سلام
این امکان هست که عین گوشی موبایل که وقتی میخوای اسکرینش رو on کنی ازت پسورد میخواد کاری کنی هنگام ورود به Ps4 هم پسورد بخواد
منظور تا پسورد رو نزنی نتونی بازی کنی یا کار خاص دیگه ای انجام بدی
اگه امکانش هست لطفا راهش رو بگید
سلام.
برو تو تنظیمات دستگاه، برو به Users بعد گزینه Login Settings و بعدش گزینه Passcode Management رو بزنی، از اینجا یک مدل پسورد انتخاب کن.
ازین به بعد هر موقع کنسول رو روشن کنی، ازت همین پسورد رو میخواد.حواست باشه فراموش نکنی ها! مراقب باش.
در مورد اسکرین خاموش و روشن کردن هم حقیقتش نمی دونم!
سلام ممنون میشم چندتا از بازیهای ناب PS4 رو نام ببرین که واقعا انگیزه بده بهم که PS4 بخرم اگر انحصاری باشه هم که چه بهتر !
قبلا 360 داشتم و اینکه با توجه به گرون بودن بازیهای PS4 بخاطر موضوع اورجینال بودن بنظر دوستان خرید این کنسول نسبت به یک PC قدرتمند بصرفه هست ؟ با تشکر
سلام. دوست عزیز، نظر من رو میخوای؟ من پلی استیشن 3 دو ماه بعد از اینکه اومد خریدم، پلی 4 رو 2سال بعد، میدونم هر نسل کی شروع میشه کی بازیهاش میاد کی حال میده.
پس به من گوش بده که بهترین نتیجه رو بگیری »
هنگامی که مدل Slim پلی استیشن 4 عرضه شد، با باندل Morphus (همون عینک واقعیت مجازی) خریداریش کن.مطمئن باش چنان حالی می کنی که یادت نره.
الآن نخر، چون قیمت بازی هاش کمی تو ایران هنوز غیر عادیه تا جا بیفته یکم زمان میبره.
بازی های خوبی هنوز نیومدن، سر جمع شاید 20تا بازی ارزشمند واسه بازی کردن داشته باشه بقیه اش اصلا خوب نیستن، نصف خوباش هم نسخه های قبلی پلی3 هستن خداوکیلی.
حتما نیاز به بهترین نوع اینترنت داری، حداقل 5مگابیت خوبه،2مگابیت هم کارت رو راه میندازه، حداقل هفته ای 10گیگابایت دانلود.
پس بزار سال آینده شرایطت بهتر شد خریداری کن. بهتر از پی سی هم جوابگوی کارهات هست.چون پی سی بخوای بخری نیاز به حداقل یک و نیم تومن کیس داری به جز دم و دستگاهاش، بازی هاش هم خوب هستن ولی خب کامپیوتره با کنسول و شرایطی که کنسول در اختیارت میزاره و مزایای بازی هاش، واقعا متفاوته.الآن دنیا، دنیای بازی های آنلاینه و کنسول ها توی آنلاین قطعا بهتر هستند.
بزار سال آینده ایشالا الآن اصلا پولت رو خرج نکن.این نصیحت من بود