هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دقیقا مقادیر همینه ولی نشد میشه دوست محترم یه راهنمایی کلی کنی بهم از ابتدا یا تلگرامتو بهم بدی مزاحمت بشم

جواب کاملا واضح بود...در هر صورت پ.خ چک کنید

- - -ویرایش - - -

اونجا کسی درست جواب نمیده.
در هر صورت ممنون.

الان همه دوستان دارن طبق همون آموزش جلو میرن و مشکلی هم آنچنان ندارن.شما داری یک راه رو اشتباه میری.
مهم نیست توی ایتور حجم بازی چهقدر نشون میده.مهم اینه که توی PSX لینک دانلود به شما نشون داده بشه. سوالتون خیلی گنگه.
بهتر توضیح بدید.

جواب کاملا واضح بود...در هر صورت پ.خ چک کنید

- - -ویرایش - - -

الان همه دوستان دارن طبق همون آموزش جلو میرن و مشکلی هم آنچنان ندارن.شما داری یک راه رو اشتباه میری.
مهم نیست توی ایتور حجم بازی چهقدر نشون میده.مهم اینه که توی PSX لینک دانلود به شما نشون داده بشه. سوالتون خیلی گنگه.
بهتر توضیح بدید.
توی psx یه لینک چهار گیگ و یه لینک دو گیگ.میده.
دانلود کردم.
الان میخوام بریزم توی کنسول این مشکل پیش میاد.

سلام...
از اون جایی که قراره توی آپدیت بعدی Remote play برای Pc هم بیاد....می خواستم بدونم که سیستم مورد نیاز خاصی می خواد؟
از اینترنت استفاده میشه؟

سلام...<br>
از اون جایی که قراره توی آپدیت بعدی Remote play برای Pc هم بیاد....می خواستم بدونم که سیستم مورد نیاز خاصی می خواد؟<br>
از اینترنت استفاده میشه؟
<br>

سلام...
خیر سیستم معمولی هم کافیه. 100% اینترنت لازمه

- - -ویرایش - - -

توی psx یه لینک چهار گیگ و یه لینک دو گیگ.میده.<br>
دانلود کردم.<br>
الان میخوام بریزم توی کنسول این مشکل پیش میاد.
<br>
قبلا هم گفتم به شما که یه جای کارتون ایراد داره.حالا از هر چیزی امکان داره باشه.جواب کاملی نمیشه داد.
متاسفانه این تاپیک مربوط به PSX نیست.بهتره در تاپیک مربوط به خودش سوال کنید.

حجم اینترنت هم استفاده میشه؟
منظورم اینه که اگه سرعت نت کم باشه لگ میشه؟

بله.استفاده میکنه.این برنامه کاره آنچنانی انجام نمیده که بخاد لگ ایجاد کنه...در حد وصل شدن به کنسوله همین..

کسی جایی رو میشناسه که بشه این آپدیت بازیهای ps4 رو که خیلی خیلی حجمشون بالاست مثل ویچر و بلادبورن و آساسین یونیتی رو داشته باشن و روی دی وی دی بدن ؟ مثل دیتا بازیها که به فروش میرسه...

دوستان صدای فن دستگاه من خیلی زیاد
برای دوستام اینطوری نیست اصلا
موقع بازی با فیفا این صدارو نداره اما بازی های دیگه عین موتور هواپیماس صداش
باید چه کرد؟

دوستان صدای فن دستگاه من خیلی زیاد
برای دوستام اینطوری نیست اصلا
موقع بازی با فیفا این صدارو نداره اما بازی های دیگه عین موتور هواپیماس صداش
باید چه کرد؟
اگر وسط بازی هنگی چیزی میکنه مشکل داره در غیر این صورت مشکلی نداره
سعی کنید پشت و سمت راست کنسول خالی باشی و کنسول در جای گرمی قرار نگیره

اگر وسط بازی هنگی چیزی میکنه مشکل داره در غیر این صورت مشکلی نداره
سعی کنید پشت و سمت راست کنسول خالی باشی و کنسول در جای گرمی قرار نگیره
نه هیچوقت این اتفاقا نیفتاده اما صداش خیلی زیاده
اما مثلا تو بازی هایی مثل فیفا یا بازی های F2P اصلا انگار خاموشه دستگاه

دوستان تو بازیهایی مثه کال آف حرکت کردن با شوک سمت چپه.نمیشه کاری کرد که حرکت کردن با فلش مکان نما باشه؟خیلی سخته واسم باشوک
تو آنچارتد یا دیویژن هم اینطوریه.راهی نیست؟

دوستان تو بازیهایی مثه کال آف حرکت کردن با شوک سمت چپه.نمیشه کاری کرد که حرکت کردن با فلش مکان نما باشه؟خیلی سخته واسم باشوک
تو آنچارتد یا دیویژن هم اینطوریه.راهی نیست؟

سلام...
نباید هم همچین اجازه ای به کاربر بده. بازیهای شوتر برای عیم گرفتن دقت زیادی میخاد و فقط با شوکرها امکان پذیره این دقت.با پدها این دقت هدفگیری رو به شما نمیتونه بده ....

سلام به دوستان
من يك هدست parrot zik دارم و ميخواستم از طريق بلوتوث به ps4 متصل كنيم. تو قسمت ديوايسس شناسايى ميكنه هدست رو ولى pair نميشه هر كارى ميكنم. يه سرچ هم كردم سايت هاى خارجى كساى ديگه هم نتونستند و راهكارى نداشتند جز اينكه مستقيما از طريق كنترلر با سيم وصل كنم. بنظرم خيلى مسخره مياد. واقعا نميشه هدست بلوتوثى رو به كنسول متصل كرد؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or