هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگر ظرفیت دو داری اکتیو پریماری کن رو اکانت خودت بازی کن . اگر ظرفیت سه داری برو تو اکانت ظرفیت سه که گرفتی بازی رو اجرا کن بعد بلافاصله سوویچ یوزر کن تو اکانت اصلیت اینجوری با اکانت خودت بازی میکنی تروفی و اینا هم تو اکانت خودت ثبت میشه .
اینطوری دسته روی پروفایل اصلی شناخته نمیشه، باید بازی رو کلوز کنه و بعد دوباره ران کنه. که همون ماجرا ادامه خواهد داشت...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

منو یه باباییه بازی شریکی گرفتیم بعد من رفتم رو اکانتش که پرایرمری اکتیو کنم همچین گزینه ی نداشت
ولی خودش میرفت شت بعد گفت که برو بازی و دانلود کن دانلود کردم رو اکانت خودم اومد ولی روش قفل زد رو اکانت اونم تمام بازیهای دیجیتالیش قفل زد بعد هر کاری کردیم نشد چاره چیه؟
چرا از اول گزینه اکتیو نداشت وقتی من رفتم؟

آقا ریجن 2 ژاپن چیه داستانش ؟ چرا این قدر گرون؟
مگه ژاپن ریجن 3 نیست این دیگه چه صیغه ایه؟
لطفا یکی از دوستان جواب بده

1-ژاپن رجین دو هستش.
رجین چیزی نیست فقط مال PS4 باشه یک استاندارد بین المللی هست برای تمام لوازم صوتی و تصویری.
رجین یک= آمریکا و کانادا
رجین دو خودش چند بخش هستش ولی همه رجین دو ها به هم میخورن (مثلا تو PS4 اگر اکانت امارات داشته باشی برای بازیهای اروپا و ژاپن هم میتونی DLC بگیری):
رجین دو اروپا
رجین دو خاورمیانه
رجین دو ژاپن
رجین دو آفریقا جنوبی
رجین سه:کره جنوبی ، تایلند ، ویتنام ، فیلیپین ، مالزی اندونزی (آسیا جنوب شرقی)
رجین چهار: آمریکا جنوبی ، استرالیا ، نیوزلند
رجین پنج: روسیه ، آسیا(غیر از خاورمیانه و کشورهای رجین سه) ، آفریقا(غیر از آفریقا جنوبی و مصر)
رجین شش : چین
رجین هفت : هواپیماهای مسافری که فیلم پخش میکنند و کشتی های کروز و اقیانوس پیما چون بین رجینهای مختلف در حرکت هستند.

2-خود ژاپن جهت فروش اروپا تعدادی رجین دو اروپا تولید کرده بود که پشتش Made in japan خورده بود و وقتی مدل یک ترا اومد اونها رو به خاورمیانه فرستادند.اون ساخت ژاپنی ها 500 گیگ هستند.

3-هیچ فرقی بین رجینها و ساخت چین و ژاپن نیست همش حقه پول هستش به ضرس قاطع عرض میکنم ، هرکدوم ارزونتر بود بخر.

سلام دوستان
من بازی درایو کلاب رو به صورت دیسکی گرفتم و بعد آپدیت حجیمشو به سختی دانلود کردم و همه چیز خوب بود اما بعد از فروختن دیسکش اشتباها خود بازی رو پاک کردم
راهی برای برگردوندنش نیست؟

سلام دوستان
من بازی درایو کلاب رو به صورت دیسکی گرفتم و بعد آپدیت حجیمشو به سختی دانلود کردم و همه چیز خوب بود اما بعد از فروختن دیسکش اشتباها خود بازی رو پاک کردم
راهی برای برگردوندنش نیست؟

نه راي نداره

Sent from my iPad using Tapatalk

دوستان تفاوت سری ها در چیه؟ 1116 یا 1216؟
کدوم ریجن مناسبتره؟
رجیون هرچی گرفتی گرفتی،ولی اگر میخوای بعدن بفروشی چون تو ایران یه جو الکی اومده که رجیون 2 بهتره،همون رجیون 2 بخر خودتو راحت کن وگرنه هیییچ تفاوتی ندارن اللخصوص رجیون 1 با 2 هیچ تفاوتی ندارن رجیون 3 فقط دکمه ها دایره ضربدر جا به جاست بقیه چیزا دقیقا فیکس کپی همه حتی کارکرد.

