هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان اگه مثلا من یوزر و پس اکانت psn کسی رو داشته باشم و روی کنوسل خودم primary کنم از اون طرف کاری بر میاد که بتونه اکانتش رو رو کنسول من deactive کنه؟

سلام دوستان من خوام بازی Uncharted The Nathan Drake Collection رو دانلود کنم ولی نمیدونم چرا هر بار این ارور میاد
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه ممنون.

سلام داداش. این مشکل رایج فقط بخاطر نت داغونمون هستش.

معمولا یه چند باری گزینه Retry را بزنی دانلودش شروع میشه و اگه دیدی بازم نشد، مودم را خاموش روشن بکن و بالاخره دانلود میکنه

سلام
این امکان هست که عین گوشی موبایل که وقتی میخوای اسکرینش رو on کنی ازت پسورد میخواد کاری کنی هنگام ورود به Ps4 هم پسورد بخواد
منظور تا پسورد رو نزنی نتونی بازی کنی یا کار خاص دیگه ای انجام بدی
اگه امکانش هست لطفا راهش رو بگید

دوستان اگه مثلا من یوزر و پس اکانت psn کسی رو داشته باشم و روی کنوسل خودم primary کنم از اون طرف کاری بر میاد که بتونه اکانتش رو رو کنسول من deactive کنه؟

سلام.
اول اینکه اگه اون اکتیو کرده باشه شما نمیتونید اکتیو کنید و باید برید سایت سونی از اونجا deactive all بزنید و بعد خودتون اکتیو کنید.این کار رو میشه هر شش ماه یک بار انجام داد پس یعنی تا شش ماه نمیتونه دی اکتیو کنه مگه اینکه از طریق پشتیبانی سونی پیگیری کنه.

اقا من اکانتم روی یه ps3 فعاله اما دستگاه رو 2 سال پیش فروختم پارسال با یکی پلاس گرفتم الان اکانتم روی دستگاه ایشون پریمری هستش و تاریخ پلاسم تموم شده اما به ایشون دسترسی ندارم.یه دوستی بهم گفت از طریق یه سایتی هر 6 ماه یه بار میشه دیاکتیو ال کرد اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و بعلاوه اینکه کنسولم هک شده بود..... روی اکانتم 2 سال پلاس داشتم و اینکه تو سایت سونی هم deactive نمیکنه باید از روی کنسول انجام بدی.تنها راه عوض کردن پسورد هست که وقتی طرف بخواد آنلاین بشه پسورد جدید ازش میخواد

سلام

ممنون میشم چندتا از بازیهای ناب PS4 رو نام ببرین که واقعا انگیزه بده بهم که PS4 بخرم اگر انحصاری باشه هم که چه بهتر !

قبلا 360 داشتم و اینکه با توجه به گرون بودن بازیهای PS4 بخاطر موضوع اورجینال بودن بنظر دوستان خرید این کنسول نسبت به یک PC قدرتمند بصرفه هست ؟

با تشکر

سلام

ممنون میشم چندتا از بازیهای ناب PS4 رو نام ببرین که واقعا انگیزه بده بهم که PS4 بخرم اگر انحصاری باشه هم که چه بهتر !

قبلا 360 داشتم و اینکه با توجه به گرون بودن بازیهای PS4 بخاطر موضوع اورجینال بودن بنظر دوستان خرید این کنسول نسبت به یک PC قدرتمند بصرفه هست ؟

با تشکر

کلا مقایسه بازیهای PC و کنسول اشتباه به نظرم باید خودت از بازیهای کنسول یا PC خوشت بیاد. دیگه خودت میدونی بازیهای کنسول و PC چقدرباهم فرق دارن :)

PC مشکل کرک داره و مشکلاتی که توی نصب بازیها هست،ولی خب کنسول این مشکل رو نداره ولی قیمت بازیها گرونتره ولی خب میشه راحت با 10-20 تومان بازیهاتو عوض کنی یا بازی دست دوم با قیمت مناسب بخری (دیگه خودت تصمیم بگیر)

از بازیهای خوب این نسل هم به نظرم اینا جزو اون بازهایی هست که باید حتما تجربه کنی :
Battle Field 4
Uncharted Collection
God Of War III
Dynig Light
Far Cry 4
BloodBorn
Dark Souls
Metal Gear Solid 5
Batman Arkham Knight
The Last Of Us

این سبزها انحصاریه

سلام

با تشکر

فقط بازیای TLoU و Uncharted Collection میارزه کل بازیایی که رو x360 بازی کردم

بستن یه سیستم خوب خیلی گرونتر از PS4 درمیاد، مخصوصا اگر بخواید مانیتور و این چیزا هم بخرید.
اگر پولش رو داری که یه PC خوب و High End بخری به نظر من PC بگیر
اگر نه صد در صد PS4

سلام
این امکان هست که عین گوشی موبایل که وقتی میخوای اسکرینش رو on کنی ازت پسورد میخواد کاری کنی هنگام ورود به Ps4 هم پسورد بخواد
منظور تا پسورد رو نزنی نتونی بازی کنی یا کار خاص دیگه ای انجام بدی
اگه امکانش هست لطفا راهش رو بگید
سلام.
برو تو تنظیمات دستگاه، برو به Users بعد گزینه Login Settings و بعدش گزینه Passcode Management رو بزنی، از اینجا یک مدل پسورد انتخاب کن.
ازین به بعد هر موقع کنسول رو روشن کنی، ازت همین پسورد رو میخواد.حواست باشه فراموش نکنی ها! مراقب باش.
در مورد اسکرین خاموش و روشن کردن هم حقیقتش نمی دونم!

