هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگه مثلا قبلا آپدیت کردی بازیو دوباهر آپدیت جدید اومده باشه بهتره با دستگاه آپدیت کنید که فقط آپدیت آخر رو بگیرید، ولی اگر با PSX بخاین بگیرین باید کلا همه آپدیت هارو دانلود کنید که حجمش خیلی زیاد میشه

توی اینترنت بگردی خیلی ها هستن که دیتای بازی ها رو میفروشن

حالا از کجا باید بفهمم که یک بازی چند تا آپدیت داره که با PSX نصب کنم ؟

مثلا gta یا witcher فرق نداره

بعد من تازه خریدم کنسول رو ، خواستم بدونم کسایی که تجربه بیشتری دارن بگن که کدوم بازی ها ارجحیت داره بازی کردنش ! ممنون

حالا از کجا باید بفهمم که یک بازی چند تا آپدیت داره که با PSX نصب کنم ؟

مثلا gta یا witcher فرق نداره

بعد من تازه خریدم کنسول رو ، خواستم بدونم کسایی که تجربه بیشتری دارن بگن که کدوم بازی ها ارجحیت داره بازی کردنش ! ممنون

آها چون تازه خریدی که باید همرو بگیری ، چه با PSX چه با دستگاه بگیری همون مقدار زیاد رو باید دانلود کنی

به نظرم اینا خیلی خوبه واسه بازی کردن + آنلاین :

The Last Of Us
FIFA 16
BattleField4 Online
Unchartred Nathan Drake Collection
Batman Arakham Knight
Dying Light
FarCry4
Rainbow 6 Online
The Division Online

دوستان یک سوال! این اکانت های ظرفیتی که میفروشن من شنیدم که اکانت فرد دیگری دی اکتیو میشه و اون بنده خدا نمیتونه بازی کنه دیگه!
حالا سوالم اینجاست که از اونجایی که این اکانت ها 3 ظرفیت دارن! هر 3 ظرفیت به این حالت هست؟ یعنی هیچکدوم از این ظرفیت ها طوری نیست که به دارنده اصلی اکانت ضرری نرسونه؟

دوستان یک سوال! این اکانت های ظرفیتی که میفروشن من شنیدم که اکانت فرد دیگری دی اکتیو میشه و اون بنده خدا نمیتونه بازی کنه دیگه!
حالا سوالم اینجاست که از اونجایی که این اکانت ها 3 ظرفیت دارن! هر 3 ظرفیت به این حالت هست؟ یعنی هیچکدوم از این ظرفیت ها طوری نیست که به دارنده اصلی اکانت ضرری نرسونه؟
اونی که شما شنیدی اکانت هکیه(دزدیه) دو تا ظرفیت بیشتر ندارن ظرفیت 2 که شما میخری
ظرفیت 3 هم دست بنده خدا صاحب اکانته که برای بازی کردن همیشه باید آنلاین باشه.معمولا هم از طریق ساپورت سونی یا بعد 6 ماه دی اکتیو میکنه و بازی روی کنسول شما قفل میشه و پولتون سوخت.
اکانت ظرفیتی هم اکانت قانونی یا شیرینگ هستش که هر سه ظرفیت قابل استفاده است.

عزیزان و فروشندگان عزیز همیشه حاظر در صحنه هم لطفا ماله کشی نفرمایید.
هک شدن کنسول یا بازی کپی با دزدی و اسفاده از اکانت مردم عادی زمین تا اسمون فرق داره, این که شما وارد اکانت هکی یه بنده خدای از همه جا بی خبر بشی و از روی کنسولش دی اکتیو کنی باهاش بازی کنی.مال دزدی نگن دیگه به چی دزدی میگن پس؟؟؟؟
این کار به قول یکی از دوستان با جیب بری هیچ فرقی نداره خواهشا توجیه نفرمایید.

آخرین ویرایش:
اونی که شما شنیدی اکانت هکیه(دزدیه) دو تا ظرفیت بیشتر ندارن ظرفیت 2 که شما میخری
ظرفیت 3 هم دست بنده خدا صاحب اکانته که برای بازی کردن همیشه باید آنلاین باشه.معمولا هم از طریق ساپورت سونی یا بعد 6 ماه دی اکتیو میکنه و بازی روی کنسول شما قفل میشه و پولتون سوخت.
اکانت ظرفیتی هم اکانت قانونی یا شیرینگ هستش که هر سه ظرفیت قابل استفاده است.

