هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از کدوم قسمت؟
از سایت سونی وارد اکانت بشید تب media و بعد game
ریست بازی ها اونجاس

سلام دوباره خدمت دوستان
دو تا سوال داشتم

۱ـ من اول یه بازی سنگین رو شروع کردم با خود کنسول دانلود کردن اولش عالی دانلود میکرد اما الان سرعت با مخ خرده زمین یعنی ۵ درصد سرعت نتمم نمیده انگار ! دلیل این اتفاق چیه ؟ چیکارش کنم به نظرتون ؟

۲ـ برای اولین بار دارم بازی رو کلا دانلود میکنم (دیجیتالی) اولش میبینم یه پارت ۵ گیگی مثلا برای MGS V TPP داده !‌ من توقع داشتم کل حجم رو بده که با PSX پارت های ۴ گیگ ۴ گیگ ازش بگیرم. مثل آپدیت های سنگین ولی خب این اولش یه ۵ گیگ اضافه کرده تو قسمت Notif/Download کنسول. خب اینطوری نمیشه فایل استخراج کرد. راه حل این مشکل چیه‌ ؟
سرعت دانلود از خود کنسول خیلی رو مخه.
کلا کاریش نمیشه کرد تنها راه اینه شما بازی رو با دانلود منیجر کامپیوتر دانلود کنی بعدش با برنامه psx منتقل کنی به کنسول

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ehsas1
قسمت account information ببین کشور رو کجا زدی اگر قاره امریکا و کاندا هست میشه ۱
اروپا و عربستان و کشور های عربی میشه ۲
کشور های شرقی اسیا میشه ۳
استرالیا میشه ۴
این اکانت اینفورمیشن رو پیدا نمیکنم متاسفانه ! میشه با شکل بهم نشون بدی کجاست ؟ ببخش تورو خدا خیلی گشتم :x

دوستان اگر بخوام هارد دستگاه رو عوض کنم! از همه چی میشه کپی گرفت؟ منظورم اکانت ها و برنامه ها و بازی ها هست!
چون تعدادی اکانت ترکیبی روی کنسول فعال هست! امکانش هست بدون پاک شدن اونا هارد رو تعویض کرد؟ اگر کسی این موضوع رو نمیدونه! امکانش هست هارد خود کنسول رو در اورد بدون اینکه پاک بشه اطلاعاتش؟ که مثلا من تست کنم اگر میشد عوض کنی که عوض کنم اگرم نمیشد هارد اصلی رو دوباره بذارم سر جاش...! امکانش هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید! بعد اینکه کنسول 500 گیگ چرا 218 گیگ بیشتر جا نداره واقعا؟

دوستان یه 40دلار تو حسابم هست میخوام یه بازی با این قیمت بخرم .از بین گزینه های زیر کدوم خوبه؟
Batman™: Arkham Knight
Mortal Kombat X

NBALIVE16
فارکرای 4
واچز داگ
و چیز دیگه ای که خودتین میدونین.فقط اینو بگم که سلیقم به بازی تخیلی و فضایی نمیخوره.مثلا از destiny اصلا خوشم نمیاد.هرچی واقعی تر باشه بهتره

• Like
Reactions: Horror
دوستان یه 40دلار تو حسابم هست میخوام یه بازی با این قیمت بخرم .از بین گزینه های زیر کدوم خوبه؟
Batman™: Arkham Knight
Mortal Kombat X

NBALIVE16
فارکرای 4
واچز داگ
و چیز دیگه ای که خودتین میدونین.فقط اینو بگم که سلیقم به بازی تخیلی و فضایی نمیخوره.مثلا از destiny اصلا خوشم نمیاد.هرچی واقعی تر باشه بهتره

NBA Live به هیچ عنوان نخر :d

به نظرم Batman خوبه بعدش هم Mortal و Farcry ولی بازهم نظرم اینه بازی بخری که بخش آنلاین داشته باشه تا همیشه بتونی بازیش کنی

10 دلار بزار روش Uncharted 4 یا Division بگیر، یا اینکه battelfield 4 خیلی تخفیف خورده اونو بگیری

• Like
Reactions: PESGOD
NBA Live به هیچ عنوان نخر :d

به نظرم Batman خوبه بعدش هم Mortal و Farcry ولی بازهم نظرم اینه بازی بخری که بخش آنلاین داشته باشه تا همیشه بتونی بازیش کنی

