هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این کار ها رو انجام بدین

if you are getting the error CE-33987-0 just follow these steps
1.go into the network settings
2.press set up internet connection
3.(choose either wifi or lan cable wich ever you use)
4. click CUSTOM
5. click what your network is and do type in the password
6.click automatic for your IP adress
7.click do not specify for DHCP Host name
8.click automatic for DNS settings
9.for MTU settings click manual
10.change what ever number you have in the prompt box (mine was 1500) to 1472
11.click do not use for the proxy server
12.Test your internet connection.
ممنون ولی انجام دادم و هنوز مشکل پابرجاست! میتونه مشکل از ISP باشه؟ (پارس آنلاین) تا دو روز پیش راحت وصل میشد از دیروز صبح اینطور شد!

در مورد قسمت اول: میشه رو سیستم چیزشکن نصب کرد بعد نت اونو شیر کرد برا کنسول.سایتهای چیلتری رو هم باز میکنه
من این کارو تست کردم .باید کانکشن چیز شکن رو شیر کنی رو کنسول.آی پی بدی درست میشه.اتومات تست نکردم
اگر امکانش هست در مورد این روش یه راهنمایی قرار بدید یا لینکی معرفی کنید که این روش رو به طور کامل اموزش بده
با تشکر

مثلا من بازی x رو خریدم و میزارمش توی کنسول آیا کنسول کل محتویات دیسک رو روی خودش میریزه و بعد بازی رو اجرا میکنه؟در این صورت میشه بدون دیسک بازی رو انجام داد؟

مثلا من بازی x رو خریدم و میزارمش توی کنسول آیا کنسول کل محتویات دیسک رو روی خودش میریزه و بعد بازی رو اجرا میکنه؟در این صورت میشه بدون دیسک بازی رو انجام داد؟

نه نمیشه! بازی روی هارد کپی میشه ئلی برای اجرای بازی حتما باید دیسک بازی موجود باشه

سلام. از بعد از آپدیت 3.00 که برای PS4 اومد ، با این که من گزینه ی آپدیت کردن خودکار بازی ها رو برداشتم ولی هر موقع به اینترنت وصل میشم دستگاه خود به خود شروع می کنه به آپدیت بازی ها. اگر کسی می دونه لطفا کمکم کنه .

اگر امکانش هست در مورد این روش یه راهنمایی قرار بدید یا لینکی معرفی کنید که این روش رو به طور کامل اموزش بده
با تشکر
کانکشن چیزشکن رو انتخاب میکنی و میری روی ipv4 و Ip رو میذاری روی 192.168.0.1 بعد گزینه دوم رو خودش میذاره.حالا کابلو بزن به کنسول و وارد ست اپ کانکشن شو بعد لن رو انتخاب کن بعد کاستوم.اینجا که قسمت آی پی رسیدی 192.168.0.2 رو بزن بعد گزینه دوم همون 255.255.255.0 هست.بعد دیفالت گیت وی اینو بذار روی 192.168.0.1 .تمام
با وایفای هم میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان امروز دیدم یکی میگفت اکانت برزیل هم بدون کریدت کارت 14 روز پلاس رایگان میده.صحت داره؟
ژاپنو که برداشتن /:)

اگه آنلاین بازی رو بخرم چطور؟

قضیه پلاس چیه؟
دیتای آنلاین بازی اینگار فرق داره با دیسک چون حتی اگر بخریش هم بازم ازت میخواد کامل دانلودش کنی حتی اگر رجیون دیسک با رجیون اکانتت یکی باشه

پلاس هم قضیه خاصی نداره اگر میخوای آنلاین بازی کنی با بچه ها دیگه و سالی 24تا بازی Psn مجانی دریافت کنی، پلاس میخری.
اکانت ظرفیت پلاس هم اونیه که یه نفر میره یه اکانت میسازه بازی دیجیتالی میخره و دانلود میکنه (و با Psx Download Helper میفرسته تو پلی استیشن 4ها) به 2-3نفر همزمان میفروشه با یک سوم قیمت... که احتمال بن شدن هم هست.

سلام دوستان من لینک آپدیت متال رو روی کنسولم ندارم اگه بخوام بریزم روش باید چه کنم؟ولی لینک دانلود بازی روی کنسولم هست
اگر بخوای میتونی از این روش استفاده کنی
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

اگر نه که میتونی از خوده کنسول دانلود کنی

لینکه دانلودش هم احتمالا تو همون تاپیک هست و یا بپرسی بچه ها میدن

اگر بخوای میتونی از این روش استفاده کنی
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

اگر نه که میتونی از خوده کنسول دانلود کنی

لینکه دانلودش هم احتمالا تو همون تاپیک هست و یا بپرسی بچه ها میدن

میدونم با psx چطور کار کنم ولی خوب اگه بخوایم یه فایلی رو از pc به ps4 انتقال بدیم باید مقداری ازش روی کنسول دان کرده باشیم ولی من کلا لینک آپدیت رو رو کنسولم ندارم چه کنم ؟

میدونم با psx چطور کار کنم ولی خوب اگه بخوایم یه فایلی رو از pc به ps4 انتقال بدیم باید مقداری ازش روی کنسول دان کرده باشیم ولی من کلا لینک آپدیت رو رو کنسولم ندارم چه کنم ؟
روی آیکون بازی میری، دکمه‌ی آپشن رو میزنی، بعدش هم چک فور آپدیت. میاد توی لیست دانلود کنسولت. از اونجا پی اس ایکس و کنسول رو ردیف کن تا لینک رو بگیری.

روی آیکون بازی میری، دکمه‌ی آپشن رو میزنی، بعدش هم چک فور آپدیت. میاد توی لیست دانلود کنسولت. از اونجا پی اس ایکس و کنسول رو ردیف کن تا لینک رو بگیری.

آخه مشکل اینجاست که دوستان میگن تا آپدیت رو نریزی نمیتونی دیتا رو بریزی رو کنسول منم باید اول دیتا رو بریزم تا آیکون بازی بیاد تو کنسول این مشکله اصلیه اگه میشه یه توضیحی در این باره اگه میشه بدی

آخه مشکل اینجاست که دوستان میگن تا آپدیت رو نریزی نمیتونی دیتا رو بریزی رو کنسول منم باید اول دیتا رو بریزم تا آیکون بازی بیاد تو کنسول این مشکله اصلیه اگه میشه یه توضیحی در این باره اگه میشه بدی
نمیدونم چی شده Psx. اگه اینجوری باشه که هم دیتای بازی و هم اپدیتو بخواد، باید لینکو از نت در بیاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or