Easy_GoiiN
کاربر سایت
یه سئوال داشتم از خدمت دوستان:
هندزفری های معمولی به DualShock 4 می خوره؟
آره من ماله آیفون تست کردم خورد (البته بقیه میگن هندزفری بقیه شرکتا رو بزای تو پارتی بری صداییه سئوال داشتم از خدمت دوستان:
آره راحت من تست کردمیه سئوال داشتم از خدمت دوستان:
آره دیگه بنظرت چرا 1216 سری های 1200 هست؟ چون اولش با 12 شروع شدهup up

آره راحت من تست کردم
هم اون مدل هایی که TRRS هستن و میکروفون خور هم هستن (4تا قطعه دارن)
و هم این مدل های معمولی 3.5میلی متری که 3تا تکه هستن و فقط استریو ئن.
اسپیکر و هدفون بزرگ و کوچیک و تو گوشی میکروفون دار و بدون میکروفون، همه مدل زدم کار داده.دمش گرمه :d
هیچ هدست بلوتوثی، اسپیکر بلوتوثی، هیچی به پلی استیشن 4 نمیخوره!این هدست های وایرلس بولوتوث دار رو هم میشه وصل کرد ؟
یه سری ادمها هستن که دوست دارن با خودشیرینی خودشون رو نشون بدندقیقا همون جمله ای که دوستمون تو کاما گذاشته رو select کردم و سرچ کردم نه تبلیغاتی هست توش نه چیزی همه لینک ها هم آموزش دقیق رو گذاشته اما شما به خودت زحمت یه سرچ ساده رو نمیدی...لینک هم هست اما نمیزارم تا خودتون سرچ کنین :d![]()
یه سری ادمها هستن که دوست دارن با خودشیرینی خودشون رو نشون بدن
شما هم جزو همون دسته هستی
اولا که اون دوستمون در مورد نحوه شیر کردن *****شکن روی کنسول سوال کرده بود و نه بحث کاهش پینگ
دوما نیازی به راهنمایی امثال شما نیست
باز خداروشکر که اینترنت یه فضای کاملا مجانی و رایگان برای همه هست که نیازی به امثال شما نباشه
ثالثا شما هنوز نحوه فعالیت توی تالارهای گفتگو رو یاد نگرفتی
اگر قرار بود هر کسی خودش سرچ کنه که دیگه نیازی به این سایت نبود
پس خواهشا اول برو یه مطالعه در مورد تالارهای گفتگو داشته باش بعد بیا اینجا خودتو نشون بده
روز خوش
خودش میگه سایت معتبره و داره نماد الکترونیکی میگیره . نمیدونم قابل اعتماد هست یا نهآره دیگه بنظرت چرا 1216 سری های 1200 هست؟ چون اولش با 12 شروع شده
دیگه سوال پرسیدن نمیخواد که.
در مورد وب سایت shopps4 بنده اطلاعی ندارم و خریدی ازش انجام ندادم.بنظرم در حد 1.300تومن مدل 500گیگابایت و زیر 1.400 تومن مدل 1ترابایت سری های 1200 ، قیمت منصفانه ای هستش.
خودش میگه سایت معتبره و داره نماد الکترونیکی میگیره . نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه
برای استفاده از 14 روز مجانی باید حتما اطلاعات Credit Card یا Paypal را وارد کنید تا بتوانید استفاده کنید . درمورد خرید از Store هم اگر Credit Card /Paypal نداری باید از همین فروشگاه های اینترنتی که هست Gif Card 10$ 20$ 50$ دلاری ( یا هر ریجنی که هستی) خریداری کنید بعد وارد کنید تا مبلغ Gif Card خریداری شده به Wallet PSN وارد بشه . بعد می توانی از Store هر چی می خواهی بخری. اما خرید PSN PLUS از طریق همین فروشگاه های اینترنتی ایران چندان تفاوتی باخرید از Store نداره.دوستان من سوالی درباره پلاس داشتم . کسی میدونه این قضیه که برای خرید پلاس از استور باید حساب پیپال داشت رو چه کار باید کرد ؟ من می خواستم 14 روز آزمایشی مجانی اش رو استفاده کنم . بعدا هم می خواستم 1 ماهه اش ر و بگیرم چون توانایی خرید 3 ماهه اش رو ندارم . ولی حساب پیپال ندارم . ممنون میشم راهنمایی کنید