عزیزان و فروشندگان عزیز همیشه حاظر در صحنه هم لطفا ماله کشی نفرمایید.
هک شدن کنسول, بازی کپی با دزدی و اسفاده از اکانت مردم عادی زمین تا اسمون فرق داره, این که شما وارد اکانت هکی یه بنده خدای از همه جا بی خبر بشی و از روی کنسولش دی اکتیو کنی باهاش بازی کنی.مال دزدی نگن دیگه به چی دزدی میگن پس؟؟؟؟
این کار به قول یکی از دوستان با جیب بری هیچ فرقی نداره خواهشا توجیه نفرمایید.

آها یعنی اکانت های ظرفیتی 1 2 3 دزدی نیستن؟
قانونی هست این ها؟ بعد شما سایتی میشناسی که بده از اینا؟ ممنون میشم پخ کنی :)
یه مقدارم توضیح بیشتر بده! من خودم دیدم روی همین ظرفیتیا آموزش نصبش بعضیا نوشته بودن میری یه قسمت و دی اکتیو میکنی بعد وارد کنسول میشی! الان جریانش چطوریه؟

الان ازکجا میشه فهمید فروشنده ظرفیت 2قانونی میده یاهکی؟؟شاید سوالم مسخره بود
قیمت هکی تابلوئه یک بار بیشتر نباید بری داخلش اون هم با هزار دنگ و فنگ صاحبش آنلاین نباشه به علاوه اینکه داخلش رو نیگاه کنی مشخصات واقعی صاحبش مثل اسم و اکانت فیس بوک و کردیت کارت و .... وارد شده و حتی فرند لیست داره:(.
راه دیگه قسمت Transaction اکانت قانونی رو نیگاه کنید مبلغ و تاریخ شارژ با گیفت وارد شده داخلش.

الان من میخوام اکانتمو شارژ کنم،یعنی احتمال داره یکی از همین دوستان اینجا اکانت منو هک کنه و ....عجبا!!!!!
داداش نگران نباش پسورد قوی ترکیب حروف و اعداد بذار. هک کردن هم به این اسونی نیست حالا دیگه ایرانی بودنش کنار که بتونه اکانت شما رو هک کنه
فروشنده های اکانت هم که هکر نیستن مال دزدی خر و دلالن از یکی دو تا سایت خارجی معلوم الحال اکانت مفت 5 و 6 دلاری میخرن میکشن روش 60 بگیر تا 200 تومن میکنن پاچه ملت:).

آها یعنی اکانت های ظرفیتی 1 2 3 دزدی نیستن؟
قانونی هست این ها؟ بعد شما سایتی میشناسی که بده از اینا؟ ممنون میشم پخ کنی :)
یه مقدارم توضیح بیشتر بده! من خودم دیدم روی همین ظرفیتیا آموزش نصبش بعضیا نوشته بودن میری یه قسمت و دی اکتیو میکنی بعد وارد کنسول میشی! الان جریانش چطوریه؟
اکانت ظرفیتی خیر دزدی نیستش فروشنده با گیفت کارت شارژ میکنه اکانت رو بعد بازی رو از استور میخره و هر ظرفیت رو به یه نفر میفروشه.
اون قسمت دی اکتیو کردن داخل آموزش ها هم مربوط میشه به ظرفیت 1(فقط آفلاین) که از داخل سایت اکانت از روی دستگاه اول دی اکتیو میشه از اون به بعد فقط باید آفلاین بازی کنه.
معمولا خود فروشنده انجام میده نیازی نداره شما کاری انجام بدی.اگر ظرفیت 2 یا 3 بخری که کلا نیاز نیست کاری انجام بدید.

آخرین ویرایش:
اول از همه بگم نمیخوام بگم برین اکانت هک شده ی بنده خدا رو بخرین

نه ترو خدا بیا قبول کن.شما اگر اکانت خودت رو بفروشن به چند نقره دیگه و پول به جیب بزنن اسمشو چی میزاری؟!!! حق کپی رایت یا دزدی؟!!!!

حرفتان ب شدت رد میشه بازی توی کشور مثل امریکا ب پول ما میشه حدود ۱۵-۲۰ هزار تومان
این صفحه ب عنوان مدرک در سال ۲۰۱۳
الف - تفاوت حقوق کارگر آمریکایی با کارگر ایرانی

حقوق پایین ترن قشر جامعه در امریکا ۱۳ برار بیشتر از همان قشر در ایران هست
یعنی بازی ۲۴۰در ایران توی امریکا میشه ۲۰ تومن!!!!!!
مطمعا اگر سونی توی ایران استور میزد حتی اگر ۱۰۰ تومن هم بازی هاش رو میداد خیلی ها دنبال هکی نمیرفتند

شما بر اساس کدوم منظق پول بی ارزش ایران رو با دلار مقایسه میکنید؟:)) تو با 300 میلیون تو ایران خیلی کارهارو میتونی انجام بدی ولی تو آمریکا یه دکه کبابی هم نمی تونی بزنی.اجاره یک آپارتمان عادی در آمریکا ماهانه 6 تا 15 میلیون هست البته باز به حساب پول ایران...تو کویت اجاره مغازه ها سالیانه تا 800 میلیون هم هست.یه مغازه عادی!!! ((( البته با حساب کردن به پول ایران ))) حالا من بیام پول بی ارزش ایران رو ضرب در ارزش پولی مثل دینار کویت که هر دینارش 13 تا 15 هزار تومان هست حساب کنم؟=)) شما میدونی اونجا بخای یه شام بخوری به پول ایران 300 تا 500 هزار تومن میشه؟!!

بنده بخاطر شغلی که دارم بار ها . بارها به دوبی سفر کردم.آب معدنی تو ایران 1000 تومان اما اونجا باید به پوله ایران 8 تا 10 هزار تومان بخرم اونم به خطر بی ارزش بودن پول ایران.یک عدد ساندویچ اونجا 47 تومان هست به پوله ایران و باز هم به خاطر بی ارزش بودن پول ایران. اصلا مقایسه کردن پول ایران با بقیه کشورها یه چیزه خنده داره...شما فکر کردی اگر درآمد در آمریکا به پوله ایران 100 میلیون حساب کنید به همون روال هم باید تمام خرج های زنذگی رو به پول ایران حساب کنید که بعد میبینید هیچی از 100 میلیونه نمیمونه... شما درآمد رو به پول ایران حساب میکنی ولی بازی که 60$ قیمت خورده تو استور به پول ایران حساب نمیکنی و میگی 20 تا 15 تومان؟!!!:|

یاد گرفتید حرفای بقیه رو کپی کنید و از خودتون هیچ تفکری نداریدو بدون تجربه و فکر پست ارسال میکنید....

با این کار حق شرکت ماکروسافت رو میدزدیم بلاخره کلی برنامه نویس و متخصص شب و روز کار میکنن تا ی ویندوز ساخته بشه!
مثل این مینونه بریم از فروشگاه رسمی سونی ی بازی کش بریم بگیم این مال سونی هست مال ی فردی نیست اشکالی نداره!!!!!

در مورد این هم مگه کسی سی دی ویندوز کسی رو میدزده و استفاده میکنه؟ حالا یا کرک شده یا اورجینال. قانون کپی رایت رو با دزدی اشتباه نگیر...

یعنی مثلا در پراید هم که با ی سیخ باز میشه بدزدیم بگیم اشکالی نداره سیستم امینتی پراید ضعیفه؟؟

تو هم میتونی بدزدیش هم ندزدیش. ولی هروقت دزدیدیش میشه دزدی.چون ماله کسی بوده!!! اگر از این سیستم پراید در ماشین دیگری استفاده بشه میگن عیده اون ماشین رو کپی کردن نه دزدی.و حرفت هیچ ربطی نداشت باز هم... و باز هم قانون کپی رایت رو بادزدی اشتباه گرفتی.

دوست عزیز قصد جدل ندارم ولی قبول کنید که دلایل منطقی نیاوردین

منم قصده جدال ندارم. پراید یا سی دی کرک شده یا اورجینال یا هر چیزه دیگری اگر ماله کسی دیگه ای باشه و من برم به هر روشی از اون سرقت کنم و در دسترس بقیه قرار بدم و سودی به جیب بزنم اسمش دزدیه. بله... مثله همین اکانتها که ماله یک نفر مثله من و شماست...
در مورد صحبتهایی که میکنید یه خورده هم فکر کنید بد نیست....

