هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میخواستم بدونم روی کنسول های سری جدید 12xx میشه دیتای بازی هارو ریخت؟؟
سری ۱۲هیچ فرقی به لحاظ نرم افزاری نداره ..یه سری تغییرات رو جنس بدنه براق و دکمه ها .و رم واینکه صداش کمتره.
بله دیتای بازیها اوکی هست.

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

دوستان ممنون میشم کامل راهنمایی کنید. یا یک فروم بهم معرفی کنید.
توی ps3 من بازیهارو که میخریدم از ps store بعد از طریق یک برنامه که اسمش یادم نیست از طریق pc دانلود میکردم بعد از اتمام دانلود انتقال میدادم به ps3 و بعد هم نصب. خیلی راهت هم بود.
ممنون میشم اگه راهی برای ps4 هم هست به من معرفی کنید.
مرسی

35 گیگ فضای خالی رو کنسول داشتم ولی نمیتونستم فیفا ۱۶ رو نصب کنم. آپدیت های دانلود نشده رو پاک کردم و ریبیلد دیتابیس کردم اما بازم نشد. ۱۸ گیگ دیگه هم پاک کردم و فضای خالیم به ۵۳ گیگ رسید اما بازم نصب نمیشه و ارور کمبود فضا میده.
کسی راه حلی داره یا سرم رو بکوبم به دیوار؟ :|

omid

سلام و خسته باشید
میخواستم فرق بینه cuh-1200 ساخته خوده ژاپنه و پشت کنسول مینویسه made in japan با مدل 1216A چیه؟
کیفیت ساخت فرق داره؟
جای دکمه های x,o فرق داره توی منو؟میشه از تنظیمات کنسول عوضشون کرد؟
سونی اپدیت که میده برا همه مدل ها و ریجن ها یکسان میده یا با تاخیر؟

ممنون اگه جواب بدین

سلام و خسته باشید
میخواستم فرق بینه cuh-1200 ساخته خوده ژاپنه و پشت کنسول مینویسه made in japan با مدل 1216A چیه؟
کیفیت ساخت فرق داره؟
جای دکمه های x,o فرق داره توی منو؟میشه از تنظیمات کنسول عوضشون کرد؟
سونی اپدیت که میده برا همه مدل ها و ریجن ها یکسان میده یا با تاخیر؟

ممنون اگه جواب بدین

از لحاظ کیفیت ساخت هیچ فرقی ندارن
فرق داره، عوض کنی توی بازی هم عوض می شه
فایل های فرق می کنه اما در عمل یکسانه

من فایل یه آپدیت بازی BO3 رو دانلود کردم با pc و نریختم رو کنسول ظاهرا یه آپدیت بعدش اومده
می تونم اون آپدیتی که دارم رو بریزم رو کنسول و بقیهش رو که ندارم با کنسول دانلود کنم ؟
این آپدیتی که من دارم 2.71 گیگ هست و یه آپدیت جدید اومده که 2.9 گیگ هست .
به خاطر 200 مگ باید 3 گیگ دانلود کنم ؟؟؟؟؟:|

من فایل یه آپدیت بازی BO3 رو دانلود کردم با pc و نریختم رو کنسول ظاهرا یه آپدیت بعدش اومده
می تونم اون آپدیتی که دارم رو بریزم رو کنسول و بقیهش رو که ندارم با کنسول دانلود کنم ؟

اسم فایل رو به اپدیت جدید تغییر بدین تا اونجا که میتونه میره بقیش رو با کنسول بگیرید

سلام
دو ستان می خاستم روی کنسولم دو تا اکانت درستم یکی ادرسش برای us ودیگری برای اروپا بدم بعد میشود اکانت که تو us پرمیری کنم رو انتی که تو اروپا ساختم و از سیو بازی و غیره استفاده کنم این کار م چه مزایایی دیگه داره درضمن کنسولم رجین 2 هست

پس اینطور که شما میگی اینایی که ظرفیت میفروشن اول باید ظرفیت یکشو بفروشن که دی اکتیو کنن اکانتو بعد برن به ترتیب دو و سه؟
فک میکرم اول وا میستن یکی بیاد ظرفیت دوی بازی رو بخره و پرایمری و نصبش کنه ٬ خبر اوکی شو میگیرن بعد میان میدنش به خریدار ظرفیت سه .پس ظرفیت یک چطو میشه این وسط نمیدونم؟
(ازین بابت میگم که اول ظرفیت دو رو میفروشن چون دیدم لیست بازی های موجود واسه فروش ظرفیت دوشون همیشه پره ولی یک و سه اکثرا ناقصه)

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

متاسفانه هیچ اطلاعی از روش های عزیزان این عرصه ندارم، بازی های پشت شهرداری روش برزیلی هست. و بعضی فروشگاه ها خودشون بازی رو روی کنسول میریزن و اکانتی به کاربر نمیدن، اطلاعی از سایر عزیزان ندارم.

