اکثر بازی ها فقط کافی هست که میکروفن وصل کنی و صدای دوستات رو بشونی و باهاشون صحبت کنیسلام دوستان یه سوال داشتم الان من میخوام زمانی که دارم آنلاین بازی میکنم با دوستام صحبت کنم باید چیکار کنم ؟
مرسی
اگر بازی توی لیست دانلود داری مربوط ب اون ها است قبل از دانلود حجم را اشغال میکنندلطفا جواب بدید
دوستان راهنمایی کنیدسلام
دوستان من الان چند روزه با psx مشکل پیدا کردم.قبلا درست بود.
الان چند روزه همین که برنامه رو اجرا میکنم ارور زیر رو میده.
Input String was not in a correct format
خواهشا اساتید راهنمایی کنن.
تو تایپیک خود برنامه که کسی ج نمیده.گفتم شاید اینچا بیشتر رفت و امد باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

شما يك بار برنامه رو پاك كنيددوستان راهنمایی کنید![]()
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما يك بار برنامه رو پاك كنيد
واگر فايل دانلود شدش رو داريد دوباره نصب بكنيد فكر بكنم حل بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان یه سوال داشتم الان من میخوام زمانی که دارم آنلاین بازی میکنم با دوستام صحبت کنم باید چیکار کنم ؟
مرسی
سلام دوستان
آپدیت جدید برای من هنوز نیومده
مشکل کجا می تونه باشه؟
دوستان زبان یه اکانتو نمیشه انگلیسی کرد؟اکانت فرانسست و زبانش فرانسویه میخوام انگلیسیش کنم.راهی نداره غیر از ترنسلیت؟
دوستان يك مشكل عجيب با دسته هاي ps4 برام پيش اومده! توي بازي يهو ارتباط دسته با كنسول قطع ميشه به طوري كه حتي دسته دوم هم ديگه وصل نميشه! با كابل هم وصل ميكنم جواب نميده
چراغش آبي كمرنگ ميشه و چشمك ميزنه بعد خاموش ميشه. بايد كنسول رو خاموش بكنم بعد كابل رو به دسته وصل بكنم تا دوباره وصل بشه.
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان راهنمایی کنید![]()
شما يك بار برنامه رو پاك كنيد
واگر فايل دانلود شدش رو داريد دوباره نصب بكنيد فكر بكنم حل بشه
فایلrar رو دارم.مگه نصب میشه؟!!
واسه من نصب نمیشه،حالت پرتابل داره!
چند بار پاکش کردم،دوباره از rar درش اوردم.فایده نداشت.
گذاشتمش توی درایو c بازم فایده نداشت.
انتی ویروسم غیر فعال کردم.
کار میکرد،یهو اینطوری شد.
من نتمو عوض کردم،احتمال داره از اون باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

بعد از تست از بازی خارج شدم که بازی رو ببندم تو همون لحظه کنسول کلا خاموش شد ! دیگه هم روشن نشد تا سیم رو از برق کامل جدا کنم و ...کارت پلاس ۱۰ دلاری نداریم احتمالا یا گیفت کارت ۱۰ دلاری هست یا پلاس ۱ ماههسلام بر عزیزان ! من برگشتم با PS4
چنتا سوال دارم اول اینکه به همراه دستگاهی که خریدم و ریجن 1 هم هست یه کارت های Plus یک ماهه 10 دلاری هست ! اینو کسی میخواد بهش بدم استفاده کنه ؟! و اینکه خودم میتونم ازش استفاده کنم ؟ چیکار باید باهاش کنم !
دومین سوالم یکم تخصصی هست ، دیروز از یه دوستی یه کنسول خریدم که کارکرده بود !بعد از تست از بازی خارج شدم که بازی رو ببندم تو همون لحظه کنسول کلا خاموش شد ! دیگه هم روشن نشد تا سیم رو از برق کامل جدا کنم و ...
بردم و با هزار بدبختی پس دادم و یه ریجن 1 آک گرفتم . سوال اینه ! با توجه به اینکه اون دستگاه رو دیشب آپدیت کرده بودم به 3.50 میترسم این کنسولم رو هم به روز کنم یه وقت اونجوری بشه ! دوستان کسی ریجن 1 داره که به روز کرده باشه ؟ دستگاه من از این سری جدیدای پک کال آف هست
سلام بر عزیزان ! من برگشتم با PS4
چنتا سوال دارم اول اینکه به همراه دستگاهی که خریدم و ریجن 1 هم هست یه کارت های Plus یک ماهه 10 دلاری هست ! اینو کسی میخواد بهش بدم استفاده کنه ؟! و اینکه خودم میتونم ازش استفاده کنم ؟ چیکار باید باهاش کنم !
دومین سوالم یکم تخصصی هست ، دیروز از یه دوستی یه کنسول خریدم که کارکرده بود !بعد از تست از بازی خارج شدم که بازی رو ببندم تو همون لحظه کنسول کلا خاموش شد ! دیگه هم روشن نشد تا سیم رو از برق کامل جدا کنم و ...
بردم و با هزار بدبختی پس دادم و یه ریجن 1 آک گرفتم . سوال اینه ! با توجه به اینکه اون دستگاه رو دیشب آپدیت کرده بودم به 3.50 میترسم این کنسولم رو هم به روز کنم یه وقت اونجوری بشه ! دوستان کسی ریجن 1 داره که به روز کرده باشه ؟ دستگاه من از این سری جدیدای پک کال آف هست