هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

قوانین انجمن از خرید و فروش و لینک دادن در موردش و تبلیغ منع کرده کاربران رو قیمت 150 تومان که دادم رجیون 2 آکبند بود، بازی کلا 39.99 دلار قیمتش هست که به احتساب دلار و هزینه واردات 150 تومان منطقیه. الان هم کردتش 148 تومان :دی روی گوگل سرچ کنید "فروش بازی resident evil origins collection ps4" پیداش میکنید. والا خودم بازی رو میخواستم موقع عرضه بگیرم ولی وارد کننده عزیز (اسمش بماند) داخل امام خمینی بازی 40 دلاری رو قیمت کرده بود 195 منطقی نبود، شما خریدی خواستی بفروشی من خودم کارکرده خریدارم. اکانت کامل بخرید خوب باید دلاری قیمت کامل بازی رو پرداخت کنید، با فیزیکی تفاوت انچنانی نداره؛ میصرفه به نظرتون؟
مرسی حالا خوبه شما نوش رو 195 تومن پیدا کردید، من یه گشتی تو نت زدم فقط یه دست دومش رو گیر اوردم اونم 180 تومن!!! منم ترجیح میدم صبر کنم شاید یکم تو بازار بیشتر شد و دست دومش مثل بازیای دیگه زیاد شد با این قیمت یه پول زیادی رو الکی فقط به فروشنده میدیم

سلام دوستان
یه مدتی نبودم...متوجه شدم که سونی اکانت 14 روزه رایگان ژاپن رو ورداشته!!
با داشتن حساب paypal بازم میشه به صورت رایگان پلاس گرفت؟
یا کلا بیخیال شیم بریم بخریم؟:d

سلام عزیز
بله میشه ، اکانت paypalای که دارین باید کردیت کارت رو به بهش لینک کنید و راحت 14 روزه بگیرید و حتما یادتون باشه که auto renewal charge رو غیرفعال کنید تا از حسابتون پولی کسر نشه یا میتونید بعد از اینکه paypal رو به اکانت لینک کردید و پلاس تهیه شد ، paypal رو از اکانت حذف کنید

سلام
این بازیهای استور که بعضی هاشون نوشته full game . بعضی ها باندل .بعضی ها هم psn .فرقشون چیه .الان fifa 16 باندل تخفیف خورده ۲۴ دلار .فرقش با بازی فول چیه .خرید کنم یا نه

Sent from my D2502 using Tapatalk

سلام
این بازیهای استور که بعضی هاشون نوشته full game . بعضی ها باندل .بعضی ها هم psn .فرقشون چیه .الان fifa 16 باندل تخفیف خورده ۲۴ دلار .فرقش با بازی فول چیه .خرید کنم یا نه

Sent from my D2502 using Tapatalk

باندل منظورش اینه که مثلا دوتا بازی روی هم 30 دلار و فرقی نداره محتوای بازی

سلام عزیز
بله میشه ، اکانت paypalای که دارین باید کردیت کارت رو به بهش لینک کنید و راحت 14 روزه بگیرید و حتما یادتون باشه که auto renewal charge رو غیرفعال کنید تا از حسابتون پولی کسر نشه یا میتونید بعد از اینکه paypal رو به اکانت لینک کردید و پلاس تهیه شد ، paypal رو از اکانت حذف کنید
این قسمت لینک کردن کردیت کارت رو متوجه نشدم...کلا دو تا راه بود...پی پال یا کردیت کارت...کردیت ندارم متاسفانه!

همزمان نمیشه داداشی,شما تموم کردی ساین اوت میکنی ایمیل پسوورد میدی رفیقت لاگین کنه بازی کنه

برای من که حله وصل میشه حتی با NAT 3, چن بار امتحان کن بعد از این که این ارور رو داد اگر نشد DNS ست کن بازم نشد یحتمل isp مشکل داره یا کریو شیر کن تست بزن
کریو چطور شیر میشه؟؟اموزشش هست لینک بده
ممنون

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

سلام
طریقه ی بک اپ گرفتن از سیو بازی ها رو میشه توضیح بدین.

یه فلش وصل کن به دستگاه، توی تنظیمات قسمت Save ، اونجا میتونی همه سیو های بازیها رو کپی کنی داخل فلش، برای برگردوندن هم دقیقا میتونی همین کارو انجام بدی و از فلش کپی کنی روی هارد

اگه یاد نتونستی بگو دقیقتر توضیح بدم

کریو چطور شیر میشه؟؟اموزشش هست لینک بده
ممنون

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

تو اینترنت سرچ کن آموزش شیر کردن کاهش پینگ با کنسول کلی آموزش هست.

سلام
طریقه ی بک اپ گرفتن از سیو بازی ها رو میشه توضیح بدین.
یه فلش fat32 وصل میکنی میری قسمت سیو ها و copy to usb storage یا یه همچین چیزی هست رو میزنی ...خودت وارد قسمت save ها بشی همه چی دستت میاد.
این گزینه restore licensesچیست؟
لطفا جواب بدین؟
برای موقعی هست که بازی دیجیتای میگیری بعد حالا بهر دلیلی قفل میشه اینو میزنی که درست بشه.