پس يعني هم من و هم دوستم بدون نياز به انلاين بودن هم ميتونيم راحت بازي كنيم درسته؟ما كلا دو نفرين
من ميخوام بخرم با اكانتم بعد واسش شير كنم نياز نيست كه با اكانت ديگه اي بخرم؟ چون اينجور كه گفتيد كسي كه اكانت اول خريده اگر انلاين شه نفر دوم نميتونه بازي كنه

به شرطی یکی از دستگاه ها اصلا بعد از نصب بازی به نت وصل نشه، درسته. شما میتونید هردو افلاین بزنید. (ظرفیت سه و دو)

ببینید چیز خیلی سختی نیست.
روش صحیح گرفتن ظرفیت سه به صورت بینهایت این هست.
شما اکانت رو میسازید به هر روشی دلار یا سایر ارز ها رو میریزید توش و یه بازی یا چندتا بازی میخرید.
حالا روی یک دستگاه اکانت رو میزنید و بازی یا بازی هارو دانلود میکنید، نصب میکنید و اینترنت رو از کنسول جدا می کنید. (افلاین کامل!)
الان از سایت سونی دستگاه رو DEACTIVE میکنید. پس یعنی اکانت روی صفر کنسول فعال هست.
این شد ظرفیت اول کلا افلاین
حالا اکانت رو روی یک دستگاه دیگه وارد میکنید. بازی رو دانلود میکنید و یک اکانت دیگه بجز اون که بازی رو باهاش خریدید روی دستگاه وارد میکنید
اکانتی رو که روش بازی هست رو پرایمری اکتیو میکنید و روی اکانت دیگه بازی میکنید.
این شد ظرفیت دوم هم انلاین هم افلاین
حالا اکانت رو یک دستگاه دیگه وارد میکنید. بازی رو دانلود میکنید و روی همون اکانت بازی میکنید.
این شد ظرفیت سوم فقط انلاین

کار یکی دیگه روی یه دستگاه دیگه ربطی به دستگاه دیگه نداره، هر کی هر کاری میکنه به خودش ربط داره.
با ظرفیت اول انلاین بشی بازی روی همون دستگاه قفل میشه. با ظرفیت سوم افلاین باشی، بازی روی همون دستگاه اجرا نمیشه.
ربطی به هم دیگه ندارن.
اگر اکانت بن بشه کلا هر سه تاش با هم مشکل دار میشه. (البته ظرفیت اول و دوم که انلاین شدن. ولی خب اکانت بنه)

سلام دوستان کدوم ریجن ps4بهتره ؟

علیک سلام
هیچ فرقی توی کیفیت ساخت و اجرای بازی ها ندارند.
تفاوت در قیمت، رجیون BluRay و در برخی ورژن ها جای X و O هست.

سلام
دو ستان می خاستم روی کنسولم دو تا اکانت درستم یکی ادرسش برای us ودیگری برای اروپا بدم بعد میشود اکانت که تو us پرمیری کنم رو انتی که تو اروپا ساختم و از سیو بازی و غیره استفاده کنم این کار م چه مزایایی دیگه داره درضمن کنسولم رجین 2 هست

علیک سلام
برای خودت داستان درست نکن.
بین US و UK یکی رو انتخاب کن یه اکانت بساز روی همون بازی کن همه بازی هات رو هم همون رجیون بگیر. (بازی و پلاس US به مراتب از UK ارزون تر در میاد.) اینجوری شیر هم میتونی بکنی با رفقات
و در جواب حرفت اگر اکانت US رو پرایمری کنی بازی هات روی اکانت اروپات میاد ولی سیو هر اکانت جداست و DLC رو هم تا جایی که اطلاع دارم باید ببوسی بذاری کنار. (رجیون بازی = رجیون اکانت => DLC)

کلا کارت های PSN مربوط به US و UK و استرالیا در ایران گیر میاد. سایر کشور ها برای داستان هایی که پیش میاد توصیه نمیشه.

آخرین ویرایش:
همونطور که دوستمون هم گفت باید اسمش رو به اپدیت جدید تغییر داد ولی من که این کار رو کردم ارور میده و فک نکنم عملی باشه

سلام دوستان
یک بازی بلاد بورن دارم
پشتش نوشته ریجن آل ولی جلوی قاب نوشته english + china ورژن
بازی رو دسته دوم خریدم
اپدیت بازی رو از فروشگاه مالزی دانلود میکنه CUSA01363
تو بازی هم جای ضبدر و دایره با بازی های ریجن 1 فرق میکنه
مثل خود کنسوله که ریجن 3 هست
یه کد هم داره رو دیسک که سرچ میزنم میرسم به استور هنگ کنگ
با توجه به دکمه ها ، بازی یا ریجن 3 هست یا ریجن 2 ژاپن
و با توجه به لینک دانلود اپدیت ، بازی ریجن 3 هست
ایا ممکنه ریجن دو باشه؟

حالا اگر بازی ریجن 3 باشه و من بخوام dlc رو بگیرم
میشه با اکانت هنگ کنگ dlc رو بخرم > پرایمری کنم >و با اکانت ریجن یکم که قبلا بازی میکردم dlc رو اجرا کنم؟

لطفا جواب بدید دوستان . راه دیگه ای نداره؟
الان یه ماهه الافه همین قضیم
یه بار هم الکی dlc رو خریدم با اکانت ریجن 1 خودم.

