هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان من میخوام ps دو دسته بگیرم.حالا این باندلا که توی جعبه دوتا دسته داره بهتره یا معمولی بگیرم،دسته اضافه رو جدا بخرم؟
کدوم بصرفه تره؟

علیک سلام

شما دستگاه رو جدا بگیر، دسته رو جدا.
اون هم به دو دلیل
یک
موقع فروش دسته و یا کنسول راحت تر میتونی عمل کنی، اینجوری هر وقت بخوای میتونی دسته اضافه رو جدا بفروشی؛ هر وقت هم بخوای دستگاه و دسته رو بفروشی جدا جدا راحت تر فروش میره.
دو
در حال حاظر تنوع باندل های دو دسته خیلی محدوده تا جایی که من اطلاع دارم، 1 ترا دو دسته هست/ 1 ترا دو دسته باندل انچارتد کالکشن هست و 500 دو دسته.

در مورد تقلبی نبودن دسته، فعلا دسته فیک وارد بازار نشده هنوز.

- - -ویرایش - - -

دلار اکانت رو کجا نوشته؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/
بعد از وارد شدن
داخل کادر Wallet

علیک سلام

شما دستگاه رو جدا بگیر، دسته رو جدا.
اون هم به دو دلیل
یک
موقع فروش دسته و یا کنسول راحت تر میتونی عمل کنی، اینجوری هر وقت بخوای میتونی دسته اضافه رو جدا بفروشی؛ هر وقت هم بخوای دستگاه و دسته رو بفروشی جدا جدا راحت تر فروش میره.
دو
در حال حاظر تنوع باندل های دو دسته خیلی محدوده تا جایی که من اطلاع دارم، 1 ترا دو دسته هست/ 1 ترا دو دسته باندل انچارتد کالکشن هست و 500 دو دسته.

در مورد تقلبی نبودن دسته، فعلا دسته فیک وارد بازار نشده هنوز.

- - -ویرایش - - -

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/
بعد از وارد شدن
داخل کادر Wallet
از تو خود کنسول نمیشه؟
چون اکانت هکی خریدم میترسم بن بشه.

سلام دوستان میخوام یک دسته ps4 بخرم فقط میخواستم بدونم فرق بین ریجن اروپا و امریکا تو بسته بندیشه یا نه و اگه هست چجوری باید بفهمم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

علیک سلام
دسته رجیون بندی نداره
پک کوتاه و بلند هست و مدل های مختلف که از روی سریال پشتشون قابل تشخیص هستند.

تفاوت قیمت پک بلند و کوتاه هم در هزینه های شیپینگشون هست فقط.

- - -ویرایش - - -

از تو خود کنسول نمیشه؟
چون اکانت هکی خریدم میترسم بن بشه.

داخل Playstation Store
اگر بالا سمت چپ بغل سرچ cart هست روش ضربدر بزنید.
بالا سمت راست Current wallet رو نوشته.
اگر نیست یه بازی رو سعی کنید بخرید تا مرحله پرداخت برید Current wallet رو میبینید.

سلام دوستان چندتا سوال دارم لطفاٌ کمک کنید
1) میشه بازیهارو از یک اکانت psn به یک اکانت دیگه به صورت کامل انتقال داد اگه میشه روشش رو لطفاً بگید
2) من اگر چندتا اکانت داشته باشم با بازیهای مختلف میتونم چندتا user داخل ps4 تعریف کنم و داخل هرuser یک اکانت psn فعال کنم ؟ ایا این کار شدنیه؟ مثلاً 3 تا اکانت داری میخوای همه بازیها رو داخل ps4 داشته باشی 2 تا بازی تو این اکانته 2 تا اون کانت
3) و اینکه من الان اکانتو اکتیو کنم رو یه دستگاه و من دستگاه دوم باشم که بازیهارو روش فعال میکنم و دیگه به اینترنت وصل نشم بازم به مشکل میخورم یا نه؟؟