مطمعا اگر سونی توی ایران استور میزد حتی اگر ۱۰۰ تومن هم بازی هاش رو میداد خیلی ها دنبال هکی نمیرفتند

این حرفت هم از تمام حرفات خنده دار تر بود!!!
مگه ایران یک قاره یا چند کشور متحده که واسش استور بزنه؟!!!
استورها منطقه بندیه نه کشوری!!!
در مورد بازی 100 تومن هم چهجور حساب کردی به 100 تومان رسیدی خودتم نمیدونی.شما اصلا از Exchange چیزی میدونی؟!!!

یه خورده اطلاعات داشته باش بعد پست بزار....

در آخر هم باید بگم این بحث رو دوستان بیشتر کش ندن..

آخرین ویرایش:
اول از همه بگم نمیخوام بگم برین اکانت هک شده ی بنده خدا رو بخرین

نه ترو خدا بیا قبول کن.شما اگر اکانت خودت رو بفروشن به چند نقره دیگه و پول به جیب بزنن اسمشو چی میزاری؟!!! حق کپی رایت یا دزدی؟!!!!

حرفتان ب شدت رد میشه بازی توی کشور مثل امریکا ب پول ما میشه حدود ۱۵-۲۰ هزار تومان
این صفحه ب عنوان مدرک در سال ۲۰۱۳
الف - تفاوت حقوق کارگر آمریکایی با کارگر ایرانی

حقوق پایین ترن قشر جامعه در امریکا ۱۳ برار بیشتر از همان قشر در ایران هست
یعنی بازی ۲۴۰در ایران توی امریکا میشه ۲۰ تومن!!!!!!

شما بر اساس کدوم منظق پول بی ارزش ایران رو با دلار مقایسه میکنید؟:)) تو با 300 میلیون تو ایران خیلی کارهارو میتونی انجام بدی ولی تو آمریکا یه دکه کبابی هم نمی تونی بزنی.اجاره یک آپارتمان عادی در آمریکا ماهانه 6 تا 15 میلیون هست البته باز به حساب پول ایران...تو کویت اجاره مغازه ها سالیانه تا 800 میلیون هم هست.یه مغازه عادی!!! ((( البته با حساب کردن به پول ایران ))) حالا من بیام پول بی ارزش ایران رو ضرب در ارزش پولی مثل دینار کویت که هر دینارش 13 تا 15 هزار تومان هست حساب کنم؟=)) شما میدونی اونجا بخای یه شام بخوری به پول ایران 300 تا 500 هزار تومن میشه؟!!

بنده بخاطر شغلی که دارم بار ها . بارها به دوبی سفر کردم.آب معدنی تو ایران 1000 تومان اما اونجا باید به پوله ایران 8 تا 10 هزار تومان بخرم اونم به خطر بی ارزش بودن پول ایران.یک عدد ساندویچ اونجا 47 تومان هست به پوله ایران و باز هم به خاطر بی ارزش بودن پول ایران. اصلا مقایسه کردن پول ایران با بقیه کشورها یه چیزه خنده داره...شما فکر کردی اگر درآمد در آمریکا به پوله ایران 100 میلیون حساب کنید به همون روال هم باید تمام خرج های زنذگی رو به پول ایران حساب کنید که بعد میبینید هیچی از 100 میلیونه نمیمونه... شما درآمد رو به پول ایران حساب میکنی ولی بازی که 60$ قیمت خورده تو استور به پول ایران حساب نمیکنی و میگی 20 تا 15 تومان؟!!!:|

یاد گرفتید حرفای بقیه رو کپی کنید و از خودتون هیچ تفکری نداریدو بدون تجربه و فکر پست ارسال میکنید....

با این کار حق شرکت ماکروسافت رو میدزدیم بلاخره کلی برنامه نویس و متخصص شب و روز کار میکنن تا ی ویندوز ساخته بشه!
مثل این مینونه بریم از فروشگاه رسمی سونی ی بازی کش بریم بگیم این مال سونی هست مال ی فردی نیست اشکالی نداره!!!!!

در مورد این هم مگه کسی سی دی ویندوز کسی رو میدزده و استفاده میکنه؟ حالا یا کرک شده یا اورجینال. قانون کپی رایت رو با دزدی اشتباه نگیر...