- - -ویرایش - - -

همونطور که دوستمون هم گفت باید اسمش رو به اپدیت جدید تغییر داد ولی من که این کار رو کردم ارور میده و فک نکنم عملی باشه

اره منم قبلا انجام دادم نشد

متاسفانه هیچ اطلاعی از روش های عزیزان این عرصه ندارم، بازی های پشت شهرداری روش برزیلی هست. و بعضی فروشگاه ها خودشون بازی رو روی کنسول میریزن و اکانتی به کاربر نمیدن، اطلاعی از سایر عزیزان ندارم.
روش سه ناقص هست یا در اصل در دسترس هست، چون روی بینهایت دستگاه امکان استفادش وجود داره. (روش صحیح رو برید تا بن نشید فقط.)

به شرطی یکی از دستگاه ها اصلا بعد از نصب بازی به نت وصل نشه، درسته. شما میتونید هردو افلاین بزنید. (ظرفیت سه و دو)

ببینید چیز خیلی سختی نیست.
روش صحیح گرفتن ظرفیت سه به صورت بینهایت این هست.
شما اکانت رو میسازید به هر روشی دلار یا سایر ارز ها رو میریزید توش و یه بازی یا چندتا بازی میخرید.
حالا روی یک دستگاه اکانت رو میزنید و بازی یا بازی هارو دانلود میکنید، نصب میکنید و اینترنت رو از کنسول جدا می کنید. (افلاین کامل!)
الان از سایت سونی دستگاه رو DEACTIVE میکنید. پس یعنی اکانت روی صفر کنسول فعال هست.
این شد ظرفیت سه کلا افلاین
حالا اکانت رو روی یک دستگاه دیگه وارد میکنید. بازی رو دانلود میکنید و یک اکانت دیگه بجز اون که بازی رو باهاش خریدید روی دستگاه وارد میکنید
اکانتی رو که روش بازی هست رو پرایمری اکتیو میکنید و روی اکانت دیگه بازی میکنید.
این شد ظرفیت دوم هم انلاین هم افلاین
حالا اکانت رو یک دستگاه دیگه وارد میکنید. بازی رو دانلود میکنید و روی همون اکانت بازی میکنید.
این شد ظرفیت اول فقط انلاین

کار یکی دیگه روی یه دستگاه دیگه ربطی به دستگاه دیگه نداره، هر کی هر کاری میکنه به خودش ربط داره.
با ظرفیت سوم انلاین بشی بازی روی همون دستگاه قفل میشه. با ظرفیت اول افلاین باشی، بازی روی همون دستگاه اجرا نمیشه.
ربطی به هم دیگه ندارن.
اگر اکانت بن بشه کلا هر سه تاش با هم مشکل دار میشه. (البته ظرفیت دوم و سوم که انلاین شدن. ولی خب اکانت بنه)

اگر میخواید شور ظرفیت سوم رو در بیارید، درسته که اگه اکانت روی یه دستگاه دیگه هم باشه، میشه ظرفیت سوم رو استفاده کرد ولی حواستون به بن باشه.
حتما یه اکانتی رو که روی دستگاهی فعال نیست رو ظرفیت سومیش بکنید. بعد برید رو ده تا دستگاه بزنیدش.

علیک سلام
هیچ فرقی توی کیفیت ساخت و اجرای بازی ها ندارند.
تفاوت در قیمت، رجیون BluRay و در برخی ورژن ها جای X و O هست.

علیک سلام
برای خودت داستان درست نکن.
بین US و UK یکی رو انتخاب کن یه اکانت بساز روی همون بازی کن همه بازی هات رو هم همون رجیون بگیر. (بازی و پلاس US به مراتب از UK ارزون تر در میاد.) اینجوری شیر هم میتونی بکنی با رفقات
و در جواب حرفت اگر اکانت US رو پرایمری کنی بازی هات روی اکانت اروپات میاد ولی سیو هر اکانت جداست و DLC رو هم تا جایی که اطلاع دارم باید ببوسی بذاری کنار. (رجیون بازی = رجیون اکانت => DLC)

کلا کارت های PSN مربوط به US و UK و استرالیا در ایران گیر میاد. سایر کشور ها برای داستان هایی که پیش میاد توصیه نمیشه.
سلام دوست عزیزم
ممنونم از راهنماییتون
فقط یک سوال
ما کلا دو نفریم و میخوایم باهم آنلاین بازی کنیم اصلا بازی که میخوایم بخریم کلا آنلاین هستش(star wars)
این روشی که شما گفتید باید 3 تا دستگاه باشه دستگاه اولی که آنلاین نباید بشه(خوب پس چجوری بازی که کلان آنلاین هست بازی کنیم؟) بعد دستگاه دوم و سوم هم که شیر میشه مشکل اینجاست که ما کلا دوتا دستگاه داریم اولی که من باشم نباید آنلاین بشم دومی که دوستمه میتونه خوب این فایده نداره بازی کلا آنلاین هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or