hojjjat
کاربر سایت
وقتی ی بازی رو نصب میکنی باید اخرین اپدیت رو داشته باشی حتی اگر ۱ دقیقه قبل اومده باشه بیروناینو میدونم
سوال من این بود که این مسوله واسه بازی هایی که هنوز نصب نکردیم و اول باید اپدیت رو بگیریم هم صدق میکنه؟
وقتی ی بازی رو نصب میکنی باید اخرین اپدیت رو داشته باشی حتی اگر ۱ دقیقه قبل اومده باشه بیروناینو میدونم
سوال من این بود که این مسوله واسه بازی هایی که هنوز نصب نکردیم و اول باید اپدیت رو بگیریم هم صدق میکنه؟
خب تو سیستم جدید برای نصب بازی اول باید اپدیت رو نصب کنی و نمیشه دیتا رو ریخت به خاطر همین گفتم که اگه یه پارت رو ریختم بعد اگه اپدیت جدید اومدوقتی ی بازی رو نصب میکنی باید اخرین اپدیت رو داشته باشی حتی اگر ۱ دقیقه قبل اومده باشه بیرون
سلام دوست عزيز
من امروز رفتم پيش دوستم اما وقتي داشتم اكانت خودمو اكتيو ميكردم ارور شكل زير داد و بازي توي اكانت دوستم قفل داشت
![]()
دوست عزيز تو مال خودم هم اكتيو نبود و اومدم حتي اكتيو كنم همين ارور دادداداش از فارسی شیرین تر نوشته، شما اکانتت یه جا پرایمری اکتیو هست، احتمالا روی دستگاه خودت.
تشریف میبرید داخل ستینگ، بخش Playstation Network گزینه Active As Primary رو انتخاب میکنید و بعدش گزینه Deactivate رو انتخاب میکنید.
و دوباره روی دستگاه رفیقتون پرایمری رو اکتیو میکنید.
نکته» این اصطلاحات انگلیسی که گفتم شاید یکم با اون چیزی که تو کنسوله فرق کنه، ذهنی گفتم.
دقیق نمیدومخب تو سیستم جدید برای نصب بازی اول باید اپدیت رو نصب کنی و نمیشه دیتا رو ریخت به خاطر همین گفتم که اگه یه پارت رو ریختم بعد اگه اپدیت جدید اومد
لینک پارت دوم رو میده یانه؟
1. آره نصب میشه ولی برای اجرا نیاز به دیسک هستدوستان من تو فكر گرفت ps4 هستم اما بزرگترين مانعش بازي هاي گرونشه..... چندتا سوال دارم:
١- ايا بازي كه ميگيري نصب ميشه؟ و اگه نصب بشه بازم نياز هست كه سي دي وارد دستگاه بشه يا نه؟
راه ديگه اي نيست كه ادم بازي رو ارزون تر بگيره؟
٣- منظور از بازي هاي اشتراكي و بازي هاي دسته دوم چيه؟
٤- قيمت دسته بازي چنده و درسته كه باطريش غير قابل تعويضه؟
پ.خ زدم واستو منظور از اين ظرفيت ١و ٢ و٣ واسه بازي هاي اشتراكي چيه ؟
- - -ویرایش - - -
و سوال مهم اينكه همين بازي اشتراكي رو از كجا ميشه تهيه كرد؟ اخه من كسي رو نميشناسم كه باهاش شريك شم از سايت هاي اينترنتي نميشه؟
برای بازی هایی که اپدیت زیادی دارنددقیق نمیدوم
ولی احتمال این کار خیلی کمه
باید خودت تست کنی:d
ولی بنظرم اگر ی پارت اپدیت قدیمی رو نصب کرده باشی بازی نصب میشه و اپدیت جدید رو نمیخواد
دوستان من تو فكر گرفت ps4 هستم اما بزرگترين مانعش بازي هاي گرونشه.....
خب دیتا یا آپدیت رو از جای دیگه بگیر با برنامه بریز مشکلی نیست.منم اون موقع که می خواستم بخرم فکر می کردم بزرگ ترین مشکلم این خواهد بود.
بعدا که خریدم دیدم این مشکل در مقابل مشکل آپدیت بازیها اصلا به حساب نمیاد.
الآن ویچر 3 رو گرفتم 17 گیگ آپدیت داره منم اینترنتم 512 نامحدود مخابراته با سرعت دانلود 60.
فکر کنم فقط 1 ماه آپدیتش طول بکشه.
دوست عزيز تو مال خودم هم اكتيو نبود و اومدم حتي اكتيو كنم همين ارور داد
اين عكس بخش devicesمحال ممکنه، اکانت شما یه جا اکتیو هست.
https://account.sonyentertainmentnetwork.com
از اون ادرس بخش Devices رو چک کنید ببینید وضعیت چجوریه.