سری ۱۲هیچ فرقی به لحاظ نرم افزاری نداره ..یه سری تغییرات رو جنس بدنه براق و دکمه ها .و رم واینکه صداش کمتره.میخواستم بدونم روی کنسول های سری جدید 12xx میشه دیتای بازی هارو ریخت؟؟

سلام و خسته باشید
میخواستم فرق بینه cuh-1200 ساخته خوده ژاپنه و پشت کنسول مینویسه made in japan با مدل 1216A چیه؟
کیفیت ساخت فرق داره؟
جای دکمه های x,o فرق داره توی منو؟میشه از تنظیمات کنسول عوضشون کرد؟
سونی اپدیت که میده برا همه مدل ها و ریجن ها یکسان میده یا با تاخیر؟
ممنون اگه جواب بدین

من فایل یه آپدیت بازی BO3 رو دانلود کردم با pc و نریختم رو کنسول ظاهرا یه آپدیت بعدش اومده
می تونم اون آپدیتی که دارم رو بریزم رو کنسول و بقیهش رو که ندارم با کنسول دانلود کنم ؟
این آپدیتی که من دارم 2.71 گیگ هست و یه آپدیت جدید اومده که 2.9 گیگ هست .
به خاطر 200 مگ باید 3 گیگ دانلود کنم ؟؟؟؟؟![]()
پس اینطور که شما میگی اینایی که ظرفیت میفروشن اول باید ظرفیت یکشو بفروشن که دی اکتیو کنن اکانتو بعد برن به ترتیب دو و سه؟
فک میکرم اول وا میستن یکی بیاد ظرفیت دوی بازی رو بخره و پرایمری و نصبش کنه ٬ خبر اوکی شو میگیرن بعد میان میدنش به خریدار ظرفیت سه .پس ظرفیت یک چطو میشه این وسط نمیدونم؟
(ازین بابت میگم که اول ظرفیت دو رو میفروشن چون دیدم لیست بازی های موجود واسه فروش ظرفیت دوشون همیشه پره ولی یک و سه اکثرا ناقصه)
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
پس يعني هم من و هم دوستم بدون نياز به انلاين بودن هم ميتونيم راحت بازي كنيم درسته؟ما كلا دو نفرين
من ميخوام بخرم با اكانتم بعد واسش شير كنم نياز نيست كه با اكانت ديگه اي بخرم؟ چون اينجور كه گفتيد كسي كه اكانت اول خريده اگر انلاين شه نفر دوم نميتونه بازي كنه
سلام دوستان کدوم ریجن ps4بهتره ؟
سلام
دو ستان می خاستم روی کنسولم دو تا اکانت درستم یکی ادرسش برای us ودیگری برای اروپا بدم بعد میشود اکانت که تو us پرمیری کنم رو انتی که تو اروپا ساختم و از سیو بازی و غیره استفاده کنم این کار م چه مزایایی دیگه داره درضمن کنسولم رجین 2 هست
همونطور که دوستمون هم گفت باید اسمش رو به اپدیت جدید تغییر داد ولی من که این کار رو کردم ارور میده و فک نکنم عملی باشهمن فایل یه آپدیت بازی BO3 رو دانلود کردم با pc و نریختم رو کنسول ظاهرا یه آپدیت بعدش اومده
می تونم اون آپدیتی که دارم رو بریزم رو کنسول و بقیهش رو که ندارم با کنسول دانلود کنم ؟
این آپدیتی که من دارم 2.71 گیگ هست و یه آپدیت جدید اومده که 2.9 گیگ هست .
به خاطر 200 مگ باید 3 گیگ دانلود کنم ؟؟؟؟؟![]()
همونطور که دوستمون هم گفت باید اسمش رو به اپدیت جدید تغییر داد ولی من که این کار رو کردم ارور میده و فک نکنم عملی باشه
سلام دوست عزیزممتاسفانه هیچ اطلاعی از روش های عزیزان این عرصه ندارم، بازی های پشت شهرداری روش برزیلی هست. و بعضی فروشگاه ها خودشون بازی رو روی کنسول میریزن و اکانتی به کاربر نمیدن، اطلاعی از سایر عزیزان ندارم.