سلام ممنون میشم چندتا از بازیهای ناب PS4 رو نام ببرین که واقعا انگیزه بده بهم که PS4 بخرم اگر انحصاری باشه هم که چه بهتر !
قبلا 360 داشتم و اینکه با توجه به گرون بودن بازیهای PS4 بخاطر موضوع اورجینال بودن بنظر دوستان خرید این کنسول نسبت به یک PC قدرتمند بصرفه هست ؟ با تشکر
سلام. دوست عزیز، نظر من رو میخوای؟ من پلی استیشن 3 دو ماه بعد از اینکه اومد خریدم، پلی 4 رو 2سال بعد، میدونم هر نسل کی شروع میشه کی بازیهاش میاد کی حال میده.
پس به من گوش بده که بهترین نتیجه رو بگیری »
هنگامی که مدل Slim پلی استیشن 4 عرضه شد، با باندل Morphus (همون عینک واقعیت مجازی) خریداریش کن.مطمئن باش چنان حالی می کنی که یادت نره.
الآن نخر، چون قیمت بازی هاش کمی تو ایران هنوز غیر عادیه تا جا بیفته یکم زمان میبره.
بازی های خوبی هنوز نیومدن، سر جمع شاید 20تا بازی ارزشمند واسه بازی کردن داشته باشه بقیه اش اصلا خوب نیستن، نصف خوباش هم نسخه های قبلی پلی3 هستن خداوکیلی.
حتما نیاز به بهترین نوع اینترنت داری، حداقل 5مگابیت خوبه،2مگابیت هم کارت رو راه میندازه، حداقل هفته ای 10گیگابایت دانلود.

پس بزار سال آینده شرایطت بهتر شد خریداری کن. بهتر از پی سی هم جوابگوی کارهات هست.چون پی سی بخوای بخری نیاز به حداقل یک و نیم تومن کیس داری به جز دم و دستگاهاش، بازی هاش هم خوب هستن ولی خب کامپیوتره با کنسول و شرایطی که کنسول در اختیارت میزاره و مزایای بازی هاش، واقعا متفاوته.الآن دنیا، دنیای بازی های آنلاینه و کنسول ها توی آنلاین قطعا بهتر هستند.

بزار سال آینده ایشالا الآن اصلا پولت رو خرج نکن.این نصیحت من بود

سلام

با تشکر
انحصاری:
Until dawn
Bloodborne
inFamous SS
in Famouse FL
The Last Of us
The order 1886
Driveclub
God of war 3 Remaster
Uncharted colection
Samurai4
Little big planet 3
KillZone
Knack
UFC-->Not on PC
Best On PS4:
Batman Srkham knight
Diablo
Watch Dogs
GTA V

چطور میشه یه بلندگو 5.1 رو به PS4 وصل کرد . مانیتور من خروجی استریو داره . و بلند گو ها اکثرا ورودی اپتیکال ندارن . راه حلی هست که مشکل نباشه ؟

چطور میشه یه بلندگو 5.1 رو به PS4 وصل کرد . مانیتور من خروجی استریو داره . و بلند گو ها اکثرا ورودی اپتیکال ندارن . راه حلی هست که مشکل نباشه ؟

سلام...
خیر راهی نیست...البته با تبدیل میشه اما زیاد تعریفی نداره

سلام
برای اینکه بتونم تصویر تروفی های دریافت شدم رو بزارم تو امضام باید تو کدوم سایت ثبت نام کنم ؟
playstationtrophies.org یا psnprofiles.com
مشکل اینجاست وقتی میرم تو psnprofiles.com ثبت نام کنم نوشته Enter your PSNID below, this will be your username on PSNProfiles
وقتی تو کادر یه نامی رو میزنم میرم مرحله دوم ثبت نام منتها این پیام رو میده
Change your About Me to this code via
Account Management on your PS4, PS3 or PSVita
We'll use this to prove that you own this account
You should remove this code once you've signed up

پایین این نوشته هم یه یه کلمه 4 حرفی رو نوشته وقتی پایینش لوگین رو میزنم ارور میده :
We can't find the code in your "About Me"
چیکار باید بکنم ؟

سلام
برای اینکه بتونم تصویر تروفی های دریافت شدم رو بزارم تو امضام باید تو کدوم سایت ثبت نام کنم ؟
playstationtrophies.org یا psnprofiles.com
مشکل اینجاست وقتی میرم تو psnprofiles.com ثبت نام کنم نوشته Enter your PSNID below, this will be your username on PSNProfiles
وقتی تو کادر یه نامی رو میزنم میرم مرحله دوم ثبت نام منتها این پیام رو میده
Change your About Me to this code via
Account Management on your PS4, PS3 or PSVita
We'll use this to prove that you own this account
You should remove this code once you've signed up

پایین این نوشته هم یه یه کلمه 4 حرفی رو نوشته وقتی پایینش لوگین رو میزنم ارور میده :
We can't find the code in your "About Me"
چیکار باید بکنم ؟

باید از تو کنسول بخش profile (همونجایی که عکس پروفایلت هست) بری و روی about me بزنی و اون حروف رو وارد کنی بعد از تو pc بقیه کارا رو بکنی و وقتی اکانتت وصل شد بری و about me رو پاک یا عوض کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or