M.A DARKNESS
کاربر سایت
خیر نمیشه.هارد ها، روی فرمت مخصوص پلی استیشن ، فرمت میشن و توسط کامپیوتر قابل خواندن نیستند، بزنی به کامپیوتر فقط یه فرمت عجیب بهت نشون میده (مثلا شنیدی Fat32 و NTFS ؟ این فرمت پلی4 یادم رفته چیه ولی این 2تا نیستش واسه همین کامپیوتر نمیخونتش!)دوستان هارد ps4 رو میشه به pc وصل کرد و فایل هاشو انتقال داد ؟ اپدیت ها و سیو های بازی رو چطور میشه انتقال داد ... به فرض اینکه فقط هاردش دسترس باشه و خود ps4 خراب باشه..
دوم اینکه برای انتقال سیو ها 2راه بیشتر نیست »
1) از طریق اینترنت و داشتن اکانت پلی استیشن پلاس، سیو ها میرن تو اینترنت ذخیره میشن و این اکانت پلی استیشن پلاست رو اگر بزنی تو کنسول جدید براحتی میتونی بازی ها رو با سیو ببری جلو.
2) از طریق USB فلش یا هارد، برای اینکار صفحه ی پیش توضیح دادم خیلی سادس فقط فلش میزنی به کنسول تو تنظیمات میری با 2تا کلیک، سیو بازی ها رو میریزه به حافظه بعد حافظه رو میزنی به کنسول جدید و انتقالش میدی!
ببین، سرعت دانلود یه حرفه، سرعت آپلود هم یه چی دیگست، این وسط یک نکته مهم » پینگ و پکت لاست هست.دوستم یه کنسول داره
وقتی تست کانکشن میزنه فقط 2تا گزینه ی اولی میاد
بقیه ی گزینه ها مثل نت تایپ یا سرعت دانلود یا psn نمیاد؟
چرا؟؟؟؟
هر چی هم گشتم نبود
چرا چیزی نشون نمیده؟
پینگ یعنی اینکه چقدر اینترنتت تاخیر داره، مثلا اگر سرعت دانلودت 200 کیلوبایت بر ثانیه هستش، ایا میتونه 100 کیلوبایت در نیم ثانیه دریافت کنه؟ آیا میتونه 2 کیلوبایت در هر 0.01 ثانیه دریافت کنه؟ یا اینکه هر 1 ثانیه فقط 200 کیلوبایت میگیره؟
پینگ یعنی اینکه بتونی خرده خرده با سرعت انتقال زیاد (نه حجم زیاد!) اینترنت بگیری.هرچقدر کمتر باشه یعنی تاخیر کمتره
دومی هم پکت لاست هست یعنی بسته هایی که توی راه گم میشن.مثلا اگر بخوای دانلود کنی شما یک فایل 10مگابایتی داری دانلود میکنیف اون وسط مثلا 6.5 مگابایت تا 6.6 مگابایت ، حدود 100 کیلوبایت گم میشه، دانلود منیجیر براحتی میتونی درخواست بده دوباره اون تکه ی 100 کیلوبایت رو پیدا کنه و دانلود کنه!
ولی اگر توی بازی و تو اکانت های انلاین مثل همین PSN شما پکت لاست زیادی داشته باشی و درصد اینکه رُخ بده، زیاد باشه، اون موقع اصلا آنلاین نمیتونی بزنی
حالا با این تفاسیر، وقتی میبینی 2تا اولی اوکی میدن ولی بقیه اوکی نمیشن، بخاطر این 2 مورد بالایی هست که گفتم :
اگر Packet Lost و Ping بالا باشه، اکانتت نمیتونه بخوبی به سرور متصل بشه، پس Psn Authentiaction ارور میده که نتونسته اکانتت رو متصل کنه (گزینه ی زیر Internet Connection )
اگر پینگ خیلی بالا باشه، NAT Type از شماره 1 به شماره 2 و اگر خیلی بد باشه به شماره 3 میرسه که تو Type 3 دیگه آنلاین رو باید بیخیال بشی!
اگر پکت لاست زیادی داشته باشی، کنسول نمیتونه سرعت دانلود و آپلود رو بسنجه و ممکنه نیم ساعت بزاری تست ، آخر سر هم ارور میده!
پس وقتی یک نت خوبه، بستگی داره در کجا خوبه! در پینگ پایین خوبه؟! در سرعت دانلود خوبه؟ یا اینکه پکت لاست نداره!؟!
هر سه اینها باعث میشن شما ارور نگیری یا بگیری!
برای مثال معمولا وایمکس ها ، پکت لاست بسیار بالایی دارند برخی مواقع پینگ های ثابت 250 میلی ثانیه ای!
معمولا ADSLـها اگر خطوط خوبی داشته باشی هم پکت لاست ندارن هم پینگ خوبی دارن
معمولا Wireless ها (نانو استیشن) اگر از شرکت خوبی بگیرید هم میتونه پکت لاست نداشته باشه هم پینگ بسیار پایین و هم پهنای باند 300مگابیت.
یکدور دیگه با تنظیمات ور برید، شاید مشکلات بالا رو نداشتین و فقط تنظیمات رو اشتباه رفتید!!

)و من مجبور شدم اکانتشو دی اکتیو و پاک کنم الان همه بازیا و تم های رایگان مثل بازی loadout v driveclub قفل شده و خیلی ازار دهندس و وقتی رو بازی میزنم میگه بخر