روش سه ناقص هست یا در اصل در دسترس هست، چون روی بینهایت دستگاه امکان استفادش وجود داره. (روش صحیح رو برید تا بن نشید فقط.)
به شرطی یکی از دستگاه ها اصلا بعد از نصب بازی به نت وصل نشه، درسته. شما میتونید هردو افلاین بزنید. (ظرفیت سه و دو)
ببینید چیز خیلی سختی نیست.
روش صحیح گرفتن ظرفیت سه به صورت بینهایت این هست.
شما اکانت رو میسازید به هر روشی دلار یا سایر ارز ها رو میریزید توش و یه بازی یا چندتا بازی میخرید.
حالا روی یک دستگاه اکانت رو میزنید و بازی یا بازی هارو دانلود میکنید، نصب میکنید و اینترنت رو از کنسول جدا می کنید. (افلاین کامل!)
الان از سایت سونی دستگاه رو DEACTIVE میکنید. پس یعنی اکانت روی صفر کنسول فعال هست.
این شد ظرفیت سه کلا افلاین
حالا اکانت رو روی یک دستگاه دیگه وارد میکنید. بازی رو دانلود میکنید و یک اکانت دیگه بجز اون که بازی رو باهاش خریدید روی دستگاه وارد میکنید
اکانتی رو که روش بازی هست رو پرایمری اکتیو میکنید و روی اکانت دیگه بازی میکنید.
این شد ظرفیت دوم هم انلاین هم افلاین
حالا اکانت رو یک دستگاه دیگه وارد میکنید. بازی رو دانلود میکنید و روی همون اکانت بازی میکنید.
این شد ظرفیت اول فقط انلاین
کار یکی دیگه روی یه دستگاه دیگه ربطی به دستگاه دیگه نداره، هر کی هر کاری میکنه به خودش ربط داره.
با ظرفیت سوم انلاین بشی بازی روی همون دستگاه قفل میشه. با ظرفیت اول افلاین باشی، بازی روی همون دستگاه اجرا نمیشه.
ربطی به هم دیگه ندارن.
اگر اکانت بن بشه کلا هر سه تاش با هم مشکل دار میشه. (البته ظرفیت دوم و سوم که انلاین شدن. ولی خب اکانت بنه)
اگر میخواید شور ظرفیت سوم رو در بیارید، درسته که اگه اکانت روی یه دستگاه دیگه هم باشه، میشه ظرفیت سوم رو استفاده کرد ولی حواستون به بن باشه.
حتما یه اکانتی رو که روی دستگاهی فعال نیست رو ظرفیت سومیش بکنید. بعد برید رو ده تا دستگاه بزنیدش.
علیک سلام
هیچ فرقی توی کیفیت ساخت و اجرای بازی ها ندارند.
تفاوت در قیمت، رجیون BluRay و در برخی ورژن ها جای X و O هست.
علیک سلام
برای خودت داستان درست نکن.
بین US و UK یکی رو انتخاب کن یه اکانت بساز روی همون بازی کن همه بازی هات رو هم همون رجیون بگیر. (بازی و پلاس US به مراتب از UK ارزون تر در میاد.) اینجوری شیر هم میتونی بکنی با رفقات
و در جواب حرفت اگر اکانت US رو پرایمری کنی بازی هات روی اکانت اروپات میاد ولی سیو هر اکانت جداست و DLC رو هم تا جایی که اطلاع دارم باید ببوسی بذاری کنار. (رجیون بازی = رجیون اکانت => DLC)
کلا کارت های PSN مربوط به US و UK و استرالیا در ایران گیر میاد. سایر کشور ها برای داستان هایی که پیش میاد توصیه نمیشه.