هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان یه سوال داشتم الان من میخوام زمانی که دارم آنلاین بازی میکنم با دوستام صحبت کنم باید چیکار کنم ؟

مرسی
اکثر بازی ها فقط کافی هست که میکروفن وصل کنی و صدای دوستات رو بشونی و باهاشون صحبت کنی
اگر بازیت انیجوری ساپورت نکرد باید ی پارتی بسازی و دوستات رو اد کنی
ایکون پارتی ی هدست هست روی داشبورد

لطفا جواب بدید
اگر بازی توی لیست دانلود داری مربوط ب اون ها است قبل از دانلود حجم را اشغال میکنند
اگر نداری ی بار ریبیلد دیتا بیس رو بزن احتمالا درست میشه
اگر نشد باگ هارد هست باید یکبار فرمت کنی و دوباره فریمور بریزی

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان من الان چند روزه با psx مشکل پیدا کردم.قبلا درست بود.
الان چند روزه همین که برنامه رو اجرا میکنم ارور زیر رو میده.
Input String was not in a correct format
خواهشا اساتید راهنمایی کنن.
تو تایپیک خود برنامه که کسی ج نمیده.گفتم شاید اینچا بیشتر رفت و امد باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان راهنمایی کنید

دوستان يك مشكل عجيب با دسته هاي ps4 برام پيش اومده! توي بازي يهو ارتباط دسته با كنسول قطع ميشه به طوري كه حتي دسته دوم هم ديگه وصل نميشه! با كابل هم وصل ميكنم جواب نميده
چراغش آبي كمرنگ ميشه و چشمك ميزنه بعد خاموش ميشه. بايد كنسول رو خاموش بكنم بعد كابل رو به دسته وصل بكنم تا دوباره وصل بشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان راهنمایی کنید
شما يك بار برنامه رو پاك كنيد
واگر فايل دانلود شدش رو داريد دوباره نصب بكنيد فكر بكنم حل بشه

Last edited by a moderator:
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

فایلrar رو دارم.مگه نصب میشه؟!!
واسه من نصب نمیشه،حالت پرتابل داره!
چند بار پاکش کردم،دوباره از rar درش اوردم.فایده نداشت.
گذاشتمش توی درایو c بازم فایده نداشت.
انتی ویروسم غیر فعال کردم.
کار میکرد،یهو اینطوری شد.
من نتمو عوض کردم،احتمال داره از اون باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

علیک سلام به تمامی دوستان و آرزوی بهترین ها برای همگی شما

سلام دوستان یه سوال داشتم الان من میخوام زمانی که دارم آنلاین بازی میکنم با دوستام صحبت کنم باید چیکار کنم ؟

مرسی

بخش پارتی Party رو برای این منظور در نظر گرفته اند، خیلی ساده یک پارتی بسازید و دوستانتون رو دعوت کنید.

سلام دوستان
آپدیت جدید برای من هنوز نیومده
مشکل کجا می تونه باشه؟

شما خیلی راحت از لینک زیر آخرین آپدیت رو دانلود و از طریق سیف مود نصب کنید.
PS4

دوستان زبان یه اکانتو نمیشه انگلیسی کرد؟اکانت فرانسست و زبانش فرانسویه میخوام انگلیسیش کنم.راهی نداره غیر از ترنسلیت؟

از داخل خود PS4 مسیر زیر
Go to
settings-icon-01-ps4-eu-22jul15.gif
[Settings] >
playstation-network-icon-01-psn-ps4-ps3-psvita-eu-23jul15.gif
[PlayStation Network/Account Management] > [Account Information] > [Language].​
رو برید یا از طریق برنامه موبایل مسیر زیر
Tap
playstation-store-icon-01-psn-ps4-ps3-eu-23jul15.gif.png
[PlayStation Store] on the home screen and go to
online-id-app-icon-01-psn-eu-23jul15.gif
[Online ID] > [Account Settings].​
یا از طریق وب سایت مسیر زیر
  1. Go to [Account] > [Account Details] and under [Identity] select [Edit].​
و زبان رو عوض کنید، لازم به ذکر است گاهی اوقات در بعضی اکانت ها زبان دیگری در دسترس نیست.

دوستان يك مشكل عجيب با دسته هاي ps4 برام پيش اومده! توي بازي يهو ارتباط دسته با كنسول قطع ميشه به طوري كه حتي دسته دوم هم ديگه وصل نميشه! با كابل هم وصل ميكنم جواب نميده
چراغش آبي كمرنگ ميشه و چشمك ميزنه بعد خاموش ميشه. بايد كنسول رو خاموش بكنم بعد كابل رو به دسته وصل بكنم تا دوباره وصل بشه.

شما دسته رو روشن کنید و کلید ریست پشتش رو بزنید(یک میله ی غیر نوک تیز توش فرو کنید.)، احتمالا 95 درصد مشکلتون حل میشه اگر نشد بفرمائید بیشتر راهنمایی کنم.

سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان راهنمایی کنید

فایلrar رو دارم.مگه نصب میشه؟!!
واسه من نصب نمیشه،حالت پرتابل داره!
چند بار پاکش کردم،دوباره از rar درش اوردم.فایده نداشت.
گذاشتمش توی درایو c بازم فایده نداشت.
انتی ویروسم غیر فعال کردم.
کار میکرد،یهو اینطوری شد.
من نتمو عوض کردم،احتمال داره از اون باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

اولا مشکل Input String was not in a correct format رو ندید بگیرید چیز مهمی نیست.
دوما فایل های RAR رو از حالت فشرده در بیارید تا به حالت PKG در بیاند.

و در آخر برای کلیه ی دوستانی که با نرم افزار PSX مشکل پیدا کرده اند :
به هنگام شروع برنامه تیک های Local raising و Offline raising و CDN رو بردارید،وارد برنامه بشید و از بخش Setting auto find and replace رو تیک بزنید و ادرس پوشه ای که فایل های PKG داخل اون هست رو به برنامه بدید سپس با PS4 ــتون اقدام به دانلود افلاین کنید.

روز همگی خوش

سلام بر عزیزان ! من برگشتم با PS4 :x

چنتا سوال دارم اول اینکه به همراه دستگاهی که خریدم و ریجن 1 هم هست یه کارت های Plus یک ماهه 10 دلاری هست ! اینو کسی میخواد بهش بدم استفاده کنه ؟! و اینکه خودم میتونم ازش استفاده کنم ؟ چیکار باید باهاش کنم !

دومین سوالم یکم تخصصی هست ، دیروز از یه دوستی یه کنسول خریدم که کارکرده بود ! x_x بعد از تست از بازی خارج شدم که بازی رو ببندم تو همون لحظه کنسول کلا خاموش شد ! دیگه هم روشن نشد تا سیم رو از برق کامل جدا کنم و ...

بردم و با هزار بدبختی پس دادم و یه ریجن 1 آک گرفتم . سوال اینه ! با توجه به اینکه اون دستگاه رو دیشب آپدیت کرده بودم به 3.50 میترسم این کنسولم رو هم به روز کنم یه وقت اونجوری بشه ! دوستان کسی ریجن 1 داره که به روز کرده باشه ؟ دستگاه من از این سری جدیدای پک کال آف هست

چنتا سوال دارم اول اینکه به همراه دستگاهی که خریدم و ریجن 1 هم هست یه کارت های Plus یک ماهه 10 دلاری هست ! اینو کسی میخواد بهش بدم استفاده کنه ؟! و اینکه خودم میتونم ازش استفاده کنم ؟ چیکار باید باهاش کنم !

دومین سوالم یکم تخصصی هست ، دیروز از یه دوستی یه کنسول خریدم که کارکرده بود ! x_x بعد از تست از بازی خارج شدم که بازی رو ببندم تو همون لحظه کنسول کلا خاموش شد ! دیگه هم روشن نشد تا سیم رو از برق کامل جدا کنم و ...

بردم و با هزار بدبختی پس دادم و یه ریجن 1 آک گرفتم . سوال اینه ! با توجه به اینکه اون دستگاه رو دیشب آپدیت کرده بودم به 3.50 میترسم این کنسولم رو هم به روز کنم یه وقت اونجوری بشه ! دوستان کسی ریجن 1 داره که به روز کرده باشه ؟ دستگاه من از این سری جدیدای پک کال آف هست
کارت پلاس ۱۰ دلاری نداریم احتمالا یا گیفت کارت ۱۰ دلاری هست یا پلاس ۱ ماهه
روش استفاده هم ساده هست پشتس یک کد هست اونو باید توی قیمت redeem پلی استور وارد کنید
ایکون پلی استور روش داشبورد هست عکس ی کیف هست اولین ایکون سمت چپ
اون کنسول ممکنه خراب بوده باشه
اصلا نگران نباشید و اپدیت کنید اصلا بدون اپدیت نمیتونی از ۸۰ درصد امکانانت کنسول استفاده کنی

علیک سلام به تمامی دوستان و آرزوی بهترین ها برای همگی شما

1-اون رو هم میتونی باهاش بازی بخری هم پلاس
2-شما در زمینه ی کنسول، کامپیوتر و لوازم برقی دیجیتالی بالای 100 وات هیچ وقت با یک بار اتفاق ناجور افتادن نتیجه گیری نکنید.
من خودم دستگاه رو آپدیت کردم، 3.50 بجز چند مورد هنگی مشکل خاصی نداشته، سعی کنید هر بار که میخواید آپدیت کنید سرچ کنید ببینید کاربرانی که اپدیت زدن مشکلی داشتند یا نه که به مشکل نخورید.

در صورتی که افلاین میزنید نیاز انچنانی به وصل بودن به اینترنت یا آپدیت بودن روی آخرین ورژن ندارید، فقط توجه کنید که در بعضی ورژن های جدید، ویژگی هایی وجود داره که در ورژن های قبلی نیست و اگر اپدیت نکنید به این ویژگی های جدید دسترسی ندارید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 4058423

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or