یعنی مثلا در پراید هم که با ی سیخ باز میشه بدزدیم بگیم اشکالی نداره سیستم امینتی پراید ضعیفه؟؟

تو هم میتونی بدزدیش هم ندزدیش. ولی هروقت دزدیدیش میشه دزدی.چون ماله کسی بوده!!! اگر از این سیستم پراید در ماشین دیگری استفاده بشه میگن عیده اون ماشین رو کپی کردن نه دزدی.و حرفت هیچ ربطی نداشت باز هم... و باز هم قانون کپی رایت رو بادزدی اشتباه گرفتی.

دوست عزیز قصد جدل ندارم ولی قبول کنید که دلایل منطقی نیاوردین

منم قصده جدال ندارم. پراید یا سی دی کرک شده یا اورجینال یا هر چیزه دیگری اگر ماله کسی دیگه ای باشه و من برم به هر روشی از اون سرقت کنم و در دسترس بقیه قرار بدم و سودی به جیب بزنم اسمش دزدیه. بله... مثله همین اکانتها که ماله یک نفر مثله من و شماست...
در مورد صحبتهایی که میکنید یه خورده هم فکر کنید بد نیست....

این حرفت هم از تمام حرفات خنده دار تر بود!!!
در مورد بازی 100 تومن هم چهجور حساب کردی به 100 تومان رسیدی خودتم نمیدونی.شما اصلا از Exchange چیزی میدونی؟!!!

در آخر هم باید بگم این بحث رو دوستان بیشتر کش ندن..
دوست عزیز بنده با احترام صحبت کردیم دلیل شما رو از حرفای ایجوری نمیدونم پس منم میشم مثل شما
ظاهرا شما خیلی بی اطلاع هستی

خوب شما داری کاملا همون اشتباه دفعه پیش رو میکنی
شما داری میگی پولی که توی ایران در اوردی بردی خارج اونجا بی ارزش هست منم همین حرفو میزنم
اصلا ایران رو ولش کن درامد ی کارگر توی امریکا میشه ماهی ۳۰۰۰ دلار ی بازی ۶۰ دلاری میشه۲.۵ درصد از در امدش
در امد کارگر ایران هست ۱ میلیون میشه ۲.۵ درصد میشه ۲۵ هزار تومن
کمی ریاضیات کار کنید !!
بازی ها توی ایران ب نسب کار شما نسبت ب یک کشور مثل امریکا شدیدا گرون قیمت هست
مثلا اب معدنی مثلا خوبی بود تو ایران نسبت ب درامدت خیلی ارزونه ولی توی خارج از کشور ب نسب در امد های اونجا وحشناک گرونه
یا اصلا همین بازی های ایرانی رو ببین کدومشون بیشتر از ۳۰ هزار تومن هست؟؟

دوست عزیز چه شما
یک ویندوز کرکی بخری
چ سریال شهرزاد رو کپی کنی
چ اکانت هکی بخری
چ کنسول هک کنی
هر سه اینا به صاحب اثر که شرکت یا تهیه کننده یا یک شخص هست ضرر میزنی و داری نوعی دزدی میکنی
حالا اگه دوست نداری میتونی فبولش نکنی
ین حرفت هم از تمام حرفات خنده دار تر بود!!!

وقتی استوری بزنه که بازی هاش رو ب ریال عرضه کنه میشه برای ایران استور زده
اگر کمی با پلی ۴ کار کرده باشی میدونی همه کشور های اروپایی برای خودشون استوری جدا با واحد پول محلی و زبان دارند
اونا الان قاره هستند؟؟؟؟

من بجث رو همنجا تموم میکم حتی اگر پست بعدی بهم فحش بدی
ولی قانون کپی رایت با دزدین اکانت ی شخص هیچ فرقی ندارن با هم مگر اینکه سرمونو بکنیم زیر برف بگم اشکالی نداره:|

آخرین ویرایش:
خوب شما داری کاملا همون اشتباه دفعه پیش رو میکنی
شما داری میگی پولی که توی ایران در اوردی بردی خارج اونجا بی ارزش هست منم همین حرفو میزنم
اصلا ایران رو ولش کن درامد ی کارگر توی امریکا میشه ماهی ۳۰۰۰ دلار ی بازی ۶۰ دلاری میشه۲.۵ درصد از در امدش
در امد کارگر ایران هست ۱ میلیون میشه ۲.۵ درصد میشه ۲۵ هزار تومن
کمی ریاضیات کار کنید !!

