majidharami
کاربر سایت
داداش چجری وصلشم به وای فای Ps4?من قبل از این آپدیت اصلا امتحان نکرده بودم. الآن هم خیلی راحت استریم میکنه، فقط یه کوچولو میشه گفت response time جای بهبود داره. کیفیت هم بد نیست ولی اگه میتونست 1080 بشه بهتر بود.
داداش چجری وصلشم به وای فای Ps4?من قبل از این آپدیت اصلا امتحان نکرده بودم. الآن هم خیلی راحت استریم میکنه، فقط یه کوچولو میشه گفت response time جای بهبود داره. کیفیت هم بد نیست ولی اگه میتونست 1080 بشه بهتر بود.
مشکل از گرافیک هست. آپدیت کن درایور کارت گرافیک رو و همه .NET ها رو نصب کن درست میشهدوستان من صدا دارم ولی تصویر نمیاد کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
چند تا نکته رو بگم
1- برای اتصال حتما به اینترنت نیاز هست ولی بعد از اتصال میتونید اتصال به اینترنت رو (در صورتی از یک روتر استفاده بشه) قطع کنید ولی در هر حال وقتی تو خونه باشید و از یه روتر استفاده کنید حجمی مصرف نمیشه
2- درصورتی که دکمه استارت رو زدید و شروع کرد به جستجو از طریق نت روی گزینه Register Manually طبق شکل زیر کلیک کنید
View attachment 58161
بعد از مسیر Settings > Remote Play Connection Settings مطابق تصویر زیر روی add device کلیک کنید
View attachment 58162
بعد کدی که بهتون میده رو در برنامه ریموت وارد کنید. از این به بعد دیگه به راحتی برنامه کنسول رو میشناسه و بهش متصل میشه
این نرم افزار فقط روی ویندوز های Windows 8 و Windows 10 جواب میده.آقا من نسخه اصلیو از سایت سونی گرفتم ولی با این پیغاکم مواجه میشم
View attachment 58166
ویندوزم 7 64بیتی
آها اشتباه خوندماین نرم افزار فقط روی ویندوز های Windows 8 و Windows 10 جواب میده.
فکر کردم نوشته روی این ویندوزها اجرا میشه 
لطفا یکی از دوستان تمامی مراحل رو از اول تا اخر مو به مو توضیح بده. من هر کاری میکنم یا میزنه اینترنت وصل نیستی یا اینکه همش میخواد به اکانتم ساین این شه البته برای بار اول ساین این شدم ولی هردفعه میخواد ساین شه حتی وقتی که به وای فای کنسول مستقیم وصل میشم. لطفا یکی راهنمایی کنه میخوام بدون اینترنت بازی کنم
چطور بفهمیم مورممون چند گیگاهرتز هستش؟تو این قسمت گفتم باید چیکار کنی تو بخش دوم
ریموت پلی رسمی سونی برای ویندوز و مک
نکته ای که هست اینه که حتما برای هربار اتصال باید به نت وصل باشی و نت از الزاماتش هست. دوم اینکه در مورد WiFi باید بین مود و لپ تاپ هیچ مانعی نباشه (یا مودم و کنسول) و توصیه میشه از مودم 5GHz استفاده کنید چون دوستان جواب گرفتن با 5 گیگ (چون برای استریم بهتر هست)
از رو مشخصات مودمتون میتونید بفهمید.چطور بفهمیم مورممون چند گیگاهرتز هستش؟