سری 1100 یعنی همین 1116 هم شاملش میشه، اینا سری دوم هستند.مثل سری اول دکمه ها لمسی و شاید یک درصد مشکل آتو اجکت یا آتو رست مد واست پیش بیاد.اون تکه کاور هارد هم بصورت شیشه ای هستش براق ـه.

ولی سری 1200 یعنی همین 1216 دکمه هاش، دکمه ای شدند! واسه همین مشکل آتو اجکت و آتو رست مد پیش نمیاد و اینکه 6دسیبل کم صدا تر و 20وات کم مصرف تر شدند و اون قسمت براق و مشکی مثل باقی بدنه شده.

ترجیحا همون 1216رو بخر.

دوستان من ۱ پلی استیشن ۴ از این مدلهای CUH 1200 گرفتم ، هیچ مشکلی نداره غیر از اینکه بعضی وقتا وسط بازی متال گیر از بازی میپره بیرون! توی توضیحات error هم میگه شاید بازیتونو آپدیت نکردین! در صورتی که هم بازیم آپدیته و هم دستگاهم ! البته بعدش که دوباره بازی شروع میکنم بدون مشکل از اون قسمت رد میشم! Rebuilt database هم کردم! کسی تا الان این مشکل داشته ؟!

۱.بازی دیجیتالی که از استور خریداری میشه با خود ps4 دانلود کنیم یا با psx؟ اگر تفاوت سرعت داره لطفا میزان تفاوت رو هم بگید
۲.اگر بازی دیجیتال رو از روی کنسول پاک کنیم میشه دوباره برش گردوند؟
۳.مکث کوتاه مدت در بازی علتش دیسک یا چیز دیگه؟
دوستان من ۱ پلی استیشن ۴ از این مدلهای CUH 1200 گرفتم ، هیچ مشکلی نداره غیر از اینکه بعضی وقتا وسط بازی متال گیر از بازی میپره بیرون! توی توضیحات error هم میگه شاید بازیتونو آپدیت نکردین! در صورتی که هم بازیم آپدیته و هم دستگاهم ! البته بعدش که دوباره بازی شروع میکنم بدون مشکل از اون قسمت رد میشم! Rebuilt database هم کردم! کسی تا الان این مشکل داشته ؟!
بازی Metal gear renegade رو من بازی کردم ارور میداد و میپرید بیرون یه شماره میداد چک کردم نوشت یا بازی خرابه یا دیسک کثیفه.خلاصه با چند بار ریست درست شد ولی بازی رو پس دادم خوشم نیومد.فکر کنم از بازی بود چون دیسک بازی یکم لکه داشت.
احتمالا از دیتای بازی یا لکه روی دیسک باشه شاید نمیدونم.ولی بعید میبینم مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری مربوط به پلی4 باشه چون ریبیلد دیتا بیس زدی و هنوزم پیش میاد.
بازیهای دیگه تست کن اگر باز هم پیش اومد بیا بگو شاید بتونیم کمکت کنیم.

۱.بازی دیجیتالی که از استور خریداری میشه با خود ps4 دانلود کنیم یا با psx؟ اگر تفاوت سرعت داره لطفا میزان تفاوت رو هم بگید
۲.اگر بازی دیجیتال رو از روی کنسول پاک کنیم میشه دوباره برش گردوند؟
۳.مکث کوتاه مدت در بازی علتش دیسک یا چیز دیگه؟
1) بستگی داره اگر با پلی4 راحتی و قطع و وصل نمیشد خب با همون پلی4 بزن که دردسر PSX نکشی ولی اگر سرعت دانلودت میاد پائین یعنی نتت واسه پی اس ان و دانلود ازش خوب نیست پس با PSX و نرم افزار IDM دانلود کن که چندین تا کانکشن میزنه و سرعتت بیشتر میشه.واسه من 2برابر تاثیر داره یعنی با خود پلی4 معمولا 100 کیلوبایت تا 200کیلوبایت هست ولی با IDM حداکثر و روی 250 تا 350 هستش.

2) باید دوباره دانلودش کنی! یعنی اگر بازی دیجیتالی خریدی هر چقدر دلت بخواد میتونی دیلیت و نصبش کنی ولی باید دوباره دانلود کنی.از روش PSX بری میتونی فایل دیتا رو نگه دار هرموقع خواستی نصب و پاک کنی.

