هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون از هر دو برادر عزیزم که جواب سوالم رو دادند . یه سوال دیگه برام پیش اومده اونم اینه که تو بازی های مثل pes که مثلا کیت برخی لیگ ها موجود نیست یا نقل و انتقالات درست نیست میشه به صورت آنلاین از فروشگاه سونی پچی dlc چیزی دانلود کرد تا درست بشه ؟!

مثلا تو بازی the order دیروز کانکت بودم خواستم وارد بازی بشم گفت یه آپدیت 91 مگابایتی برای بازی اومده میخوای دانلود کنی بعد بری تو بازی یا نه ؟!

سوال اینه بازی های فوتبالم این مدلی هستن که موقع رفتن تو بازی سورپرایزمون کنن ؟! :p:)

دوست عزیز بدون داشتن اطلاعات کافی سوال پاسخ ندهید
کارت پلاس ب کارتی میگن که وقتی کدش رو وارد کنی پلاس اکانت شارژ میشه عکسش شبیه این است فقط پلاس شارژ میشه نه هیچ چیز دیگه ای
بعضی از کارتها ارزش این پلاس هم میزنه مثلا ۵۰ دلار
playstation_plus_card_psn_1_year_365_days_subscription_card_ps3_ps_vita_ps4_raw.jpg

گیفت کارت ب کارتی میگن که وقتی واردش کنی ی مقدار پول ب کیف پول دیجیتالیت اضافه میشه و باهاش میشه هر چی بخری از جمله پلاس بازی تم و....

معمولا کسی بخواد پلاس بخره میره کارت پلاس میخره چون کمی ارزون تر در میاد
همین عکس های خودت همه گیفت کارت هستند نه پلاس!!!!
wsv4_7953378.jpg

بچه ها این Wallet Funds توی استور چیه؟ الان میگه به من 10 دلار داده چکار باید بکنم؟
کیف پولت هست میتونی باهاش پلاس بازی و تم بخری حتی میتونی ی گیفت کارت دیگه بخری و افزایشش بدی اگر قیمت محصول مد نظرت بیشتر از ۱۰ دلار باشه

ممنون از هر دو برادر عزیزم که جواب سوالم رو دادند . یه سوال دیگه برام پیش اومده اونم اینه که تو بازی های مثل pes که مثلا کیت برخی لیگ ها موجود نیست یا نقل و انتقالات درست نیست میشه به صورت آنلاین از فروشگاه سونی پچی dlc چیزی دانلود کرد تا درست بشه ؟!

مثلا تو بازی the order دیروز کانکت بودم خواستم وارد بازی بشم گفت یه آپدیت 91 مگابایتی برای بازی اومده میخوای دانلود کنی بعد بری تو بازی یا نه ؟!

سوال اینه بازی های فوتبالم این مدلی هستن که موقع رفتن تو بازی سورپرایزمون کنن ؟! :p:)
من منظورت رو دقیق نقهمدیم
ولی اگر جای از هر بازی نیاز ب دانلود و خرید داشته باشه مستقیم وصلت میکنه و استور و ازت میخواد که بخری
اپدیت عادی هر بازی برای انلاین بازی کردن ضروری هست

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: 4058423
علیک سلام به دوستان
دوستان از کجا بفهمیم داخل یه اکانت چه بازیهایی خریداری شده و هست؟

از داخل سایت سونی، از داخل خود کنسول، از داخل برنامه موبایل راه هاش زیاده
از داخل کنسول بخش Store رو باز کنید.
داخل Library زده
از داخل سایت هم آدرس زیر برید ایمیلی و رمز رو بزنید
http://account.sonyentertainmentnetwork.com/
بعد از ورود بخش Media
از داخل برنامه موبایل هم اون بالا ps store رو بزنید باز میشه میاد.

