اول از همه بگم نمیخوام بگم برین اکانت هک شده ی بنده خدا رو بخرین
نه ترو خدا بیا قبول کن.شما اگر اکانت خودت رو بفروشن به چند نقره دیگه و پول به جیب بزنن اسمشو چی میزاری؟!!! حق کپی رایت یا دزدی؟!!!!
حرفتان ب شدت رد میشه بازی توی کشور مثل امریکا ب پول ما میشه حدود ۱۵-۲۰ هزار تومان
این صفحه ب عنوان مدرک در سال ۲۰۱۳
الف - تفاوت حقوق کارگر آمریکایی با کارگر ایرانی
حقوق پایین ترن قشر جامعه در امریکا ۱۳ برار بیشتر از همان قشر در ایران هست
یعنی بازی ۲۴۰در ایران توی امریکا میشه ۲۰ تومن!!!!!!
مطمعا اگر سونی توی ایران استور میزد حتی اگر ۱۰۰ تومن هم بازی هاش رو میداد خیلی ها دنبال هکی نمیرفتند
شما بر اساس کدوم منظق پول بی ارزش ایران رو با دلار مقایسه میکنید؟
تو با 300 میلیون تو ایران خیلی کارهارو میتونی انجام بدی ولی تو آمریکا یه دکه کبابی هم نمی تونی بزنی.اجاره یک آپارتمان عادی در آمریکا ماهانه 6 تا 15 میلیون هست البته باز به حساب پول ایران...تو کویت اجاره مغازه ها سالیانه تا 800 میلیون هم هست.یه مغازه عادی!!! ((( البته با حساب کردن به پول ایران ))) حالا من بیام پول بی ارزش ایران رو ضرب در ارزش پولی مثل دینار کویت که هر دینارش 13 تا 15 هزار تومان هست حساب کنم؟
شما میدونی اونجا بخای یه شام بخوری به پول ایران 300 تا 500 هزار تومن میشه؟!!
بنده بخاطر شغلی که دارم بار ها . بارها به دوبی سفر کردم.آب معدنی تو ایران 1000 تومان اما اونجا باید به پوله ایران 8 تا 10 هزار تومان بخرم اونم به خطر بی ارزش بودن پول ایران.یک عدد ساندویچ اونجا 47 تومان هست به پوله ایران و باز هم به خاطر بی ارزش بودن پول ایران. اصلا مقایسه کردن پول ایران با بقیه کشورها یه چیزه خنده داره...شما فکر کردی اگر درآمد در آمریکا به پوله ایران 100 میلیون حساب کنید به همون روال هم باید تمام خرج های زنذگی رو به پول ایران حساب کنید که بعد میبینید هیچی از 100 میلیونه نمیمونه... شما درآمد رو به پول ایران حساب میکنی ولی بازی که 60$ قیمت خورده تو استور به پول ایران حساب نمیکنی و میگی 20 تا 15 تومان؟!!!
یاد گرفتید حرفای بقیه رو کپی کنید و از خودتون هیچ تفکری نداریدو بدون تجربه و فکر پست ارسال میکنید....
با این کار حق شرکت ماکروسافت رو میدزدیم بلاخره کلی برنامه نویس و متخصص شب و روز کار میکنن تا ی ویندوز ساخته بشه!
مثل این مینونه بریم از فروشگاه رسمی سونی ی بازی کش بریم بگیم این مال سونی هست مال ی فردی نیست اشکالی نداره!!!!!
در مورد این هم مگه کسی سی دی ویندوز کسی رو میدزده و استفاده میکنه؟ حالا یا کرک شده یا اورجینال. قانون کپی رایت رو با دزدی اشتباه نگیر...
یعنی مثلا در پراید هم که با ی سیخ باز میشه بدزدیم بگیم اشکالی نداره سیستم امینتی پراید ضعیفه؟؟
تو هم میتونی بدزدیش هم ندزدیش. ولی هروقت دزدیدیش میشه دزدی.چون ماله کسی بوده!!! اگر از این سیستم پراید در ماشین دیگری استفاده بشه میگن عیده اون ماشین رو کپی کردن نه دزدی.و حرفت هیچ ربطی نداشت باز هم... و باز هم قانون کپی رایت رو بادزدی اشتباه گرفتی.
دوست عزیز قصد جدل ندارم ولی قبول کنید که دلایل منطقی نیاوردین
منم قصده جدال ندارم. پراید یا سی دی کرک شده یا اورجینال یا هر چیزه دیگری اگر ماله کسی دیگه ای باشه و من برم به هر روشی از اون سرقت کنم و در دسترس بقیه قرار بدم و سودی به جیب بزنم اسمش دزدیه. بله... مثله همین اکانتها که ماله یک نفر مثله من و شماست...
در مورد صحبتهایی که میکنید یه خورده هم فکر کنید بد نیست....
مطمعا اگر سونی توی ایران استور میزد حتی اگر ۱۰۰ تومن هم بازی هاش رو میداد خیلی ها دنبال هکی نمیرفتند
این حرفت هم از تمام حرفات خنده دار تر بود!!!
