد مگه نباید موقع اجرای بازی اکانت هک شده با همون اکانت هک شده بازی رو اجرا کرد؟ یا با اکانت خودمون هم میشه؟
بعدش تا چقدر این بازیهای دزدی فعال میمونه و میشه استفاده کرد؟

اگه اون بنده خدا دی اکتیو بشه کنسولش مگه نمیتونه موقعی که ما sign out کردیم از اکانتش بره و کنسولش رو دوباره پریماری اکتیو کنه؟

• Like
Reactions: ehsas1
نه این بی وجدانها کاری کردن که اگه پسورد 200 تا حرف و عدد و نشانه و هر چی که سر دست باشه بزاری اخر هک میشه.اشکال از امنیت پایین سرورهای سونی خاک تو سره که چهار تا جوجه هکر روسی میتونن به اطلاعات دست پیدا کنن.برای هک هم فقط اکانت شما هک نمیشه و با داشتن یه کمبو یکدفعه 100 تا اکانت اینا بدست بیارن و میگردن هر کدومش که بازی خوب توش باشه میفروشن.
اینکه سونی چرا کاری نمیکنه برای خودم هم سواله ولی کسایی که دیگه کلا اکانتشون هک شده و ایمیلشون هم تغییر کرده و نتونستن برش گردونن حق شکایت از سونی دارن و اگه دادگاه رای بده میتونن خسارت بگیرن.

یه سوال هم دارم : موقعی که از اکانت دزدی sign out میکنی و بازیهای اون اکانت رو میزاری برای دانلود و تمام که شد مگه نباید موقع اجرای بازی اکانت هک شده با همون اکانت هک شده بازی رو اجرا کرد؟ یا با اکانت خودمون هم میشه؟
بعدش تا چقدر این بازیهای دزدی فعال میمونه و میشه استفاده کرد؟

اگه اون بنده خدا دی اکتیو بشه کنسولش مگه نمیتونه موقعی که ما sign out کردیم از اکانتش بره و کنسولش رو دوباره پریماری اکتیو کنه؟
نه دیگه.وقتی پرایمری کردی و ساین اوت کردی نباید داخلش بری.رو اکانت خودت باید بازی کنی فقط
معمولا تا 6 ماه که اون گزینه دی اکتیو آل سایت فعال بشه ولی داشتیم که 2روزه بازیه قفل شده هنوز مشخص نشده دلیلش چی بوده با اینکه همه نکات امینی رو رعایت کرده
جواب قسمت اخر.نه دیگه.گزینه دی اتیو آل سایت تا 6 ماه غیرفعاله

• Like
Reactions: kurosh8030
وسط بازی انچارتد4 بودم یهو بازی فریز کرد الان هردفعه میخوام برم توش این ارور میده
CE-32930-7
اینو تو یکی از سایت های خارجی تونستم برات پیدا کنم

ترجمش ساده هست گفتم متن رو بزارم . نشد بگو یه راهی براش پیدا میکنیم

منظورش در کل اینه که بری تو سیف مود و مشکل رو از اونجا حل کنی . اما نظر من اینه اگه بازی رو فیزیکی خریدی یه بار دیتاشو پاک کن و دوباره نصب کن درست میشه

First you hav to put ps4 into Safe Mode.
Turn console power off
Once the PlayStation 4 is off, press and hold the power button. Release it after you've heard two beeps: one when you initially press, and another 7 seconds later.
Connect the DualShock 4 controller with the provided USB cable and press the PS button on the controller.
Screen should show "Safe Mode"
Scroll down to number 5 option which is which is, Rebuild data base.
Enter a let ps4 scan. Once done give it a go.
Hope it helps, this fixed my problem.​

• Like
Reactions: pkblog
نه دیگه.وقتی پرایمری کردی و ساین اوت کردی نباید داخلش بری.رو اکانت خودت باید بازی کنی فقط
معمولا تا 6 ماه که اون گزینه دی اکتیو آل سایت فعال بشه ولی داشتیم که 2روزه بازیه قفل شده هنوز مشخص نشده دلیلش چی بوده با اینکه همه نکات امینی رو رعایت کرده
جواب قسمت اخر.نه دیگه.گزینه دی اتیو آل سایت تا 6 ماه غیرفعاله

:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|!!!!!!!!