10 دلار بزار روش Uncharted 4 یا Division بگیر، یا اینکه battelfield 4 خیلی تخفیف خورده اونو بگیری
100دلار بود 60تاشو دادم دیویژن خریدم 40دلار مونده
بتل 4 رو هم بازی کردم
آنچارتدو قراره یه اکانت دیگه بخرم
بغیر اینایی که گفتم بازی خوب دیگه ای هست؟مثلا until dawn یا tom clancy's rainbow six ؟اینا 60دلارین ولی شاید 20تا دیگه جور شد
یه بازیی میخوام مثه آنچارتد یا کال آف و ازین دست که واقعی باشن.پیشنهادت چیه؟
یه سوال دیگه.این 40دلارو نمیشه به اکانت دیگه داد؟حتی نمیشه یه بازی رو از رو همین اکانت برا یه اکانت دیگه گیفت کرد؟

بتل 4 رو هم بازی کردم
بغیر اینایی که گفتم بازی خوب دیگه ای هست؟مثلا until dawn یا tom clancy's rainbow six ؟اینا 60دلارین ولی شاید 20تا دیگه جور شد
یه سوال دیگه.این 40دلارو نمیشه به اکانت دیگه داد؟حتی نمیشه یه بازی رو از رو همین اکانت برا یه اکانت دیگه گیفت کرد؟
بتل 4 رو هم بازی کردم
خدا خیرت بده رانبوسیکس از سه شنبه هفته پیش تا این سه شنبه پری روز یعنی 1 هفته ی کامل یکلی تخفیف خورده بود توی استور چرا نخریدیش؟ نسخه معمولیش از 60 دلار شده بود 38 دلار و نسخه گلدش از 90 دلار شده بود 49 دلار !
ولی به هر حال قطعا رانبوسیکس رو بخر چون اصلا تکراری نمیشه.

آخرین ویرایش:
بتل 4 رو هم بازی کردم
ریمبو ی بازی انلاین خیلی خوبه که طرفدار خیلی داره و کهنه هم نمیشه برات

• Like
خدا خیرت بده رانبوسیکس از سه شنبه هفته پیش تا این سه شنبه پری روز یعنی 1 هفته ی کامل یکلی تخفیف خورده بود توی استور چرا نخریدیش؟ نسخه معمولیش از 60 دلار شده بود 38 دلار و نسخه گلدش از 90 دلار شده بود 49 دلار !
ولی به هر حال قطعا رانبوسیکس رو بخر چون اصلا تکراری نمیشه.
تازه دیشب اکانت رو شارژ کردم.خبر نداشتم.چه بد شانس
الان لیست بازیهای تخفیف خورده رو از کجا ببینم؟

ریمبو ی بازی انلاین خیلی خوبه که طرفدار خیلی داره و کهنه هم نمیشه برات
چه سبکی هست بازیش؟
نمیشه یه بازی رو از رو همین اکانت برا یه اکانت دیگه گیفت کرد؟

Last edited by a moderator:
چه سبکی هست بازیش؟
نمیشه یه بازی رو از رو همین اکانت برا یه اکانت دیگه گیفت کرد؟
اگر قبلا کانتر بازی کرده باشی خیلی شبیه اونه
دوتا گروه میشین یکی دزد یکی پلیس میرین تو ی ساختمون و ..
نه نمیشه واسه کسی هدیه داد فقط میشه sharplay کرد که تو ایران ب این وضع نت رویایی بیش نیست

• Like
سلام دوستان
من بازی bloodborne رو دیجیتالی خریدم و دان کردم ولی موقع نصب مینویسه:
Cannot instal
(CE-34016-4)
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
دیلتش کنم از لایبرری بعد دوباره دان کنم حل می شه؟

دوستان من میخوام فردا دستگاه بخرم .میشه راهنمایی کنید که چه مدلی بخرم؟(اطلاعاتم خیلی کمه)
بعد این مدل 1216A یعنی چی ؟ (یعنی برا سال 2016 هستش)

ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر قبلا کانتر بازی کرده باشی خیلی شبیه اونه
دوتا گروه میشین یکی دزد یکی پلیس میرین تو ی ساختمون و ..
نه نمیشه واسه کسی هدیه داد فقط میشه sharplay کرد که تو ایران ب این وضع نت رویایی بیش نیست
لیست بازیهایی که تخفیف خورده رو از کجا میشه دید؟هم از تو نسخه وب هم استور کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or