دوستان من ۱ پلی استیشن ۴ از این مدلهای CUH 1200 گرفتم ، هیچ مشکلی نداره غیر از اینکه بعضی وقتا وسط بازی متال گیر از بازی میپره بیرون! توی توضیحات error هم میگه شاید بازیتونو آپدیت نکردین! در صورتی که هم بازیم آپدیته و هم دستگاهم ! البته بعدش که دوباره بازی شروع میکنم بدون مشکل از اون قسمت رد میشم! Rebuilt database هم کردم! کسی تا الان این مشکل داشته ؟!
بازی Metal gear renegade رو من بازی کردم ارور میداد و میپرید بیرون یه شماره میداد چک کردم نوشت یا بازی خرابه یا دیسک کثیفه.خلاصه با چند بار ریست درست شد ولی بازی رو پس دادم خوشم نیومد.فکر کنم از بازی بود چون دیسک بازی یکم لکه داشت.
احتمالا از دیتای بازی یا لکه روی دیسک باشه شاید نمیدونم.ولی بعید میبینم مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری مربوط به پلی4 باشه چون ریبیلد دیتا بیس زدی و هنوزم پیش میاد.
بازیهای دیگه تست کن اگر باز هم پیش اومد بیا بگو شاید بتونیم کمکت کنیم.
۱.بازی دیجیتالی که از استور خریداری میشه با خود ps4 دانلود کنیم یا با psx؟ اگر تفاوت سرعت داره لطفا میزان تفاوت رو هم بگید
۲.اگر بازی دیجیتال رو از روی کنسول پاک کنیم میشه دوباره برش گردوند؟
۳.مکث کوتاه مدت در بازی علتش دیسک یا چیز دیگه؟
1) بستگی داره اگر با پلی4 راحتی و قطع و وصل نمیشد خب با همون پلی4 بزن که دردسر PSX نکشی ولی اگر سرعت دانلودت میاد پائین یعنی نتت واسه پی اس ان و دانلود ازش خوب نیست پس با PSX و نرم افزار IDM دانلود کن که چندین تا کانکشن میزنه و سرعتت بیشتر میشه.واسه من 2برابر تاثیر داره یعنی با خود پلی4 معمولا 100 کیلوبایت تا 200کیلوبایت هست ولی با IDM حداکثر و روی 250 تا 350 هستش.
2) باید دوباره دانلودش کنی! یعنی اگر بازی دیجیتالی خریدی هر چقدر دلت بخواد میتونی دیلیت و نصبش کنی ولی باید دوباره دانلود کنی.از روش PSX بری میتونی فایل دیتا رو نگه دار هرموقع خواستی نصب و پاک کنی.
3) اگر بازی اینترنتی نباشه ازینا که همیشه وصل میشن به اینترنت، بیشتر از هارده.چون بازی از روی دیسک خونده نمیشه مثل نسل های قبلی نیست، اصلا دیسک بازی نمیچرخه!! فقط کد های بازی خونده میشن که بفهمه بازی اصل خریدی وگرنه کل بازی روی هارد نصب میشه! و دیسک فقط اول که وارد بازی میشی میچرخه دیگه نمیچرخه !!
اگر هارد بد سکتور داشته باشه یا کلا از اول خراب بوده باشه، تیک تیک ها و مکث های لحظه ای بهت میده.مثلا نیم ثانیه یا یک ثانیه ای هر مثلا 20ثانیه یا 1دقیقه یکبار.این بنظرم قطعا از هارد هست.
هارد های SSD کلن بد سکتور نمیگیرن ولی بینهایت گرونن! اگر تونستی هارد SSD بخر خارق العادست! لود های بازیت مثلا اگر قبلا 1دقیقه بوده میشه 37ثانیه یا کمتر.سرعت نصب و اجرای بازی ها بشدت سریع میشن!!
موفق باشین.