هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مشکل در استفاده از dlc های بازی ها

سلام من به تازگی بازی اساسین کرید رو گرفتم یه دو تا کد هم توش بود ولی هر چی اونارو میزنم میگه که انگار استفاده شده در حالی که من بازی رو پلمپ شده خوده شرکت سونی گرفتم
یه مشکل دیگه اینکه یه دوتا dlc هم دان کردم براش ولی هنوز تو قسمت دانلود هام نوشته waiting for instal باید چیکار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنین

شدنی که میشه ولی یه خورده سخته:d

ببین تو یک اکانتو بیشتر از یک دستگاه نمیتونی اکتیو کنی، حالا اگه بازی SWB رو روی اکانت خودت بخری باید اکانت خود رو بدی X تا روی دستگاهش اکتیو کنه یا دوستت میتونه بخره تو اکانت اونو اکتیو کنی روی دستگاهت

حالا اگه بخای بازی BO3 رو هم بخری،شخص Y باید بازیو با اکانت خودش بخره، بعد اکانتو بده تو اکتیو کنی

واسه بازی R6 هم شخص Z باید بازیو روی اکانت خودش بخره بده به تو اکتیو کنی

مشکلش فقط اینجاس با این کسایی که میخای بازی شریکی بخری نباید با کسه دیگه ای بازی دیجیتالی خریده باشن، ولی دیگه به همین با همین دوستات به همین صورت که هستند میتونی بازیها جدید بخریو بازی کنی :)
خوب بعدش میشه به صورت همزمان با اونی که شیر کردیم بازی کنیم؟
خوب بعدآ که بخوام بازی های دیگه بخریم بعدآ دوباره کی باید بگیره؟ منثلآ gta 6 که اومد

دوستان برای استفاده از PSX و دیتاهایی که اینجا جمع آوری شده آیا میشه 2 تا اکانت رو دستگاه ساخت یکی اروپا و یکی آمریکا که موقع دانلود دیتاها به مشکل نخوریم و هر لینکی گذاشتنو بشه گرفت
ببخشید که سوالم مبتدی هست چون زیاد وارد نیستم هنوز

سلام من به تازگی بازی اساسین کرید رو گرفتم یه دو تا کد هم توش بود ولی هر چی اونارو میزنم میگه که انگار استفاده شده در حالی که من بازی رو پلمپ شده خوده شرکت سونی گرفتم
یه مشکل دیگه اینکه یه دوتا dlc هم دان کردم براش ولی هنوز تو قسمت دانلود هام نوشته waiting for instal باید چیکار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنین

چه پیغامی میده؟
بازی ریجن چنده؟

خوب بعدش میشه به صورت همزمان با اونی که شیر کردیم بازی کنیم؟
خوب بعدآ که بخوام بازی های دیگه بخریم بعدآ دوباره کی باید بگیره؟ منثلآ gta 6 که اومد

آره میتونید همزمان بازی کنید مشکلی پیش نمیاد

بعد بازم بخای بازی بخری، باید همون کسی که بار اول توی اکانتش بازیو خرید دوباره بازی بخره، فقط دوباره باید اکانتشو Sign In کنی و بازیو از Library بزاری دانلود شه

مشکلی پبش اومد حتما بپرس

آخرین ویرایش:
دوستان برای استفاده از PSX و دیتاهایی که اینجا جمع آوری شده آیا میشه 2 تا اکانت رو دستگاه ساخت یکی اروپا و یکی آمریکا که موقع دانلود دیتاها به مشکل نخوریم و هر لینکی گذاشتنو بشه گرفت
ببخشید که سوالم مبتدی هست چون زیاد وارد نیستم هنوز

داداش منظورتو نمیفهمم! میخای دقیقا چیکار کنی تا کمکت کنم :)

