هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این مورد بخاطر اینه که شما اکانت PSN ندارید
یه اکانت بسازید و نت رو چک کنید اوکی میشه و تمام موارد نت رو نمایش میده
موفق باشید
ساخت اکانت مهمه ؟؟؟
آخه من فقط میخوام نصب کنم و به مشتری بدم یعنی باید برای هر مشتری کانت بسازم یا بدون اکانت هم میشه بازی نصب کرد ؟؟؟؟

دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده. البته نمیدونم این مشکله یا طبیعیه ای مورد
تو بعضی از یازیها مثل division وقتی دی وی دی بازی رو میزارم تو دستگاه صداری چرخشش خیلی زیاده به حدی که آدم فکر میکنه یه لرزش خفیف هم همراهش داره اما تو بعضی بازیها اصلا اینطور نیست و این صدای چرخش دی وی دی اصلا نمیاد یا خیلی کمتره ! میخواستم بدونم این طبیعیه یا نه؟

ساخت اکانت مهمه ؟؟؟
آخه من فقط میخوام نصب کنم و به مشتری بدم یعنی باید برای هر مشتری کانت بسازم یا بدون اکانت هم میشه بازی نصب کرد ؟؟؟؟
نه مهم نيست
ولي ميتوني بسازي و ١٠ تومني بگيري بابت اكانت

دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده. البته نمیدونم این مشکله یا طبیعیه ای مورد
تو بعضی از یازیها مثل division وقتی دی وی دی بازی رو میزارم تو دستگاه صداری چرخشش خیلی زیاده به حدی که آدم فکر میکنه یه لرزش خفیف هم همراهش داره اما تو بعضی بازیها اصلا اینطور نیست و این صدای چرخش دی وی دی اصلا نمیاد یا خیلی کمتره ! میخواستم بدونم این طبیعیه یا نه؟
اين مشكلات رو درايو هاي مكشي دارند

Last edited by a moderator:
دوستان عزیزم سلام ! یه سوال دارم

فلش میزنم به کنسول نمیخونه چرا ؟! البته تو بازی PES 2016 اینو تست کردم چون میخواستم اطلاعات پچی که براش گرفتم رو اضافه کنم که بشه کیت لباس ها و تیم های انگلیس و ... رو اصلاح کنم !

کلا کسی تا حالا این کارو برای PES2016 کرده منو راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید :*

دوستان عزیزم سلام ! یه سوال دارم

فلش میزنم به کنسول نمیخونه چرا ؟! البته تو بازی PES 2016 اینو تست کردم چون میخواستم اطلاعات پچی که براش گرفتم رو اضافه کنم که بشه کیت لباس ها و تیم های انگلیس و ... رو اصلاح کنم !

کلا کسی تا حالا این کارو برای PES2016 کرده منو راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید :*

سلام
فلش رو واسه چی بخونه !
فلش میخونه برای کپی کردن عکس و گلیپ از بازی ولی برای انتقال DLC نه باید از برنامه PSX استفاده کنید

اين دوستمون و خيلي هاي ديگه فكر ميكنن چون ريجن ال هست يعني همه ديتا ها بهش ميخوره و روي هر اكانتي ميشه دي ال سي براش خريد
در صورتي كه اشتباه هست و بازم ميگم اصلا لفظ ال ي چيز بدرد نخوري هست و هيچ فرقي بين ريجن ال و ريجن ٢ نيست و ريجن ال هيچ برتري نداره
اگر مثلا طوري بود كه ريجن ال ميتونست از ديتا تمام ريجن ها استفاده كنه لفظ ال بدرد بخور بود
بازم ميگم نميدونم اين ريجن ال رو كي وارد بازار كرد و هدفش چي بوده

"اين ريجن ال نميدونم بدرد كجا ميخوره ظاهرا بي استفاده هست همه جا"

Region All صرفا به منطقه بندی دیسک های بلوری مربوط میشه.