مگه ایران یک قاره یا چند کشور متحده که واسش استور بزنه؟!!!
استورها منطقه بندیه نه کشوری!!!
در مورد بازی 100 تومن هم چهجور حساب کردی به 100 تومان رسیدی خودتم نمیدونی.شما اصلا از Exchange چیزی میدونی؟!!!
یه خورده اطلاعات داشته باش بعد پست بزار....
در آخر هم باید بگم این بحث رو دوستان بیشتر کش ندن..
دوست عزیز بنده با احترام صحبت کردیم دلیل شما رو از حرفای ایجوری نمیدونم پس منم میشم مثل شما
ظاهرا شما خیلی بی اطلاع هستی
شما بر اساس کدوم منظق پول بی ارزش ایران رو با دلار مقایسه میکنید؟
تو با 300 میلیون تو ایران خیلی کارهارو میتونی انجام بدی ولی تو آمریکا یه دکه کبابی هم نمی تونی بزنی.اجاره یک آپارتمان عادی در آمریکا ماهانه 6 تا 15 میلیون هست البته باز به حساب پول ایران...تو کویت اجاره مغازه ها سالیانه تا 800 میلیون هم هست.یه مغازه عادی!!! ((( البته با حساب کردن به پول ایران ))) حالا من بیام پول بی ارزش ایران رو ضرب در ارزش پولی مثل دینار کویت که هر دینارش 13 تا 15 هزار تومان هست حساب کنم؟
شما میدونی اونجا بخای یه شام بخوری به پول ایران 300 تا 500 هزار تومن میشه؟!!
بنده بخاطر شغلی که دارم بار ها . بارها به دوبی سفر کردم.آب معدنی تو ایران 1000 تومان اما اونجا باید به پوله ایران 8 تا 10 هزار تومان بخرم اونم به خطر بی ارزش بودن پول ایران.یک عدد ساندویچ اونجا 47 تومان هست به پوله ایران و باز هم به خاطر بی ارزش بودن پول ایران. اصلا مقایسه کردن پول ایران با بقیه کشورها یه چیزه خنده داره...شما فکر کردی اگر درآمد در آمریکا به پوله ایران 100 میلیون حساب کنید به همون روال هم باید تمام خرج های زنذگی رو به پول ایران حساب کنید که بعد میبینید هیچی از 100 میلیونه نمیمونه... شما درآمد رو به پول ایران حساب میکنی ولی بازی که 60$ قیمت خورده تو استور به پول ایران حساب نمیکنی و میگی 20 تا 15 تومان؟!!!
خوب شما داری کاملا همون اشتباه دفعه پیش رو میکنی
شما داری میگی پولی که توی ایران در اوردی بردی خارج اونجا بی ارزش هست منم همین حرفو میزنم
اصلا ایران رو ولش کن درامد ی کارگر توی امریکا میشه ماهی ۳۰۰۰ دلار ی بازی ۶۰ دلاری میشه۲.۵ درصد از در امدش
در امد کارگر ایران هست ۱ میلیون میشه ۲.۵ درصد میشه ۲۵ هزار تومن
کمی ریاضیات کار کنید !!
بازی ها توی ایران ب نسب کار شما نسبت ب یک کشور مثل امریکا شدیدا گرون قیمت هست
مثلا اب معدنی مثلا خوبی بود تو ایران نسبت ب درامدت خیلی ارزونه ولی توی خارج از کشور ب نسب در امد های اونجا وحشناک گرونه
یا اصلا همین بازی های ایرانی رو ببین کدومشون بیشتر از ۳۰ هزار تومن هست؟؟
دوست عزیز چه شما
یک ویندوز کرکی بخری
چ سریال شهرزاد رو کپی کنی
چ اکانت هکی بخری
چ کنسول هک کنی
هر سه اینا به صاحب اثر که شرکت یا تهیه کننده یا یک شخص هست ضرر میزنی و داری نوعی دزدی میکنی
حالا اگه دوست نداری میتونی فبولش نکنی
ین حرفت هم از تمام حرفات خنده دار تر بود!!!
مگه ایران یک قاره یا چند کشور متحده که واسش استور بزنه؟!!!
استورها منطقه بندیه نه کشوری!!!
در مورد بازی 100 تومن هم چهجور حساب کردی به 100 تومان رسیدی خودتم نمیدونی.شما اصلا از Exchange چیزی میدونی؟!!!
یه خورده اطلاعات داشته باش بعد پست بزار....
وقتی استوری بزنه که بازی هاش رو ب ریال عرضه کنه میشه برای ایران استور زده
اگر کمی با پلی ۴ کار کرده باشی میدونی همه کشور های اروپایی برای خودشون استوری جدا با واحد پول محلی و زبان دارند
اونا الان قاره هستند؟؟؟؟
من بجث رو همنجا تموم میکم
حتی اگر پست بعدی بهم فحش بدی
ولی قانون کپی رایت با دزدین اکانت ی شخص هیچ فرقی ندارن با هم مگر اینکه سرمونو بکنیم زیر برف بگم اشکالی نداره