آخرین ویرایش:
ا سلام من کنسولم رجن 3 هست چند روز پیش از طریق اینترنت دستگاهمو با ورژن 3.15 آپدیت کردم ومشکلی که پیدا کردم اینه که بعد از چند دقیقه ارتباط دسته با کنسول قط میشه و برای اتصال مجدد حتما باید ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان چندتا سوال دارم لطفاٌ کمک کنید
1) میشه بازیهارو از یک اکانت psn به یک اکانت دیگه به صورت کامل انتقال داد اگه میشه روشش رو لطفاً بگید
2) من اگر چندتا اکانت داشته باشم با بازیهای مختلف میتونم چندتا user داخل ps4 تعریف کنم و داخل هرuser یک اکانت psn فعال کنم ؟ ایا این کار شدنیه؟ مثلاً 3 تا اکانت داری میخوای همه بازیها رو داخل ps4 داشته باشی 2 تا بازی تو این اکانته 2 تا اون کانت
3) و اینکه من الان اکانتو اکتیو کنم رو یه دستگاه و من دستگاه دوم باشم که بازیهارو روش فعال میکنم و دیگه به اینترنت وصل نشم بازم به مشکل میخورم یا نه؟؟

علیک سلام
1-خیر
2-بله، میتونید چند تا اکانت وارد کنید و همه رو پرایمری اکتیو کنید. و در نهایت روی یکی از اکانت ها یا روی یک اکانت جدید بازی های همه اکانت های قبلی رو اجرا کنید.
3-اگر اکانتی پرایمری اکتیو باشه، روی همون اکانت و سایر اکانت ها میتونید بدون اتصال به اینترنت، بخش داستانی یا کمپین بازی هایی که این بخش رو دارن رو برید.
ولی اگر پرایمری اکتیو نباشه حتما باید با انلاین باشید تا لایسنس چک بشه.

- - -ویرایش - - -

ا سلام من کنسولم رجن 3 هست چند روز پیش از طریق اینترنت دستگاهمو با ورژن 3.15 آپدیت کردم ومشکلی که پیدا کردم اینه که بعد از چند دقیقه ارتباط دسته با کنسول قط میشه و برای اتصال مجدد حتما باید ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید

علیک سلام
پشت دسته یک دایره کوچیک جهت کلید ریست دسته قرار داده شده.
اون رو با یک سوزن وقتی دستگاه و دسته هر دو روشن هستند فشار بدید، و تست کنید (احتمال این که بخواد کابل USB وصل کنید هم هست.)
اگر درست نشد
در حالت سیف مود بیاید بالاو بعدش دیتابیس رو ریبلید کنید.
اگر حل نشد با یک دسته دیگه امتحان کنید ببینید همچنان مشکل پای برجاست یا خیر.

دوستان مراحل راه اندازی اولیه کنسول و ساخت آکانت و تعیین ریجن آکانت سخته ؟ نکته ی خاصی که باید بدونیم نداره؟
اینترنت که نمیخواد ، میخواد؟؟

چون به احتمال خیلی زیاد اینترنتی میب
خرم کنسول رو باید خودم راه اندازیش کنم

Sent from my Samsung Galaxy Note3 using Tapatalk

همون جوری که تو سایت ها ثبت نام میکنی همونجوری هم باید تو psn ثبت نام کنی.
همه چی رو همونجوری که میخوای میزنی فقط ادرس رو از سایت fake name generator از آمریکا انتخاب میکنی و تموم.
اینترنت لازم داره.
از اینجا ثبت نام کن بعد هم تو کنسول وارد کن.
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/reg/account/create-account!input.action
چون سرعت تو کنسول کمتره اینجوری راحتتره

امروز وسط بازی ویچر 3 ارور داد که این اپیلیکشن رو نمی تونه ادامه بده و یا دیسکت کثیف هست یا خراب ! بعدم اتوماتیک از بازی اومد بیرون و دیسک هم داد بیرون ! این اولین بار بود همچین چیزی می دیدم و 3 ساله من چنین اروری ندیده بودم و مشکلی هم نداشته دستگاهم قبلا ! برای کسی تا حالا این اتفاق افتاده ؟ مشکل چی بوده ؟ البته بعدش دستگاه رو خاموش روشن کردم و دو ساعتی بدون مشکل بازی کردم ولی می خواستم بدونم کسی داشته همچین مشکلی تا حالا ؟

ممنون از راهنمایی شما ولی من همیه اینکارها رو کردم بازم مشکل داره میتونه از برنامه 3.15 باشه؟

بعید میدونم، من خودم دقایق اولی که 3.15 اومد نصبش کردم واسه آنلاین.
مشکلی نداشتم باهاش.
اگر براتون امکان پذیر هست بک اپ بگیرید، فایل نصب کامل رو از لینک زیر دانلود کنید و توی سیف مود نصبش کنید، ببینید مشکل حل میشه یانه؟
https://www.playstation.com/en-us/support/system-updates/ps4/#newinstallation

