هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سئوال داشتم از خدمت دوستان:
هندزفری های معمولی به DualShock 4 می خوره؟
آره من ماله آیفون تست کردم خورد (البته بقیه میگن هندزفری بقیه شرکتا رو بزای تو پارتی بری صدای
بوق تو مخی میشنون)
ولی مثلآ جک 360 اصلآ تو سوارخش نمیرفت

یه سئوال داشتم از خدمت دوستان:
هندزفری های معمولی به DualShock 4 می خوره؟
آره راحت من تست کردم
هم اون مدل هایی که TRRS هستن و میکروفون خور هم هستن (4تا قطعه دارن)
و هم این مدل های معمولی 3.5میلی متری که 3تا تکه هستن و فقط استریو ئن.
اسپیکر و هدفون بزرگ و کوچیک و تو گوشی میکروفون دار و بدون میکروفون، همه مدل زدم کار داده.دمش گرمه :d

آره دیگه بنظرت چرا 1216 سری های 1200 هست؟ چون اولش با 12 شروع شده :|
دیگه سوال پرسیدن نمیخواد که.

در مورد وب سایت shopps4 بنده اطلاعی ندارم و خریدی ازش انجام ندادم.بنظرم در حد 1.300تومن مدل 500گیگابایت و زیر 1.400 تومن مدل 1ترابایت سری های 1200 ، قیمت منصفانه ای هستش.

آره راحت من تست کردم
هم اون مدل هایی که TRRS هستن و میکروفون خور هم هستن (4تا قطعه دارن)
و هم این مدل های معمولی 3.5میلی متری که 3تا تکه هستن و فقط استریو ئن.
اسپیکر و هدفون بزرگ و کوچیک و تو گوشی میکروفون دار و بدون میکروفون، همه مدل زدم کار داده.دمش گرمه :d

این هدست های وایرلس بولوتوث دار رو هم میشه وصل کرد ؟

این هدست های وایرلس بولوتوث دار رو هم میشه وصل کرد ؟
هیچ هدست بلوتوثی، اسپیکر بلوتوثی، هیچی به پلی استیشن 4 نمیخوره!
بلوتوثش واسه هدست و اینا،قفله! کار نمیده.حتی اگر مال خود سونی باشه هم نمیخوره بهش!! مثلا MDR-1R یا مثلا SBH-20 و...

فقط و فقط و فقط، هدفون هایی که "دانگل USB دارند" اینها میخورن.از هر برندی باشه عیب نداره، فقط دانگلی باشه،میخوره بهش.
برای همینه هدست های GOLD و Pulse بهش میخورن،چون اینا دانگلی هستند،اگر دانگله پوکید دیگه فقط از طریق دسته متصل میشن،نه اینکه مثلا سونی واسه اینا استثناء گذاشته باشه!!

اگر هم هدفونتون سیم 3.5 میلی متری میخوره که دیگه راحتی، میزنی به دسته و تمام خروجی صدا رو از دسته میگیری حله،خلاص!

دقیقا همون جمله ای که دوستمون تو کاما گذاشته رو select کردم و سرچ کردم نه تبلیغاتی هست توش نه چیزی همه لینک ها هم آموزش دقیق رو گذاشته اما شما به خودت زحمت یه سرچ ساده رو نمیدی...لینک هم هست اما نمیزارم تا خودتون سرچ کنین :d=))
یه سری ادمها هستن که دوست دارن با خودشیرینی خودشون رو نشون بدن
شما هم جزو همون دسته هستی
اولا که اون دوستمون در مورد نحوه شیر کردن *****شکن روی کنسول سوال کرده بود و نه بحث کاهش پینگ
دوما نیازی به راهنمایی امثال شما نیست
باز خداروشکر که اینترنت یه فضای کاملا مجانی و رایگان برای همه هست که نیازی به امثال شما نباشه
ثالثا شما هنوز نحوه فعالیت توی تالارهای گفتگو رو یاد نگرفتی
اگر قرار بود هر کسی خودش سرچ کنه که دیگه نیازی به این سایت نبود
پس خواهشا اول برو یه مطالعه در مورد تالارهای گفتگو داشته باش بعد بیا اینجا خودتو نشون بده
روز خوش

یه سری ادمها هستن که دوست دارن با خودشیرینی خودشون رو نشون بدن
شما هم جزو همون دسته هستی
اولا که اون دوستمون در مورد نحوه شیر کردن *****شکن روی کنسول سوال کرده بود و نه بحث کاهش پینگ
دوما نیازی به راهنمایی امثال شما نیست
باز خداروشکر که اینترنت یه فضای کاملا مجانی و رایگان برای همه هست که نیازی به امثال شما نباشه
ثالثا شما هنوز نحوه فعالیت توی تالارهای گفتگو رو یاد نگرفتی
اگر قرار بود هر کسی خودش سرچ کنه که دیگه نیازی به این سایت نبود
پس خواهشا اول برو یه مطالعه در مورد تالارهای گفتگو داشته باش بعد بیا اینجا خودتو نشون بده
روز خوش

شیر کردن وی پی ان با کاهش پینگ فکر میکنم فرق داره . من کاهش پینگ رو که شیر میکنم جواب میده ولی وی پی ان رو که شیر میکنم تو اتصال ارور میده و وصل نمیشه .

آره دیگه بنظرت چرا 1216 سری های 1200 هست؟ چون اولش با 12 شروع شده :|
دیگه سوال پرسیدن نمیخواد که.

در مورد وب سایت shopps4 بنده اطلاعی ندارم و خریدی ازش انجام ندادم.بنظرم در حد 1.300تومن مدل 500گیگابایت و زیر 1.400 تومن مدل 1ترابایت سری های 1200 ، قیمت منصفانه ای هستش.
خودش میگه سایت معتبره و داره نماد الکترونیکی میگیره . نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه

خودش میگه سایت معتبره و داره نماد الکترونیکی میگیره . نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه

دقیا میخوای چی ازش بگیری؟
من خودم از ماتریکس گیم میگیرم قیمتاش یه تلقی کمتره و سریع هم کد رو میده ...تا به امروز هم حدود 2 میلیون تومن کد استیم یا psn گرفتم ازش

سلام دوستان جلو جلو تشکر میکنم از جواب دادنتون
از استور پلی استیشن با پیسی اواتار خریدم
حالا رو پلی 4 چطور دانلودش کنم و تو قسمت اواتار های پرنیوم سلکت کنم؟
ممنون

دوستان من سوالی درباره پلاس داشتم . کسی میدونه این قضیه که برای خرید پلاس از استور باید حساب پیپال داشت رو چه کار باید کرد ؟ من می خواستم 14 روز آزمایشی مجانی اش رو استفاده کنم . بعدا هم می خواستم 1 ماهه اش ر و بگیرم چون توانایی خرید 3 ماهه اش رو ندارم . ولی حساب پیپال ندارم . ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان من سوالی درباره پلاس داشتم . کسی میدونه این قضیه که برای خرید پلاس از استور باید حساب پیپال داشت رو چه کار باید کرد ؟ من می خواستم 14 روز آزمایشی مجانی اش رو استفاده کنم . بعدا هم می خواستم 1 ماهه اش ر و بگیرم چون توانایی خرید 3 ماهه اش رو ندارم . ولی حساب پیپال ندارم . ممنون میشم راهنمایی کنید
برای استفاده از 14 روز مجانی باید حتما اطلاعات Credit Card یا Paypal را وارد کنید تا بتوانید استفاده کنید . درمورد خرید از Store هم اگر Credit Card /Paypal نداری باید از همین فروشگاه های اینترنتی که هست Gif Card 10$ 20$ 50$ دلاری ( یا هر ریجنی که هستی) خریداری کنید بعد وارد کنید تا مبلغ Gif Card خریداری شده به Wallet PSN وارد بشه . بعد می توانی از Store هر چی می خواهی بخری. اما خرید PSN PLUS از طریق همین فروشگاه های اینترنتی ایران چندان تفاوتی باخرید از Store نداره.

با سلام
یه سوال در مورد تروفی های بازی داشتم
تو کنسول ایکس باکس ظاهرا وقتی یه تروفی میگیریم اول اسم تروفی میاد و بعدش مشخصات تروفی زیرش میاد ولی
تو کنسول سونی فقط اسم تروفی در گوشه سمت چپ و بالا زده میشه
خواستم بدونم راهی هست که مشخصات تروفی رو هم در هنگامی که تروفی رو بدست میاریم در زیرش نمایش داده بشه یا نه؟
در حال حاضر فقط اسم تروفی رو کنسول نشون میده
البته منظورم زمانی هست که تروفی رو بدست میاریم وگرنه در حالت عادی و در قست تروفی مشخصات کلی تروفی دیده میشه که منظورم اون بخش نیست

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or