ریموت پلی رسمی سونی برای ویندوز و مک

• Thread starter Thread starter farsham
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند تا نکته رو بگم

1- برای اتصال حتما به اینترنت نیاز هست ولی بعد از اتصال میتونید اتصال به اینترنت رو (در صورتی از یک روتر استفاده بشه) قطع کنید ولی در هر حال وقتی تو خونه باشید و از یه روتر استفاده کنید حجمی مصرف نمیشه

2- درصورتی که دکمه استارت رو زدید و شروع کرد به جستجو از طریق نت روی گزینه Register Manually طبق شکل زیر کلیک کنید

ps4-remote-play-connecting.png

بعد از مسیر Settings > Remote Play Connection Settings مطابق تصویر زیر روی add device کلیک کنید

remote-play-second-screen-ui-01-ps4-en-22jul-15.jpg

بعد کدی که بهتون میده رو در برنامه ریموت وارد کنید. از این به بعد دیگه به راحتی برنامه کنسول رو میشناسه و بهش متصل میشه

توی کنسول در قسمت Remote Play Connection Settings تیک دو گزینه اول رو بزن. SSID وای فای PS4 یه چنین چیزی باید باشه: PS4-xxxxxxxxxxxx. اون دوازده اکس ترکیبی از اعداد و حروفه. حالا برای وصل شدن به این وای فای باید پسورد رو از توی برنامه غیر رسمی ریموت پلی در بیاری. توی تب PS4 گزینه PS4 Information رو بزن تا اطلاعات کنسول رو ببینی. حالا میتونی حتی با خاموش بودن روتر هم از Remote Play لذت ببری. فقط وقتی برنامه Remote Play سونی رو باز میکنی، برای چک کردن اولش باید به نت وصل باشی. وقتی وارد برنامه شدی به وای فای PS4 وصل بشو.

چند تا نکته رو بگم

1- برای اتصال حتما به اینترنت نیاز هست ولی بعد از اتصال میتونید اتصال به اینترنت رو (در صورتی از یک روتر استفاده بشه) قطع کنید ولی در هر حال وقتی تو خونه باشید و از یه روتر استفاده کنید حجمی مصرف نمیشه

2- درصورتی که دکمه استارت رو زدید و شروع کرد به جستجو از طریق نت روی گزینه Register Manually طبق شکل زیر کلیک کنید

View attachment 58161

بعد از مسیر Settings > Remote Play Connection Settings مطابق تصویر زیر روی add device کلیک کنید

View attachment 58162

بعد کدی که بهتون میده رو در برنامه ریموت وارد کنید. از این به بعد دیگه به راحتی برنامه کنسول رو میشناسه و بهش متصل میشه

آقا من نسخه اصلیو از سایت سونی گرفتم ولی با این پیغام مواجه میشم

upload_2016-4-8_0-2-3.png

ویندوزم 7 64بیتی

لطفا یکی از دوستان تمامی مراحل رو از اول تا اخر مو به مو توضیح بده. من هر کاری میکنم یا میزنه اینترنت وصل نیستی یا اینکه همش میخواد به اکانتم ساین این شه البته برای بار اول ساین این شدم ولی هردفعه میخواد ساین شه حتی وقتی که به وای فای کنسول مستقیم وصل میشم. لطفا یکی راهنمایی کنه میخوام بدون اینترنت بازی کنم

لطفا یکی از دوستان تمامی مراحل رو از اول تا اخر مو به مو توضیح بده. من هر کاری میکنم یا میزنه اینترنت وصل نیستی یا اینکه همش میخواد به اکانتم ساین این شه البته برای بار اول ساین این شدم ولی هردفعه میخواد ساین شه حتی وقتی که به وای فای کنسول مستقیم وصل میشم. لطفا یکی راهنمایی کنه میخوام بدون اینترنت بازی کنم

تو این قسمت گفتم باید چیکار کنی تو بخش دوم

نکته ای که هست اینه که حتما برای هربار اتصال باید به نت وصل باشی و نت از الزاماتش هست. دوم اینکه در مورد WiFi باید بین مود و لپ تاپ هیچ مانعی نباشه (یا مودم و کنسول) و توصیه میشه از مودم 5GHz استفاده کنید چون دوستان جواب گرفتن با 5 گیگ (چون برای استریم بهتر هست)

تو این قسمت گفتم باید چیکار کنی تو بخش دوم

نکته ای که هست اینه که حتما برای هربار اتصال باید به نت وصل باشی و نت از الزاماتش هست. دوم اینکه در مورد WiFi باید بین مود و لپ تاپ هیچ مانعی نباشه (یا مودم و کنسول) و توصیه میشه از مودم 5GHz استفاده کنید چون دوستان جواب گرفتن با 5 گیگ (چون برای استریم بهتر هست)
چطور بفهمیم مورممون چند گیگاهرتز هستش؟

امتحانش كردم خيلي به درد بخوره اما به نظرم جا برا اپديتهاي بيشتري داره رو وان هم اين قابليت و استفاده ميكردم رو اون هم روونتره هم كيفيت بهتري داره ويندوزم ١٠

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or