شما اصلا متوجه نیستید چی میگید.. در آمدش مهم نیست. شما تمام مخارج زندگی رو حساب کن.
اصلا ما میگیم تمام حرفهای شما درست خوبه تا اینجاش؟!!!
حالا چون تو ایران وضعیت اقتصادیش به این نحو هست سونی باید بازی 60$ رو به ایران بده 20$؟ یا تو استور بزنه 1.000.000 ریال؟
یا فروشنده ها باید بخرن 20 تومن به من و شما بدن 100 تومان؟!!!
مقصرش من و شما نیستیم.

دوست عزیز چه شما
یک ویندوز کرکی بخری
چ سریال شهرزاد رو کپی کنی
چ اکانت هکی بخری
چ کنسول هک کنی
هر سه اینا به صاحب اثر که شرکت یا تهیه کننده یا یک شخص هست ضرر میزنی و داری نوعی دزدی میکنی
حالا اگه دوست نداری میتونی فبولش نکنی

باز هم شد تکرار مکررات: هک و کرک فرق میکنه و شما هنوز نرفتی فرقش رو بدونی و باز پست ارسال کردی..در مورد سریال هم تی وی پخش میکنه نیازی نیست من برم دانلود کنم.ولی چون بنده گفتم کدوم یک از فیلم های خارجی سینماهای ایران پخش میکنن شما گیر دادی به ایرانیش!!!!و بنده هم وقتی میدونم اکانت ماله یک شخصه خاصه و دزدیه نمیخرم.در مورد کنسول هم بنده باز هم از کپی استفاده نکردم .کنسول رو طرف رفته پولش داده و کپی خور کرده مگه رفته کنسول رو دزدیده؟!!!

وقتی استوری بزنه که بازی هاش رو ب ریال عرضه کنه میشه برای ایران استور زده
اگر کمی با پلی ۴ کار کرده باشی میدونی همه کشور های اروپایی برای خودشون استوری جدا با واحد پول محلی و زبان دارند
اونا الان قاره هستند؟؟؟؟[/QUOTE]

شما اگر یک بازی در استور آمریکا 10$ قیمت بخوره در استور اروپا کمتر از 10$ قیمت میخوره. و دلیلش هم قانون EXchange هست.
یعنی چی؟
شما وارد یک سایت خارجی بشید که کالا برای فروش داره و قیمت یک کالا رو به هر واحد پولی که دوست دارید تبدیل کنید و مقایسه قیمت کنید.اگر قیمت تغییری کرد برای من و شما هرچی شما گفتید درسته...شما فکر کردید اگر به ریال نشون میداد قیمت یک بازی 60$ چهقدر میشد؟ 100 تومان؟ یا 150 تومان؟ یا زیره 100 تومان؟ ارزش پول کشورها متفاوته و قیمت هر کالا رو به هر واحد پولی کشور دیگری تبدیل کنید هیچ تفاوتی نداره.تفاوت زیادش در حد 5 تومنه!!!
دقیقترین سایت تبدیل سایت واحد های پولی دنیاست

این سایت XE: (USD/IRR) US Dollar to Iranian Rial Rate

چک کنید و ببینید اگر استور سونی ریال رو به استور اضافه میکرد چه اتفاقی می افتاد...بنده خودم حساب ارزی دارم و کاملا به این مساعل آگاهم و اون چیزی که شما فکر میکنید اصلا درست نیست دوست عزیز. قیمت بازیها بر اساس ارزش پولی اون کشور در استور ثبت میشه...من خودم دارم سالها از سایتهای خارجی خرید انجام میدم.قیمت رو به هر واحد کشوره دیگری که تبدیل میکنم برای من کمتر بشه قیمت اجناس در حد 5 تومنه و نه بیشتر.تازه به 5 تومن هم نمیرسه... اسکرین هم جهت آشنایی شما

pz6o_2.jpg
nt6e_3.jpg
f9tx_1.jpg

در هر صورت اون قیمتی که شما فکر میکنید به هیچ عنوان صحیح نیست

قیمت هکی تابلوئه یک بار بیشتر نباید بری داخلش اون هم با هزار دنگ و فنگ صاحبش آنلاین نباشه به علاوه اینکه داخلش رو نیگاه کنی مشخصات واقعی صاحبش مثل اسم و اکانت فیس بوک و کردیت کارت و .... وارد شده و حتی فرند لیست داره:(.
راه دیگه قسمت Transaction اکانت قانونی رو نیگاه کنید مبلغ و تاریخ شارژ با گیفت وارد شده داخلش.