داداش منظورتو نمیفهمم! میخای دقیقا چیکار کنی تا کمکت کنم :)
شرمندم بابت تازه کار بودن تو ps4
مثلا دیتای batman رو با آخرین آپدیت گذاشتن رجین 1 برای دانلود،اگه من اکانتمو اروپا ساخته باشم نمیتونم از این لینک استفاده کنم دیگه،درسته؟
حتما باید بگردم لینک رجین 2 پیدا کنم برا دانلود،حالا میخوام این مشکل به وجود نیاد،ایا میتونم یه اکانت دیگه رو دستگاهم بسازم که آمریکا باشه و از این اکانت استفده کنم که بشه از لینک دانلوده استفاده کرد؟
بازم اگه نتونستم کامل منظورمو برسونم شرمندم،

مثلا دیتای batman رو با آخرین آپدیت گذاشتن رجین 1 برای دانلود،اگه من اکانتمو اروپا ساخته باشم نمیتونم از این لینک استفاده کنم دیگه،درسته؟
حتما باید بگردم لینک رجین 2 پیدا کنم برا دانلود،حالا میخوام این مشکل به وجود نیاد،ایا میتونم یه اکانت دیگه رو دستگاهم بسازم که آمریکا باشه و از این اکانت استفده کنم که بشه از لینک دانلوده استفاده کرد؟

داداش این بازیها که واسه دانلود قرار گرفته، شما اول باید بازیو بخری به صورت دیجیتالی، بعد از این دیتاها برای انتقال حجم بازی استفاده کنی

حالا وقتی خواستی بازی بخری، با اکانت خودت (به صورت قانونی) بازیو میخری و حالا بسته به اکانتی که داری ریجن 1 یا 2 دیتارو دانلود میکنی

حالا اگه بازیو به صورتی که الان میفروشن، (بازی روی اکانت دیگه) معمولا همه ریجن 1 هست پس باید دیتا ریجن 1 بگیری

در کل بستگی داره بازی که خریداری شده روی اکانتِ ریجن چند هست، هیچ راه دیگه هم نداره :)

دوستان من الان از همون سالی که ps4 اومد دارمش تا همین چند ماه پیش هم بازی که عوض میکردم نهایتش ۵۰ درمیومد واسم برای تعویض ولی الان برای تعویض ۱۰۰ تومن به بالا میگیرن برای بازی های جدید!اصلا نمی ارزه! اهواز هم زندگی میکنم.خواستم ببینم شما چی کار میکنین که بازی های جدید رو میکنین؟خرید هم که نمیشه هر بازی ای میاد رو بخرم.اصلا به صرفه نیست.مثلا کپی خور اومده که بشه آنلاین بازی کرد؟چون آنلاین خیلی برام مهمه.
ممنون میشم جواب بدید

عزیز اون دیتا ریجن 1 باید با دیسک ریجن 1 یکی باشه...به اکانت پلی استیشن کاری نداره.

سوال ؟

دوستان میخواستم بپرسم با توجه به اینکه در حال حاضر اینترنت وای فای سرعت بالا موجود ندارم ! آیا میشه با استفاده از مودم های Usb 3G که سیم کارت بهش میخوره به کنسول وصل کنم و آنلاین بزنم یا نه ؟؟

دوستان من الان از همون سالی که ps4 اومد دارمش تا همین چند ماه پیش هم بازی که عوض میکردم نهایتش ۵۰ درمیومد واسم برای تعویض ولی الان برای تعویض ۱۰۰ تومن به بالا میگیرن برای بازی های جدید!اصلا نمی ارزه! اهواز هم زندگی میکنم.خواستم ببینم شما چی کار میکنین که بازی های جدید رو میکنین؟خرید هم که نمیشه هر بازی ای میاد رو بخرم.اصلا به صرفه نیست.مثلا کپی خور اومده که بشه آنلاین بازی کرد؟چون آنلاین خیلی برام مهمه.
ممنون میشم جواب بدید

من خودم بازی های جدید رو همون روزای اول نمیخرم و صبر میکنم تا قیمت دسته دوش بیاد پایین تقریبا 2 یا 3 ماه بعدش بازیشون میکنم که قیمتشون افت کرده باشه بعد هم تموم میکنم با کمترین ضرر میفروشم یا میتونی همون روز اول بگیری و زود تموم کنی و با کمترین ضرر بفروشیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or