سلام خدمت دوستان گل.میخواستم بدونم اگه موقعی که از طریق سایت سونی به اکانت خودم وارد میشم تو قسمت اکانت دیتلز و بعد لوکیشن.اگه اونجا لوکیشن خودم رو عوض کنم رجین اکانتم عوض میشه؟
سلام دوستان یه سوال: من پروفایل دوستم که بازی fifa 16 داره روی کنسولم اکتیو کردم و تروفی های دوستم برای من میاد یعنی وقتی اون تروفی میگیره برای منم اضافه میشه ولی وقتی خودم تروفی میگیرم برام نمیاد...میخواستم ببینم این طبیعی هست یا نه؟ و اگر بخوام تروفی یک بازیو خودم بگیرم حتما باید بازیو من خریده باشم؟ ممنون
درود دوستان من می خوام ریجن 2 دستگاه را بگیرم با هارد 500
فقط 2 تا سوال دارم
1:الان تا اونجای که فهمیدم اخرین سریریجن 2 میشه 1216Aو کل دستگاه مشکلی مات شده هست درسته ؟؟
2:سری جدید که صدای فنشون کمتر هست و سری 12 همه مات هستن !
چیز دیگه هم هست موقع خرید بهش دقت کنم یا نه !؟؟
ممنون میشم راهنمای کنید با تشکر
سلام ارور 36329-3 چی میتونه باشه ؟ چیکار کنم؟
اکانت شما اگر هم رو کنسولت اکتیو نباشه بازم میتونی از بازی های اکانت اکتیو شده دوستت استفاده کنیسلام به دوستان
اکانت من روی کنسول برادرم اکتیو هست
و برادرم میتونه از بازیهای خریداری شده من همزمان استفاده کنه
حالا اگر من اکانت یه دوست دیگم رو بخوام روی کنسول خودم اکتیو کنم و از بازیهای اون استفاده کنم ماجرا به چه صورتی میشه؟
نکته اول اینکه برادرم میتونه همچنان از بازیهای اکانت من استفاده کنه؟
نکته دوم اینکه من میتونم از بازیهای اکانت اصلیم هم همزمان استفاده کنم یا خیر؟
دوست عزیز شما باید توی اکانت خودتان بازی کنیدسلام دوستان یه سوال: من پروفایل دوستم که بازی fifa 16 داره روی کنسولم اکتیو کردم و تروفی های دوستم برای من میاد یعنی وقتی اون تروفی میگیره برای منم اضافه میشه ولی وقتی خودم تروفی میگیرم برام نمیاد...میخواستم ببینم این طبیعی هست یا نه؟ و اگر بخوام تروفی یک بازیو خودم بگیرم حتما باید بازیو من خریده باشم؟ ممنون
منم همچین مشکلی داشتم. اون روکش سفید رو بردار و روی صفحه ای که پشتش هست با پنبه ای که به الکل اغشته شده بزنی درست میشه.
سلام
همونطور که در تصویر بالا میبینید این گیم پد PS4 بنده هستش . همه چیش درسته جز دکمه L1 که در تصویر مشخص شده . هیچ مشکلی چیزی هم نداره و بازش هم کردم هیچ مشکلی نداشت و فشارش هم بدی خیلی راحت بالا پایین میشه اما عمل نمی کنه . نمی دونم واقعا مشکلش از کجاست . . . بازش کردم و با اون روکش سفید یکم ور میرفتم و بعضی وقتا جا به جا میشد عمل میکرد . . . دوستان راهنمایی کنند باید چکارش کنم ؟ ایا این دکمه جا به جا شده که اینطور شده ؟
در کل این گیم پد پلی 4 همیشه برای من نگرانی ایجاد کرده و نمیزاره هیچوقت از گیم لذت کافی رو ببرم . این مشکل رو ولی فقط به پلی 4 محدود نمیشه . از دوران سگا این مشکل رو داشتم