SHAYAN1999
کاربر سایت
نمیشه با استفاده از اکانت کویت یا جای دیگه بازی انچارتد رو پیش خرید کرد و و از تم استفاده کرد بدون پرداخت پولی؟کلا میشه کاری کرد؟
نمیشه با استفاده از اکانت کویت یا جای دیگه بازی انچارتد رو پیش خرید کرد و و از تم استفاده کرد بدون پرداخت پولی؟کلا میشه کاری کرد؟
یه رابط usb 3 بگیری حله دادا![]()
باید عضو پلاس باشیم تا بتونیم دانلود کنیم؟؟؟؟
حجمش چقدره؟؟؟
کلا یه کم توضیح بده راجبش من اولین باره می خوام دمو بگیرم ...مرسی...
نیاز ب پلاس نداره و بدون پلاس میشه دانلود کنی احتمالا حجمش ی 4گیگی باشه چون فیفا 15 دموش 3گیگ بود
در کل کار خاصی انجام نمیدی تو استور میری و ب بخش free-demo میری و دانلودش میکنی البته هنوز نیومده و تا 17ام باید منتظر موند
یا میتونی لینکشو با psx بگیری و با pc دانلود کنی و ب Ps4 منتقلش کنی
ممنون... فقط تا انتشار بازی میشه باهاش بازش کرد یا؟؟؟؟؟
پکاپ میشه گرفت ولی اون معنی رو که دیتا رو بدی دوستت نصب کنه نمیدهسلام دوستان راهی هست دیتای بازیا رو از ps4 به هارد اکسترنال انتتقال بدیم
مدل نداره کهچه مدليه داداش ؟ چه قيمته ؟
چه مدليه داداش ؟ چه قيمته ؟
مدل نداره که
توضیح بدی به فروشنده
بگو یه رابط میخام یه طرفش ورودی یه طرفش خروجی باشه
یو اس بی تری هم باشه
از 5 تومن زیاد تر نیست

فكر كنم با 30 تومن بشه رفت فلش كوچيكتر با سايز كوچيك تر خريد :d ولي هر چي كه هست اين فلشي كه دارم عاليه
:dسلام داداش فک کنم اینو میگه دوستمون
![]()
![]()
ـــــــــــــــــــــ
دوستان کسی هست بتونه یه عکس از پشت باکس بازی متال گیر واسه PS4بزاره؟ شدیدا لازم دارم :d
انلاین هستی ؟ اگه اره با یه اکانت دیگه رو دستگات تست کن ببین جواب میده یا نه ؟ سعی کن بازی رو هم اپدیت کنی.سلام دوستان و اساتید عزیز
بازی until dawn داشتم بازی میکردم که یهو از بازی انداخت بیرون و کلوز شد بازی
الان هر کاری میکنم تا میرم تو بازی منو بازی میاد باز مینداره بیرون
دیتارو پاک کردم و دوباره دیسک رو گذاشتم و سیو رو هم پاک کردم و باز همینطوره
اینو هم بگم دیسک رو ی دستگاه دیگه گذاشتم و مشکلی نداشت
به نظرتون چیکار کنم؟
هم آنلاین هم آفلاینانلاین هستی ؟ اگه اره با یه اکانت دیگه رو دستگات تست کن ببین جواب میده یا نه ؟ سعی کن بازی رو هم اپدیت کنی.