دیگه هر وقت بازی آپدیت جدیدش اومده باشه باید دانلود کنی دیگه، معمولا هم همه بازی های جدید دو هفته یه بار یه اپدیت میدن حالا کمی اینور اونور

دوست عزیز بدون داشتن اطلاعات کافی سوال پاسخ ندهید
کارت پلاس ب کارتی میگن که وقتی کدش رو وارد کنی پلاس اکانت شارژ میشه عکسش شبیه این است فقط پلاس شارژ میشه نه هیچ چیز دیگه ای
بعضی از کارتها ارزش این پلاس هم میزنه مثلا ۵۰ دلار
playstation_plus_card_psn_1_year_365_days_subscription_card_ps3_ps_vita_ps4_raw.jpg

گیفت کارت ب کارتی میگن که وقتی واردش کنی ی مقدار پول ب کیف پول دیجیتالیت اضافه میشه و باهاش میشه هر چی بخری از جمله پلاس بازی تم و....

معمولا کسی بخواد پلاس بخره میره کارت پلاس میخره چون کمی ارزون تر در میاد
همین عکس های خودت همه گیفت کارت هستند نه پلاس!!!!
wsv4_7953378.jpg
من از شما عذرخواهی میکنم، من فکر کردم نوشتید PS CARD 10 دلاری نداریم، ندیدم که اون دوستمون نوشته Plus 10 دلاری.
من پستم رو اصلاح کردم و از شما پوزش میطلبم عزیز.

• Like
Reactions: hojjjat2 and ehsas1
سلام دوستان
من از دو اینترنت متفاوت استفاده میکنم
میخواستم بپرسم چطوری میتونم بفهمم کیفیت کدومشون برای آنلاین زدن بهتره ؟

سلام دوستان
من از دو اینترنت متفاوت استفاده میکنم
میخواستم بپرسم چطوری میتونم بفهمم کیفیت کدومشون برای آنلاین زدن بهتره ؟
شما برو از سایت های تست پینگ ببین کدوم پینگش پایین تره. همونو استفاده کن.

• Like
Reactions: Horror
دوستان پلی استیشن جدید تایید شد یا خیر؟ اونی که میگفتن 4K هست و ...!
یا رد شد؟ یعنی الان منی که تازه خریده PS4 کلی ضرر کردم؟ :| یا هر کی تازه میخره؟

آخرین ویرایش:

هنوز هیچ خبر رسمی اعلام نشده
یا باید منتظر تکذیب خبر به صورت رسمی باشیم یا شاهد معرفی کنسول های جدید در کنفرانس E3
ولی در کل احتمال معرفی کنسول جدید با قدرت بیشتر تو اجرای بازیها خیلی خیلی ضعیفه

• Like
Reactions: naeim_n1
دوستان از کجا بفهمیم داخل یه اکانت چه بازیهایی خریداری شده و هست؟
از قسمت استور گزینه ribary رو بزنید تمام بازی های خریداری شده رو نشون میده

دوستان میشه بازی ها روی هارد اکسترنال نصب کرد؟
نه!نمیشه
ینی نبایدم بشه

هنوز خبر رسمی اعلام نشده ولی با وجود اخبار منابع مختلف و موثق و سکوت سونی میشه حدس زد خبر حقیقت داره و سونی مشغول کار روی یه کنسول اسلیم شده از ps4 هستش.
البته این کنسول تنها فرقش با ps4 اینه رو tv ۴k عملکرد بهتری داره .پس زیادم ناراحت نباشید

الان من نمیدونم این 10 دلار رو چطور اضافه کنم اخه میگه شماره تلفن یا مستر کارتت رو وارد کن
ابتدا باید یه اکانت psn تهیه کنید که ریجن ش با ریجن اون شارژ تون یکی باشه اگه ۱۰ دلاره باید ریجن ۱ امریکا باشه اکانتتون
بعد وارد سایت سونی بشید در قسمت account
Redeem Prepaid Card
رو انتخاب کنید و رمز کارت رو وارد کنید.تا شارژ بشه
fa9ccd930bdd7e612cd0bcf98afd65c2.jpg

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or