هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من soundtrack های اورجینال بلاد بورن رو گرفتم ولی متاسفانه فقط تو خود برنامه پخش میکنه وقتی میای بیرون قطع میشه
ولی میشه ریخت تو فلش
راهی نیست که در حین بازی پخش بشه و یا تو پارتی پخش کنی همه بشنوند؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من یه مشکلی جدیدا پیدا کردم به هیچ پارتی نمیتونم جوین شم ارورش اینه :you can not join the party. Pease try again later ، دوستامم نمیتونن به پارتی من جوین شن ! مودمو ریست کردم ،rebuild data base کردم ! Dns گوگل گذاشتم بازم درس نشد ! راه حلی دارین دوستان ؟

منم بعضی اوقات اینجوری میشم
گزینه جوین تو پارتی رو بزن بعد بیا بیرون تو داشبورد اصلی ps4 یا تو بازی بعد چند لحظه برگرد تو گزینه پارتی میبینی جوین شده.
یعنی قبل از اینکه پیغام بده دکمه ps رو بزن
مال من که اینجوری درست میشه.

- - -ویرایش - - -

سلام .تو بازی بلاد بورن همون اول بازی من اسلحه میگیرم اما اسلحه رو در نمیاره تا با گرگه مبارزه کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید

دکمه تنظیمات رو بزن بیا پایین تو قسمت سلاح های دست راست سلاح رو انتخاب کن.

عوض کردن blue ray

سلام،
من ی مشکلی دارم میخواستم بدونم چطوری برطرفش کنم،
حتما یسری از دوستان میدونن وقتی مثلا یک بازی رو ps4نصب میکنی اگر یک سی دی دیگه همون بازی رو بزاری دوباره نصب میشه،و دوتا ایکون از بازی به وجود میاد،من تو خیلی از بازی ها مثل fallout,witcher,dying light,gtavسیو دارم و مدت زیادی بازی کردم که بعضی بازی هارو فروختم و بعضی هم از دوستام قرض کرده بودم الان که همه بازی هارو خودم خریدم نمیتونم از ایکون قبلی وارد بازی بشم و سیو هام نیست،و خوب از اول رفتن بازی هام هم ممکن نیست خیلی وقت زیادی گذاشتم،چی کار کنم که روی بلوری جدیدا بتونم سیو های قبلیمو بازی کنم؟؟؟هنوز ایکون قبلیارو هم دیلیت نکردم که سیوام پاک نشه!!!

سلام،
من ی مشکلی دارم میخواستم بدونم چطوری برطرفش کنم،
حتما یسری از دوستان میدونن وقتی مثلا یک بازی رو ps4نصب میکنی اگر یک سی دی دیگه همون بازی رو بزاری دوباره نصب میشه،و دوتا ایکون از بازی به وجود میاد،من تو خیلی از بازی ها مثل fallout,witcher,dying light,gtavسیو دارم و مدت زیادی بازی کردم که بعضی بازی هارو فروختم و بعضی هم از دوستام قرض کرده بودم الان که همه بازی هارو خودم خریدم نمیتونم از ایکون قبلی وارد بازی بشم و سیو هام نیست،و خوب از اول رفتن بازی هام هم ممکن نیست خیلی وقت زیادی گذاشتم،چی کار کنم که روی بلوری جدیدا بتونم سیو های قبلیمو بازی کنم؟؟؟هنوز ایکون قبلیارو هم دیلیت نکردم که سیوام پاک نشه!!!

من تا حالا واسم این اتفاق نیوفتاده
ریجن بازیات با هم فرق نمیکنن؟اگر میکنن از همونه
چون من watch dogs و infamous second son رو دو دفعه خریدم مشکل نصب دوباره و سیو هم نداشتم

سلام اکانت psn plus من موقع ساخت برا امریکا بوده و به اشتباه یه اکانت 3 ماهه انگلیسی خریدم که نمیشه ازش استفاده کرد
به نظرتون چیکار کنم ؟

یه اکانت انگلیس بساز و داخل اون وارد کن و پرایمری کن تا برا بقیه اکانتها شیر بشه

اکانت اول رو حذف بکنم یا نه ؟
این کاری که میگی بکنم سیو بازی هام پاک نمیشه ؟

- - -ویرایش - - -

یه اکانت انگلیس بساز و داخل اون وارد کن و پرایمری کن تا برا بقیه اکانتها شیر بشه

گزینه ای برا ساخت اکانت دوم نمیبینم میشه لطف کنی بگی از کدوم قسمت باید برم ؟

اکانت اول رو حذف بکنم یا نه ؟
این کاری که میگی بکنم سیو بازی هام پاک نمیشه ؟

- - -ویرایش - - -

گزینه ای برا ساخت اکانت دوم نمیبینم میشه لطف کنی بگی از کدوم قسمت باید برم ؟

داداش نیازی به پاک کردن اکانت اول یا اصلیت( که آمریکا هست )نیست
نه داداش پاک نمیشه.شما هیچ اکانتی رو حذف نکن
برا ساختن اکانت انگلیس هم از طریق کنسول میشه هم از طریق کامپیوتر و لینک زیر
https://account.sonyentertainmentne...cure.us.playstation.com/logged-in/my-profile/
اکانت بساز و با کنسول لوگین شو.ایمیل معتبر بده چون لینک فعالسازی میفرسته

دوستان کشوری هست تو اروپا که زبانش انگلیسی باشه؟ ریجن 2 زبان انگلیسی میخوام! کانادا ریجن چند هست؟ زبانش انگلیسی هست یا فرانسوی وقتی توی PlayStation Store لاگین کنیم؟ و اینکه یه سایت معرفی کنید که من پول بدم برام یورو یا دلار کنه میخوام Season Pass بخرم!:دی تشکر و به شدت و هدت منتظرم!

دوستان کشوری هست تو اروپا که زبانش انگلیسی باشه؟ ریجن 2 زبان انگلیسی میخوام! کانادا ریجن چند هست؟ زبانش انگلیسی هست یا فرانسوی وقتی توی PlayStation Store لاگین کنیم؟ و اینکه یه سایت معرفی کنید که من پول بدم برام یورو یا دلار کنه میخوام Season Pass بخرم!:دی تشکر و به شدت و هدت منتظرم!

اینم از اون سوالا بود !! کشور انگلیس

وای پسر تو یه نابغه ای!!!:| واحد پولی که میخوام خرید کنم میشه پوند:| میخوام واحد یورو بمونه:|

نقل قولت قشنگ بود

تا جایی که من اطلاع دارم تو کل اروپا دو تا کشور زبان رسمیشون انگلیسی هست.
انگلستان که وحد پولیش پوند هست و جبل الطارق یا Gibraltar که واحد پولیش پوند جبل الطارق هست.

کشوری که زبان انگلیسی توش پرایمری باشه داخل اروپا نیست تا جایی که من اطلاعات دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or