3) اگر بازی اینترنتی نباشه ازینا که همیشه وصل میشن به اینترنت، بیشتر از هارده.چون بازی از روی دیسک خونده نمیشه مثل نسل های قبلی نیست، اصلا دیسک بازی نمیچرخه!! فقط کد های بازی خونده میشن که بفهمه بازی اصل خریدی وگرنه کل بازی روی هارد نصب میشه! و دیسک فقط اول که وارد بازی میشی میچرخه دیگه نمیچرخه !!
اگر هارد بد سکتور داشته باشه یا کلا از اول خراب بوده باشه، تیک تیک ها و مکث های لحظه ای بهت میده.مثلا نیم ثانیه یا یک ثانیه ای هر مثلا 20ثانیه یا 1دقیقه یکبار.این بنظرم قطعا از هارد هست.
هارد های SSD کلن بد سکتور نمیگیرن ولی بینهایت گرونن! اگر تونستی هارد SSD بخر خارق العادست! لود های بازیت مثلا اگر قبلا 1دقیقه بوده میشه 37ثانیه یا کمتر.سرعت نصب و اجرای بازی ها بشدت سریع میشن!!

موفق باشین.

رجیون هرچی گرفتی گرفتی،ولی اگر میخوای بعدن بفروشی چون تو ایران یه جو الکی اومده که رجیون 2 بهتره،همون رجیون 2 بخر خودتو راحت کن وگرنه هیییچ تفاوتی ندارن اللخصوص رجیون 1 با 2 هیچ تفاوتی ندارن رجیون 3 فقط دکمه ها دایره ضربدر جا به جاست بقیه چیزا دقیقا فیکس کپی همه حتی کارکرد.

سری 1100 یعنی همین 1116 هم شاملش میشه، اینا سری دوم هستند.مثل سری اول دکمه ها لمسی و شاید یک درصد مشکل آتو اجکت یا آتو رست مد واست پیش بیاد.اون تکه کاور هارد هم بصورت شیشه ای هستش براق ـه.

ولی سری 1200 یعنی همین 1216 دکمه هاش، دکمه ای شدند! واسه همین مشکل آتو اجکت و آتو رست مد پیش نمیاد و اینکه 6دسیبل کم صدا تر و 20وات کم مصرف تر شدند و اون قسمت براق و مشکی مثل باقی بدنه شده.

ترجیحا همون 1216رو بخر.
این سری ساخت رو دقیقاً کجا نوشته؟ رو کارتن؟ و اینکه سال ساخت هم مهمه و آیا این 1216 جدیدترینه؟

دوستان من دو تا اكانت دارم يكي ريجن امريكا يكي اروپا
ولي اكانت اصلي امريكاس و روش پلاس دارم
الان call of duty جديد رو دارم كه ريجن ٢ هست ميتونم با اكانت اروپا دانلود كنم و با اكانت امريكا بازي كنم ميخوام از كد مپ استفاده كنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

این سری ساخت رو دقیقاً کجا نوشته؟ رو کارتن؟ و اینکه سال ساخت هم مهمه و آیا این 1216 جدیدترینه؟
آره قشنگ روی کارتن نوشته دور و برش رو نگاه کن راحت میبینی
Ps4CUH_1200-3.jpg

سال ساخت و سرری ساخت با هم یکی هستند در واقع رو راحت میشه از مدل فهمید.مثلا مدل های 1000 میشه آخر سال 2013 و اوایل سال 2014 ، سری ساخت 1100 میشه اوایل 2014 تا اواخر 2014 و سری ساخت 1200 میشه سال 2015
مثلا سری ساخت 1000 تولید بشه در سال 2015 نداریم! یعنی هر سری ساخت مال یه سال هست.مثلا پس فردا برای سال 2016 سری ساخت مثلا 2000 میاد که این یعنی Slim !

سلام من ١ مشكلي دارم نميدونم از tv است يا كنسول. اينه كه تو محيط تاريك يا مناطق گياهي تو بازي حركت ميكنم يك سري راه راه هاي كمرنگي رو صفحه ظاهر ميشه. الان مشكل از كنسوله يا tv?

سلام من ١ مشكلي دارم نميدونم از tv است يا كنسول. اينه كه تو محيط تاريك يا مناطق گياهي تو بازي حركت ميكنم يك سري راه راه هاي كمرنگي رو صفحه ظاهر ميشه. الان مشكل از كنسوله يا tv?

یه ویدیو ریکورد بگیر برو رو تلویزون دیگه نگاه کن اگه مشکل داشت از کنسوله اگه نه از tv ـه حتی میتونه مربوط به کابل HDMI هم باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or