هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

لطفا اگر کسی اطلاعات داره،کمک کنه مشکل من حل بشه.
داداش اگر ۶۰ دلار پول دادی خریدی که هیچی ! تموم شده رفته ! دیگه بحث ظرفیت وجود نداره بدون محدودیت استفاده کن!

اگر ظرفیت ۲ باشی راحت بی دردسر میتونی بازی کنی

اگر ظرفیت ۱ باشی افلاین تا چند وقت میتونی بازی کنی!

و اینکه اگر به هر دلیلی از اکانت های ظرفیت دار یا هکی هر چی استفاده کنی ٬ اون اکانتی ک ظرفیت دار خریدی بن میشه نه اکانت خودت ٬ نحوه اکتیو کردن و فعال کردن اکانت های ظرفیت دار ام ک از اونی ک گرفتی باید بپرسی ٬ چیزی ک متوجه شدم شما ۶۰ دلار بازی رو توی اکانت شخصی خودت گرفتی و مشکلی نداری میتونی بدون محدودیت بازی کنی

به نظرم اکانت ترکیبی بگیر
کمکی خواستی تو خصوصی بهم بگو در رابطه با اکانت های ترکیبی

سوالی ام بود همینجا مطرح کن

Sent from my HUAWEI Y511-U10 using Tapatalk

• Like
Reactions: sobhan93
اول تشکر میکنم بابت پاسختون..
داداش اگر ۶۰ دلار پول دادی خریدی که هیچی ! تموم شده رفته ! دیگه بحث ظرفیت وجود نداره بدون محدودیت استفاده کن!
بله،حساب psn رو 60 دلار شارژ کردم و بعد خریدم بازی رو.
یعنی الان بازی رو نصب کنم،هم انلاین هم افلاین میتونم بازی کنم ؟ مسدود هم نمیشم ؟
اگر ظرفیت ۲ باشی راحت بی دردسر میتونی بازی کنی

اگر ظرفیت ۱ باشی افلاین تا چند وقت میتونی بازی کنی!
این ظرفیت 1 و 2 چی هست ؟ با این حساب اکانت من در چه ظرفیتی هست ؟
چیزی ک متوجه شدم شما ۶۰ دلار بازی رو توی اکانت شخصی خودت گرفتی و مشکلی نداری میتونی بدون محدودیت بازی کنی
درسته،حسابم رو توی PSN خودم شارژ کردم.

اول تشکر میکنم بابت پاسختون..

بله،حساب psn رو 60 دلار شارژ کردم و بعد خریدم بازی رو.
یعنی الان بازی رو نصب کنم،هم انلاین هم افلاین میتونم بازی کنم ؟ مسدود هم نمیشم ؟

این ظرفیت 1 و 2 چی هست ؟ با این حساب اکانت من در چه ظرفیتی هست ؟

درسته،حسابم رو توی PSN خودم شارژ کردم.
شما صاحب اصلی اول و اخر اکانت هستی و میتونی کاملا راحت از بازی لذت ببری !

اکانت ظرفیت دار اکانت های هک شده اشخاصی عه ک مث شما بازی رو خریدن ! ولی شما صاحب قانونی بازی هستی

راستی شما همدانی نیستی ؟ :دی

الان دیدم یوزرتون رو ٬ ی دوستی دارم اسم ایناش همین عه :دی

خواهش میکنم کارب نکردم ...

شما صاحب اصلی اول و اخر اکانت هستی و میتونی کاملا راحت از بازی لذت ببری !

اکانت ظرفیت دار اکانت های هک شده اشخاصی عه ک مث شما بازی رو خریدن ! ولی شما صاحب قانونی بازی هستی

راستی شما همدانی نیستی ؟ :D

الان دیدم یوزرتون رو ٬ ی دوستی دارم اسم ایناش همین عه :D

خواهش میکنم کارب نکردم ...

یعنی فعالیت سایت هایی که بازی رو شیر میکنند( ظرفیت 2 و 3 ) غیر قانونی هست ؟
--
نه متاسفانه،من همدان نیستم،ولی همدانی هارو دوست دارم D:
بازم ممنون از وقتی که گذاشتید.