امروز وسط بازی ویچر 3 ارور داد که این اپیلیکشن رو نمی تونه ادامه بده و یا دیسکت کثیف هست یا خراب ! بعدم اتوماتیک از بازی اومد بیرون و دیسک هم داد بیرون ! این اولین بار بود همچین چیزی می دیدم و 3 ساله من چنین اروری ندیده بودم و مشکلی هم نداشته دستگاهم قبلا ! برای کسی تا حالا این اتفاق افتاده ؟ مشکل چی بوده ؟ البته بعدش دستگاه رو خاموش روشن کردم و دو ساعتی بدون مشکل بازی کردم ولی می خواستم بدونم کسی داشته همچین مشکلی تا حالا ؟

مشکلاتی نظیر این مورد یا خاموش شدن طولانی دستگاه یا ایراد گرفتن از نحوه ی خاموش کردن دستگاه یا اعلام قطع بودن اتصال اینترنت در حالی که وصله
کم و بیش این ور و اونور پیش میاد، زیاد حساس نباشید، چیزی که خیلی اتقاف میوفته رو روش حساس باشید.
استرسش بیشتر از مشکلات خود دستگاهه در این موارد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از توضیحات ولی من همیه این کارهارو کردم

متاسفانه در ایران ساپورت رسمی از این کنسول نمیشه و تمامی جواب ها هم طبق تجربه مغازه داری چند ساله من
در یک خط جا نمیشه؛ بیشتر عزیزان این لاین کاری از روش آزمون خطا برای مشکلات خریداران و کاربراشون استفاده میکنند و در صورتی که مشکل رفع بشه در موارد مشابه بعدی نیز حرکت قبلی رو تکرار میکنند.
هیچ تضمینی در حل شدن مشکل با یک راه حل وجود نداره و باید روش های مختلفی امتحان بشه تا در نهایت به جواب برسه.

دوستان خسته نباشيد من چندروز پيش pes2016 دسته دوم خريدم كد dlc هم داره ولي وقتي تو استور ميزنمش ميگه يا كد اشتباه هست يا در دسترس نيست!
مشكل چيه؟؟
يك مشكل ديگه هم دارم كنسول من ١ترابايت هست ولي تو قسمت حافظه بدون هيچ بازي نصبي٨٨٠تا نشون ميده براي چي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان، من امروز 4 خریدم تا الان اکس وان داشتم، چنتا سوال داشتم ممنون میشم کسی ج بده

1) آیا میشه دیتا بازی های 4 رو مثل وان روی هارد اکسترنال کوپی کرد و انتقال داد؟ اگه هارد نمیشه راه دیگه ای نیس مثلا وصل کردن دو کنسول بهم با کابل لن؟

2) چند وقت پیش خودم واسه دوستم یه اکانت ساختم تا Destiny Legendary Edition رو بازی کنه، الان اگه من هم اکانتش رو نصب کنم هر دومون میتونیم بدون مشکل بازی کنیم، با توجه به ظرفیت های 1 و دو سه...Taken King چون که کد بود شاید به دیسک نیاز نداشته باشه....الان اگه اکانتش رو دانلود کنم من ظرفیت 3 میشم یا 2؟ فک کنم فقط ظرفیت های دو سه میتونن آنلاین بازی کنن، چکار کنم که یکیمون دو یشه یکی 3

ممنون

سلام یک سوال دارم

اگر من مثلا اکانتمو به یه نفر بدم اکتیو پرایمری کنه بعدش پسورد رو عوض کنم بعدش هرچی دوباره رو اکانتم بخرم روی کنسول طرف شیر میشه؟

سلام داداش ممنون که پاسخ دادی
دستگاه من 1 ترا هستش اما تو قسمتی که میشه دید هارد چند گیگ هستش میزنه 406 گیگ هادر دستگاه از کردم دیدم روش زده 1 ترا حتی یادمه اوایل هاردم میزد 800 گیگ اما الان نمیدونم چش شده که 406 گیگ نشون میده
یک بار هم که تو قسمتی که میشه هارد دید ، دیدم زده 350 گیگ و هی بهش ضافه میشد تا رسید به 406 گیگ
ایراد چیه؟نرم افزاری یا سخت افزاری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or