سلام
وقتی ی بازی که تو پلاس رایگان هست رو دان میکنیم فقط تا وقتی پلاسمون فعاله اون بازی مال ماست یا برای همیشه؟
چندتا سئوال دیگه.![]()
1-اگه حساب استور رو شارژ کنم میتونم باهاش psn plus هم بخرم؟از خود سایت سونی.
2-این بازیهای که دیسکت دارن(فیزیکی)هم ظرفیت های مختلف دارن؟یا فقط بازیهای دیجیتالی میتونه ظرفیت یک و دو، سه داشته باشه.اخه تو تایپیک یکی از دوستان گفته که میتونی ظرفیت یک بخری که ارزونتره!(البته در جواب یه دوست دیگه)
3-تفاوت قیمت بازی فیزیکی و دیجیتال معمولا چقدر هست؟مثلا cod black ops نسخه دیجیتال و فیزیکیش چقدر تفاوت قیمت داره؟
میخوام ببینم اصلا میصرفه ادم استور شارژ کنه و دیجیتال بخره یا نه؟با توجه به اینکه من نتم نامحدوده زیاد هزینه اضافه ندارم.
ممنون میشم یه توضیح اماتور پسند بدین![]()
![]()
من اهل انلاین بازی کردن هم نیستم.بیشتر به خاطر خرید بازی میخواستم استور شارژ کنم.علیک سلام
تا وقتی که پلاس داشته باشید. اگر یه مدت تمدید نکنید بعدا دوباره تمدید کنید باز هم پلاس بگیرید بازی همچنان سر جاشه و میتونید دوباره بازی کنید.
بازی های رایگان پلاس روی PS4 مقادیر امنیتی داره حتما باید انلاین باشید تا لایسنس رو چک کنه و اجازه بازی بهتون بده.
1-بله، امکان خریدش از استور هست.
2-خیر بازی فیزیکی ظرفیت نداره و فقط روی یک دستگاه اجرا میشه. (دستگاهی که دیسک داخلش هست.)
3-تفاوت ها مختلف اند نمیشه نظر کلی داد. معمولا ظرفیت بندی ها از فیزیکی ارزون تر اند ولی ارزش انچنانی معاملاتی ندارند. (تعویض و خرید فروش مجدد و مجدد و...)
بازی های فیزیکی معمولا اولش که میان رجیون یک 225 و رجیون 2 معمولا 200 تومان هستند و رفته رفته کمتر و کمتر میشند. معمولا هفته دوم انتشار هر بازی رجیون یک و دو رو میشه 170-180 خرید. و خیلی قدیمیا هم 90-60 هستند. (نو/کارکرده) البته کمی بالا و پایین هم میشند.
کال اف الان فیزیکی نو 180 تومان هست. ظرفیت ها هم معمولا 100 تومان به پایین.
نظر شخصی بنده، فیزیکی - آرشیو- تعویض قرض دادن و قرض گرفتن مقطعی با دوستان هست.

سلام
دوستان من تقریبا ثانیه ای 400kbسرعت دانلودم هست
الان میخوام بتل چهارو رو اپدیت کنم تا شش مگ اول خوب دان میکنه ولی بعد شش مگ سرعت دانلود خیلی افت میکنه
الان از صبح داره دانلود میکنه تموم نشده
کابل لنوو میکشم بعد دوباره میزنم درست میشه بعد شش مگ دوباره سرعت افت میکنه؟؟؟
لطفا یکی سریع راهنمایی کنه
مستقیم از استور دانلود میکنی؟ منظورم اینه از PSX استفاده نمیکنی؟
اگه کابل دیگه ای هست از اون استفاده کنید ولی من بعید میدونم مشکل از کابل باشه
سلام
دوستان من تقریبا ثانیه ای 400kbسرعت دانلودم هست
الان میخوام بتل چهارو رو اپدیت کنم تا شش مگ اول خوب دان میکنه ولی بعد شش مگ سرعت دانلود خیلی افت میکنه
الان از صبح داره دانلود میکنه تموم نشده
کابل لنوو میکشم بعد دوباره میزنم درست میشه بعد شش مگ دوباره سرعت افت میکنه؟؟؟
لطفا یکی سریع راهنمایی کنه
چطوری اپدیت بازی رو psx بریزم
مگه فقط برای دانلود کامل بازی نیست
دوستان من الان دیتا فیفا16 رو دانلود کردم واسه انتقال اپدیتهاش رو هم باید دان کنم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk