hojjjat2
کاربر سایت
1.ریجن کنسول مهم نیست هر کدوم ارزون تر بود بخرمن چند تا سوال دارم ، ممکنه تکراری باشه اما من جوابشو پیدا نکردم
1- کدوم ریجن برای خرید بهتره؟ بازیهای کدوم بیشتره و بهتر گیرمیاد ؟ ( البته من فقط اهل فیفا هستم و بقیه بازیها برام در اولویت بعدیه )
2-این مدلهایی که گفته میشه چی هست ؟ به چه دردی میخوره و کدوم بهتره ؟ ( مثل 1216A , 1216B ,1206 یا مدلهای دیگه )
3-توی باکس یک دسته هست ؟ بتید یکی دیگه هم بخرم ؟ دسته مثل خودش چنده ؟ این دسته ها که 100 تا مدله آیا کارایی خاصی داره ؟ من بهتره کدومو بخرم ؟
3- باید حتما باندل بگیرم یا مدل خوب( همونی که پیشنهاد میکنید ) بدون باندل هم هست ؟ آیا باندل فیفا هم وجود داره ؟
4- لوازم جانبی که الزامی باشه چی باید بگیرم ؟
5-اکانت باید بخرم ؟ داستان اکانت چیه ؟ زمان داره ؟ یکبار باید خرید ؟ یا ... ؟
لطفا راهنمایی کنید ،من بعد ایکس باکس360 دیگه از این بازار دور بودم تا الان
۲.این مدل ها سری ساخت هست که بهتره جدیدترین رو بگیری
۳.یک دسته هست .....هنوز دسته تقلبی ب بازار نیماده پس مهم نیست چی میخری همه اصل هستند و یک کارایی دارند .....اینی که میگی بعضی ها ۱۰۰ تا کار میکنه من که ندیدم دقیقا منظورت کدوماست؟؟؟
۴.وسیله جانبی بدرد خور فعلا چیزی موجود نیست ولی میتونی ی هدست گیمینگ بخری
۵.اکانت قاونی شرینگ میشه خرید دیسک هم میشه خرید
واسه فیفا الان بهره دیسک دس دو بخری ۱۴۰
- - -ویرایش - - -
پلاسی که شر میشه فقط میشه باهاش انلاین زد نمیشه بازی پلاس دانلود کرددرود. یه اکانت گرفتم و پرایمری و ریستور لایسنس کردم که یه سال پلاس هم داره. با اکانت خودم میتونم الان آنلاین بازی کنم؟ الان رفتم تو PS STORE که بازی های این ماه پلاس رو دانلود کنم دیدم نذاشت. گفتم شاید آنلاین هم نمیذاره بازی کنم.
- - -ویرایش - - -
به سرعت نصب نشدهمن دیروز یه بازی جدید گرفتم گذاشتم تو دستگاه همین که گذاشتم مدت 5 یا 10 دقیقه کاری پیش اومد از اتاقم رفتم بیرون وقتی برگشتم بازی رو شروع کردم، یعنی تو این مدت 5 الی 10 دقیقه نصب شده؟
حجم نصب بازیشم چیزی حدود 15 گیگ بود بنا به چیزی که روی قاب بازیش زده بود
میدونم سوال عجیبیه ولی موندم یعنی به این تندی نصب شده؟ یه جوریه که فکر میکنم نصبش انتخابیه، بازی هم life is strange بود
روال نصب ب این صورت هست که ابتدا یکمی از بازی در حد یک مرحله نصب میکنه (ایکون بازی میاد و یک نوار زیرش پر میشه) بعدش در پشت پرده ادامه نصب پیش میره و شما نمیبینی اما صدای دیسک میاد