ehsas1
کاربر سایت
ribary یا لایبرری؟از تو استور؟از قسمت استور گزینه ribary رو بزنید تمام بازی های خریداری شده رو نشون میده
ribary یا لایبرری؟از تو استور؟از قسمت استور گزینه ribary رو بزنید تمام بازی های خریداری شده رو نشون میده
بله از سایت سونی هم میشهribary یا لایبرری؟از تو استور؟
چک کنید که ریجنش با ریجن اکانت یکی باشه و تاریخ اعتبارش نگذشته باشهدوستان کد گیفت کارتو وارد میکنم این ارور رو میده چیکار کنم ؟
CODE IS NOT CORRECT OR MAY BE NO LONGER VALID
خیر دیتا دیسک با بازی دیجیتالی ب هم نمیخورهسلام دوستان
من دیسک COD BO3 رو به صورت اجاره ای داشتم و بازی کردم (ریجن ۱)
حالا میخواستم بدونم اگه با اکانت دیگه بازی رو فعال کنم یا به صورت دیجیتالی بخرمش میتونم بدون دانلود بازی کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون از پاسختون ، تا 30 برج 6 اعتبار داره . میشه بگید ریجن اکانت رو چطور میتونم چک کنم و اینکه چطور میتونم تغییر بدم در صورتی که نیاز به تغییر داشته باشهچک کنید که ریجنش با ریجن اکانت یکی باشه و تاریخ اعتبارش نگذشته باشه

███████████
┃
███████████
┃
┃
███████████
┃
███████████
███████████
┃
███████████
┃
┃
███████████
┃
███████████
████ Join ███
┃
███████████
┃

┃
┃
tecshow
آخرین اخبار تکنولوژی را از ما بخواهید 

خیرسلام یک سوال در مورد این اکانت های هک شده داشتم
اگه از این اکانت ها استفاده کنیم امکان داره کنسول بن بشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Settings > [Application Saved Data Management] > [Saved Data on USB Storage Device]چطوری از سیو بازیم کپی بگیرم؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
قسمت account information ببین کشور رو کجا زدی اگر قاره امریکا و کاندا هست میشه ۱ممنون از پاسختون ، تا 30 برج 6 اعتبار داره . میشه بگید ریجن اکانت رو چطور میتونم چک کنم و اینکه چطور میتونم تغییر بدم در صورتی که نیاز به تغییر داشته باشه