یعنی فعالیت سایت هایی که بازی رو شیر میکنند( ظرفیت 2 و 3 ) غیر قانونی هست ؟
--
نه متاسفانه،من همدان نیستم،ولی همدانی هارو دوست دارم D:
بازم ممنون از وقتی که گذاشتید.
دقیقا نمیدونم چ شخصی کدوم ظرفیت میشه ٬ اره خب در اصل غیر قانونی عه همش چون اکانت کسی ک بازی رو خریده رو دستگاه شما اکتیو میشه و شما میتونی بازی کنی !

اکانت های ترکیبی ام که چندین بازی تو اکانت طرف عه با ترفند مشو میاری بالا و بازی میکنی مثلا هفت هشتا بازی داخل اکانت عه ۵۵ میفروشن یا کمتر :دی

سلام به همه دوستان
اگه اکانت ترکیبی بخرم وهمه مراحلو به درستی انجام بدم بعد 6 ماه طرف صاحب اصلی پروفایلو دی اکتیو کنه ایا بازیام قفل میشه؟ اگه اینطوره راهی داره که بشه جولوشو گرفت ؟ یه اکانت ترکیبی دارم وازش استفاده میکنم ولی چون فکر میکنم بعد 6ماه بازیا قفل بشه دیگه دلم نمیاد خرید کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام به همه دوستان
اگه اکانت ترکیبی بخرم وهمه مراحلو به درستی انجام بدم بعد 6 ماه طرف صاحب اصلی پروفایلو دی اکتیو کنه ایا بازیام قفل میشه؟ اگه اینطوره راهی داره که بشه جولوشو گرفت ؟ یه اکانت ترکیبی دارم وازش استفاده میکنم ولی چون فکر میکنم بعد 6ماه بازیا قفل بشه دیگه دلم نمیاد خرید کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
راهی نداره
والا با این قیمت کم شش ماه میارزه بازی کنی اگر میخوای بیشتر بازی کنی باید دیسک بخری

دوستان ، يكي از دوستانم وقتي كنسول رو خريده مغازه دار براش يكسري بازي هم ريخته و بهش گفته انلاين نشو و كنسول رو اپديت نكن چون كنسول بريك ميشه و بازيات ميپره
اين حرف مغازه دار درسته؟
اگه حرفش درسته ، راهي هست كه بشه اين مشكل رو برطرف كرد و انلاين شد ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان ، يكي از دوستانم وقتي كنسول رو خريده مغازه دار براش يكسري بازي هم ريخته و بهش گفته انلاين نشو و كنسول رو اپديت نكن چون كنسول بريك ميشه و بازيات ميپره
اين حرف مغازه دار درسته؟
اگه حرفش درسته ، راهي هست كه بشه اين مشكل رو برطرف كرد و انلاين شد ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوست شما هم باور کرده؟ :|

از همگی خواهش میکنم یکم قبل از هرکاری تحقیق کنید و هرکی هر حرفی میزنه یکم فکر کنید ببینید طرف حرفش منطقیه یا نه؟

کنسول بریک میشه؟ برو بزن تو صورت یارو :D طرف اکانت هکی بهت داده میخواد آنلاین نشه که بازیاش قفل نشه وگرنه یعنی چی که سونی 40 میلیون کنسول بفروشه بعد هیچکی آنلاین نشه و آپدیت نکنه؟ :D

یه سریا واقعا خبر ندارن این مغازه دارا چه موجودایی هستن. یعنی هر دروغی میگن که کار خودشونو انجام بدن

متاسفانه ملت ما هم همه حرفاشونو باور میکنن

خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمک کنه تا من مشکل لفت خوردن هام تو پارتی حل بشه!
این مشکل دقیقا از دیشب پیش اومده یعنی از بعد آپدیت جدید سونی!!
کانکشن اسپیدم مثل همیشه چه دانلود چه آپلود خوبه و نت تایپ هم 2 ولی وقتی تست کانکشن که می کنم بعضی وقتهای psn sign in رو faild می زنه ولی بقیه درسته!
از بازی هم دیسکانکت نمیشم فقط و فقط پارتی!! وقتی هم که لفت می خورم میام home قسمت فرندها آفلاین میشه و نشون نمیده و مثل وقتهایی که کنسول به نت کانکت نیست می نویسه search for online friend..... و دوباره مجددا درست میشه!
این پارتی برام مهمه!

rsbc8qarbuvnh7b5w52d.jpg
:((
این مشکله منه!!!
کمککک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or