سلام
چندتا سئوال در مورد خرید دیجیتالی داشتم.
1-یه نسخه دیجیتالی بخرم،دانلود کنم ،بعد میتونم بریزمش روی یه هارد اکسترنال و نگهش دارم و مثلا یکسال بعد دوباره برگردونم توی دستگاه و بازی کنم؟
2- بازی که خرید میشه تا کی توی اکانت میمونه برای دانلود،اگه دانلود کنم و بعد از بازی کردن،پاکش کنم بعدها میتونم باز از روی اکانت اگه خواستم دانلودش کنم؟
3- شارژ حساب کاربری تاریخ انقضاء داره؟یعنی بعد از یه مدت از کار میوفته؟
4-این داستان هک کردن اکانت چیه؟چقدر احتمال داره اکانتم هک بشه؟یعنی امنیت پلی استیشن اینقدر پایینه؟
ممنون

سلام
چندتا سئوال در مورد خرید دیجیتالی داشتم.
1-یه نسخه دیجیتالی بخرم،دانلود کنم ،بعد میتونم بریزمش روی یه هارد اکسترنال و نگهش دارم و مثلا یکسال بعد دوباره برگردونم توی دستگاه و بازی کنم؟
2- بازی که خرید میشه تا کی توی اکانت میمونه برای دانلود،اگه دانلود کنم و بعد از بازی کردن،پاکش کنم بعدها میتونم باز از روی اکانت اگه خواستم دانلودش کنم؟
3- شارژ حساب کاربری تاریخ انقضاء داره؟یعنی بعد از یه مدت از کار میوفته؟
4-این داستان هک کردن اکانت چیه؟چقدر احتمال داره اکانتم هک بشه؟یعنی امنیت پلی استیشن اینقدر پایینه؟
ممنون
اساتید اگر جایی اشتباه بود اصلاح بفرمایید

1 - اگر با pc دانلود کنی دیتا رو میتونی نگه داری و هر وقت خواستی بریزی
2 - بازی که دیجیتال خریداری شده محدودیت زمانی نداره ( وقتی بخری دیگه فرقی نداره پاک کنی یا نه ، الان دانلود کنی یا نه ، برای همیشه توی اون اکانت خریداری شده )
3 - منظور از شارژ حساب رو متوجه نشدم اگر منظور شما psn plus هست که طبق چیزی که میخرید متغیره (1 ماه ، 3 ماه ، 12 ماه ) ولی اگر منظور شارژ خود حسابه مثلا 50دلار وارد کردید به حساب اون محدودیت زمانی نداره تا باهاش خرید کنید
4 - امنیت سونی پایین نیست ، امنیت پسوورد خود دوستان پایینه و از پسوورد های ساده استفاده میکنن و همچنین اکثر مواقع نبود دانش کافی در مورد امنیت اتفاق میوفته برای مثال کیلاگر ها یا fake page که با داشتن انتی ویروس خوب و به روز تا حدود زیادی حل میشه

ویرایش
=====================
از دوستان اگر میشه یه نفر بگه اخرین اپدیتی که برای Need For Speed و battlefield 4 اومده چیه ؟
فردا میخوام بازی رو دیجیتال بخرم دیتا هارو دانلود کردم مونده اپدیتشون ولی نمیدونم اخرین ورژن چیه

آخرین ویرایش:

2 - بازی که دیجیتال خریداری شده محدودیت زمانی نداره ( وقتی بخری دیگه فرقی نداره پاک کنی یا نه ، الان دانلود کنی یا نه ، برای همیشه توی اون اکانت خریداری شده )
3 - منظور از شارژ حساب رو متوجه نشدم اگر منظور شما psn plus هست که طبق چیزی که میخرید متغیره (1 ماه ، 3 ماه ، 12 ماه ) ولی اگر منظور شارژ خود حسابه مثلا 50دلار وارد کردید به حساب اون محدودیت زمانی نداره تا باهاش خرید کنید
4 - امنیت سونی پایین نیست ، امنیت پسوورد خود دوستان پایینه و از پسوورد های ساده استفاده میکنن و همچنین اکثر مواقع نبود دانش کافی در مورد امنیت اتفاق میوفته برای مثال کیلاگر ها یا fake page که با داشتن انتی ویروس خوب و به روز تا حدود زیادی حل میشه

ویرایش
=====================
از دوستان اگر میشه یه نفر بگه اخرین اپدیتی که برای Need For Speed و battlefield 4 اومده چیه ؟
فردا میخوام بازی رو دیجیتال بخرم دیتا هارو دانلود کردم مونده اپدیتشون ولی نمیدونم اخرین ورژن چیه

آخرین ورژن 1.05 حجم 1.7 گیگابایت.

این قسمت لینک کردن کردیت کارت رو متوجه نشدم...کلا دو تا راه بود...پی پال یا کردیت کارت...کردیت ندارم متاسفانه!
به حساب paypalتون مراجعه کنید > لینک ( حتما با socks5 یا vps وارد حساب بشید تا مشکلی براتون پیش نیاد )
اگه کردیت به اکانت وصل باشه مثه تصویر زیر راحت میتونید پلاس 14 روزه بگیرید
jzw0_2016-02-07_18-44-10.jpg
و اگه کردیت لینک نشده باشه حتما باید این کار رو انجام بدین تا بتونید حساب paypal رو لینک کنید به اکانت پلی استیشن

ویرایش
=====================

ممنون از جواب کاملتون.اما دو تا سئوال.
1- منظورتون اینکه با psx دانلود کنم؟اونطوری هر وقت خواستم میتونم دیتا رو به دستگاه منتقل کنم و بدون هیچ دانلودی دوباره بادی کنم؟
4-در مورد انتی ویروس منظورتون رو متوجه نشدم،مگه میشه توی پلی استیشن انتی ویروس ریخت؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or