بیچاره صاحب اکانت .یعنی نمیتونه بازیهایی که خریده رو بازی کنه دیگه؟

اینو تو یکی از سایت های خارجی تونستم برات پیدا کنم

ترجمش ساده هست گفتم متن رو بزارم . نشد بگو یه راهی براش پیدا میکنیم

منظورش در کل اینه که بری تو سیف مود و مشکل رو از اونجا حل کنی . اما نظر من اینه اگه بازی رو فیزیکی خریدی یه بار دیتاشو پاک کن و دوباره نصب کن درست میشه

First you hav to put ps4 into Safe Mode.
Turn console power off
Once the PlayStation 4 is off, press and hold the power button. Release it after you've heard two beeps: one when you initially press, and another 7 seconds later.
Connect the DualShock 4 controller with the provided USB cable and press the PS button on the controller.
Screen should show "Safe Mode"
Scroll down to number 5 option which is which is, Rebuild data base.
Enter a let ps4 scan. Once done give it a go.
Hope it helps, this fixed my problem.​
انجام دادم ولی نشد

اقا یه سوال دارم میدونم جوابش تو سایت هست 100% ولی یکم عجله دارم.

سوالم اینکه من توی یه کانال اکانت پلاس زده بود 1 ساله 10 تومن فقط ؟ می خواستم بدونم این اکانتا حروم نیست؟ یا اگه اشکال شرعی نداره امکان بن شدن دستگاه نیست؟

اقا یه سوال دارم میدونم جوابش تو سایت هست 100% ولی یکم عجله دارم.

سوالم اینکه من توی یه کانال اکانت پلاس زده بود 1 ساله 10 تومن فقط ؟ می خواستم بدونم این اکانتا حروم نیست؟ یا اگه اشکال شرعی نداره امکان بن شدن دستگاه نیست؟
همون هكي هست كه بالا بهش اشاره شده
در مورد اشكال شرعي اگر ويندوز كركي حروم باشه يا كپي خور كردن پلي استيشن ٣ اينم ميشه گفت حرومه
البته اين روش شددتش بيشتر و كلا هيچ كودوم كار درستي نيستند

هر چی میگردم تنظیماتی نمیبینم که اینو از تو اکانتم بر دارم .راهنمایی میکنی تو کدوم قسمته؟
برداشتني نيست بايد هر شش ماه بزني روش و سريع بري توي كنسول اكانت رو اكتيو كني اينجوري از بين ميره

:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|!!!!!!!!

بیچاره صاحب اکانت .یعنی نمیتونه بازیهایی که خریده رو بازی کنه دیگه؟
دوست عزيز سوني اينقدر هم بي درو پيكر نيست حتي اگر همه چيز اكانتت رو عوض كنن بازم ميتوني پيگيري كني و حتي كنسول كسي كه روي دستگاه ش رمز و ايميل ت رو عوض كرده بن كني
فقط بايد اطلاعتي مثل تاريخ تولد يا سوال تصادفي را يادت بمونه

Last edited by a moderator:
قطعا حرامه اما متاسفانه چون ما ایرانی ها مسلمان نما هستیم و فقط رگ گردنمان بعضی وقتا بیرون میزنه ! به این مسائل توجه نمیکنیم و میگیم ولش کن بابا ! حالا استفاده کن بره !

ولی نمونه بارز دزدی به حساب میاد چون بدون اطلاع و رضایت شخص مالک شما داری از جنس اون استفاده میکنی

انجام دادم ولی نشد
بازی رو پاک کردی دوباره نصب کنی ؟

Last edited by a moderator:
اقا یکی راهنمایی کامل کنه.
چطور میشه اکانت رو ایمن کرد؟
توي رمزت از كاراكتر هاي &$@#% استفاده كن
دكمه دي اكتيو ال رو خودت غير فعال نگه دار بالا توضيح دادم
ايميل معتبري استفاده كن مثل جيميل
اطلاعات اكانتت رو بخاطر بسپار تاريخ تولد يا سوال تصادفي

• Like
Reactions: yahya

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند