kurosh8030
کاربر سایت
نه این بی وجدانها کاری کردن که اگه پسورد 200 تا حرف و عدد و نشانه و هر چی که سر دست باشه بزاری اخر هک میشه.اشکال از امنیت پایین سرورهای سونی خاک تو سره که چهار تا جوجه هکر روسی میتونن به اطلاعات دست پیدا کنن.برای هک هم فقط اکانت شما هک نمیشه و با داشتن یه کمبو یکدفعه 100 تا اکانت اینا بدست بیارن و میگردن هر کدومش که بازی خوب توش باشه میفروشن.سونی تایید دو مرحله ای بده حله.فعلا که خبری نیست
پسورد عجق وجق بذاری فک کنم کسی بتونه هک کنه :tearsofjoy:ترکیبی از حرف و عدد و علائم نشانه ها و ایموجی و خلاصه هرچی که دم دسته :sweatsmile:
اینکه سونی چرا کاری نمیکنه برای خودم هم سواله ولی کسایی که دیگه کلا اکانتشون هک شده و ایمیلشون هم تغییر کرده و نتونستن برش گردونن حق شکایت از سونی دارن و اگه دادگاه رای بده میتونن خسارت بگیرن.
یه سوال هم دارم : موقعی که از اکانت دزدی sign out میکنی و بازیهای اون اکانت رو میزاری برای دانلود و تمام که شد مگه نباید موقع اجرای بازی اکانت هک شده با همون اکانت هک شده بازی رو اجرا کرد؟ یا با اکانت خودمون هم میشه؟
بعدش تا چقدر این بازیهای دزدی فعال میمونه و میشه استفاده کرد؟
اگه اون بنده خدا دی اکتیو بشه کنسولش مگه نمیتونه موقعی که ما sign out کردیم از اکانتش بره و کنسولش رو دوباره پریماری اکتیو کنه؟