اين دوستمون و خيلي هاي ديگه فكر ميكنن چون ريجن ال هست يعني همه ديتا ها بهش ميخوره و روي هر اكانتي ميشه دي ال سي براش خريد
در صورتي كه اشتباه هست و بازم ميگم اصلا لفظ ال ي چيز بدرد نخوري هست و هيچ فرقي بين ريجن ال و ريجن ٢ نيست و ريجن ال هيچ برتري نداره
اگر مثلا طوري بود كه ريجن ال ميتونست از ديتا تمام ريجن ها استفاده كنه لفظ ال بدرد بخور بود
بازم ميگم نميدونم اين ريجن ال رو كي وارد بازار كرد و هدفش چي بوده
ریجن All مثل ریجن 1 هست و محتویات قابل دانلودش با ریجن 1 یکی و دقیقا برتریش نسبت به ریجن 2 همینه که مجبور نیستی محتویات رو با پوند یا دلار امارت بخری که گرون تر برامون درمیاد

ریجن All مثل ریجن 1 هست و محتویات قابل دانلودش با ریجن 1 یکی و دقیقا برتریش نسبت به ریجن 2 همینه که مجبور نیستی محتویات رو با پوند یا دلار امارت بخری که گرون تر برامون درمیاد
اصلا منظور من اين نبود كه ريجن ١ برتر نيست بله اين ريجن توي ايران بهتره چون هم واحد پولش نزديكتر به ما و هم ديتا بازي هاش بيشتر گير مياد بحث من اينه كه چرا لفظ all رو استفاده ميكنيم كه دوستمون بالا توضيح داد و فك كنم اين اسم براي همه نوع ديسك استفاده ميشه و توي ps4 هم استفاده ميشه ولي باعث گمراهي بعضيا ميشه و متاسفانه موقعيتي براي سود جويي كساني كه كم نيستند تو بازار
اولا كه ريجن ال همون ريجنه ١ هست و مثل ريجن ١ نيست دقيقا خودشه
دوما وقتي ريجن ال برتري داره كه شما روي هر اكانتي با هر ريجني بتوني براش دي ال سي بخري و ديتا هر ريجني روش بخوره اينجوري لفظ ال (به معني همه )در ps4 معنا پيدا ميكنه
متاسفانه ديدم كه ي سري فروشنده از كلمه all سو استفاده ميكنن و ميگن اين بازي روي همه ريجن كنسولي بالا مياد !!!!!ولي اين يكي كه ريجن ٢ هست بالا نمياد

• Like
Reactions: Saint475
سلام دوستان ببخشید نمیدونستم جای دیگه ای برای مطرح کردن این سوتا هست یا نه... کنسول میتونه صدای دالبی 7.1 رو ساپورت کنه اما جکی که روی کنترل ها هستن هم این قابلیت رو دارن؟؟؟ من چیزی در این باره پیدا نکردم چون میخواستم یه هدست 7.1 بخرم گفتم قبلش این سوال رو مطرح کنم که هزینه اضافی نکنم...
ممنون

سلام
فلش رو واسه چی بخونه !
فلش میخونه برای کپی کردن عکس و گلیپ از بازی ولی برای انتقال DLC نه باید از برنامه PSX استفاده کنید
آخه فایلی که دانلود کردم DLC نیست یه سری عکس و فایله ! میخوام اونارو از تو خود بازی لود کنم . ( حل شد دوستان )

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ببخشید نمیدونستم جای دیگه ای برای مطرح کردن این سوتا هست یا نه... کنسول میتونه صدای دالبی 7.1 رو ساپورت کنه اما جکی که روی کنترل ها هستن هم این قابلیت رو دارن؟؟؟ من چیزی در این باره پیدا نکردم چون میخواستم یه هدست 7.1 بخرم گفتم قبلش این سوال رو مطرح کنم که هزینه اضافی نکنم...
ممنون

خیر نداره

دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
سوال اول جواب قطعی نداره ، 100% همون اول قفل نمیشه
دوم هم هیچ کس نمیتونه قطعا بگه برا کنسول خطری داره یا نه چون سیاست های سونی هر لحظه تغییر میکنه
سوم من خودم اکانتی رو خواستم پاک کنم بهم اجازه نداد وقتی آفلاین بودم ، چون باید De active کنه که این کار نیاز به نت داره
چهارم : نیاز به نت در هر حالتی و هر ظرفیتی برای انتقال دیتا الزامی است

• Like
Reactions: ehsas1
سوال اول جواب قطعی نداره ، 100% همون اول قفل نمیشه
دوم هم هیچ کس نمیتونه قطعا بگه برا کنسول خطری داره یا نه چون سیاست های سونی هر لحظه تغییر میکنه
سوم من خودم اکانتی رو خواستم پاک کنم بهم اجازه نداد وقتی آفلاین بودم ، چون باید De active کنه که این کار نیاز به نت داره
چهارم : نیاز به نت در هر حالتی و هر ظرفیتی برای انتقال دیتا الزامی است
خب برا پاک کردن باید چیکار کرد؟شما اول وصل شدی نت و حذف کردی؟
وقتی اکانتو اکتیو کردم باید ساین اوت کنم بعد برم دی اکتیو آل رو از سایت بزنم یا ساین اوت نیازی نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or