داداش نگران نباش پسورد قوی ترکیب حروف و اعداد بذار. هک کردن هم به این اسونی نیست حالا دیگه ایرانی بودنش کنار که بتونه اکانت شما رو هک کنه
فروشنده های اکانت هم که هکر نیستن مال دزدی خر و دلالن از یکی دو تا سایت خارجی معلوم الحال اکانت مفت 5 و 6 دلاری میخرن میکشن روش 60 بگیر تا 200 تومن میکنن پاچه ملت:).

اکانت ظرفیتی خیر دزدی نیستش فروشنده با گیفت کارت شارژ میکنه اکانت رو بعد بازی رو از استور میخره و هر ظرفیت رو به یه نفر میفروشه.
اون قسمت دی اکتیو کردن داخل آموزش ها هم مربوط میشه به ظرفیت 1(فقط آفلاین) که از داخل سایت اکانت از روی دستگاه اول دی اکتیو میشه از اون به بعد فقط باید آفلاین بازی کنه.
معمولا خود فروشنده انجام میده نیازی نداره شما کاری انجام بدی.اگر ظرفیت 2 یا 3 بخری که کلا نیاز نیست کاری انجام بدید.

خب برای بازی های ظرفیت 1 شما کلا نباید آنلاین باشی یا فقط توی اون بازی؟
اکانت های ظرفیت 1 هم قانونیه؟ یعنی مشکلی برای کس دیگه ایجاد نمیکنه؟
با این اوصاف یکی مثل من که سرعت نت درست حسابی نداره اکانت ظرفیت 1 خیلی بیشتر براش میصرفه درسته؟

خب برای بازی های ظرفیت 1 شما کلا نباید آنلاین باشی یا فقط توی اون بازی؟
اکانت های ظرفیت 1 هم قانونیه؟ یعنی مشکلی برای کس دیگه ایجاد نمیکنه؟
با این اوصاف یکی مثل من که سرعت نت درست حسابی نداره اکانت ظرفیت 1 خیلی بیشتر براش میصرفه درسته؟
بله ظرفیتی کلا قانونیه مشکلی ایجاد نمیکنه.کلا باید کنسول آنلاین نشه اگر بازی انلاین انجام نمیدید بله از همشون به صرفه تره قیمتش 25-40 هستش.

@XSAEED-SERVERX
داداش با این دوستان شجاع بحث نکن بذار خودشون رو با حرف ویندوز و کنسول کپی ... دلداری بدن که آره کاره ما درسته.
تا صبح توضیح بدی باز فرق کپی رایت و کپی کردن ویندوز یا کنسول که محصول تجاری حساب میشه,با دزدیدن و بازی با اکانت مردم عادی یا جدیدا خالی کردن پول داخل اکانت یک بنده خدا مثل خودشون رو متوجه نمیشن.
به فتوای این دوستان کلا دزدی خوب و کار پسندیده هر کی میتونه از دیوار مردم بره بالا یا جیب مردم رو خالی کنه گرفتنتون هم میتونید از مثل معروف ویندوز کپی استفاده کنید.:smile:

در ضمن جهت اطلاع از دو سه روز قبل سونی شروع به بن کردن اکانت های دزدی شده کرده

http://community.us.playstation.com...omeone-hacked-me-now-I-m-banned/td-p/45668930
http://community.us.playstation.com...rt/My-account-hacked-and-banned/td-p/45661935

آخرین ویرایش:
کسی میتونه راهنماییم کنه که چطور روکش آنالوگ رو میشه جا زد؟
خودم روکش رو کشیدم به طرف تو که جا بیوفته ولی باز نشد نمیدونم قلقش چیه دیگه نخواستم زورم بزنم آنالوگا خراب شن:دی

کسی میتونه راهنماییم کنه که چطور روکش آنالوگ رو میشه جا زد؟
خودم روکش رو کشیدم به طرف تو که جا بیوفته ولی باز نشد نمیدونم قلقش چیه دیگه نخواستم زورم بزنم آنالوگا خراب شن:دی

من خودم اینطوری جا زدم
اول کل لبه روکش آنالوگ رو به سمته بالا یعنی برعکس حالت عادی برگردوندم ، بعد روکش رو روی آنالوگ گذاشتم با کمک یه نفر دیگه آروم لبه های روکش رو روی آنالوگ برگردوندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or