هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان Save بازی های دیجیتالی با بازی های فیزیکی هماهنگ هست !؟ چون یه جا شنیدم که سیو شون به هم نمیخوره و حتما باید از اول بازی رو شروع کرد !

*مسلما بازی ها یه ریجن هستن.
در صورت هم ریجن بودن بله Save ها به هم مبخوره ، من خودم رو TLOU تست کردم فیزیکی داشتم ریجن 1 تا آخر رفتم فروختم ، دیجیتالی ریجن 1 گرفتم بدون مشکل Saveها رو شناخت

فک کنم اشتباهم این بود که باید رو اکانت دومم میخردیم بازیو که بتونم هم رو اکانت اصلی بازی کنم هم دوستم بازی کنه با این حساب خودش باید بره بخره :):d

- - -ویرایش - - -

سلام اگه قبلا میتونستی الان نمیشه چون مدتیه نت اکثر isp ها داغونه شما صبح زود ، زود تر از 8.30 امتحان کنی باید بشه وگرنه مجبوری با اینترنت دیگه ای امتحان کنی و یا از سایت خود سونی اکانت بسازی و رو کنسول اطلاعات رو بدی وارد شی برادر .
والا تا قبل از آخرین بروزرسانی سرورها توسط سونی(حدود 2 هفته پیش که استور هم برای مدتی قطع شد)میتونستم با اینترنت خودم اکانت بسازم و یا login کنم اما از اون موقع به بعد متاسفانه این مشکل ایجاد شد....نصف شب(حدود 4 صبح)و حتی 7.30صبح هم امتحان کردم اما اصلا فایده ای نداشت......حالا امروز عصر قراره ببرم دستگاهو مغازه ای که اینترنت پرسرعت داره اونجا کارام رو انجام بدم....باز هم تشکر بابت پاسخگوییتون !

- - -ویرایش - - -

هر دو اکیتو هست داداش.پس این ارور برا چی میاد؟

داداش نتم منم مخابراته.یه 5-6 تا کامنت قبلی رو ببینی متوجه میشی که منم دقیقا همین مشکلو داشتم.کلی حرکت روش پیاده کردم تا بالاخره با نت رایتل خیلی سریع لوگین شدو کارم راه افتاد
حالا با نت رایتل یا اوپراتور دیگه تست کن ایشالا مشکلت حل بشه ;)
سلام داداش...منم اتفاقا امروز میخوام دستگاهو ببرم مغازه گارانتی چون اینترنت اونجا کمتر قطعی داره و سرعتش هم بالاست...همونجا کارمو انجام میدم...راستی چطوری از نت رایتل استفاده کردی برای دستگاه؟

- - -ویرایش - - -

مشکل از خود سونی و سروراشه . حتی یه سری از کاربرای خارجی هم این مشکل رو دارن . باید صبر کنیم تا درست بشه .
من هم همین فکرو میکنم چون چندتا از دوستان دیگر هم هستن که نتشون مخابرات و شاتله اما همین مشکل منو دارن.....به هر حال مجبورم با یک نت دیگر این کارو انجام بدم.

با سلام خدمت دوستان من ی سوال کلی داشتم ممنون میشم ی توضیحاتی درباره سخت افزار ps4 بهم بدین

اول از همه راجبه به cpu میخام بدونم چن هست است؟ چ کلاکی ؟؟البته یکمی کامل اگه ممکنه بنچ مارک و مقایسش با pc

دوم میخاستم بدنم رم کنسول چقد هستش ؟؟

سم اینکه گرافیک چ جوری هستش؟؟ اینکه رم گرافیک چقد هست؟؟ اگه ممکنه ی بنچ مارک مقایسه با pc
و اخرین درخواست اگه بخایم ps4 رو با ی pc ک در حدش باشه حالا ی کوچولو بالاپایین با چ سیستمی روبرو میشیم؟؟مثلا cpu ps4 در حد یه cpu core i5 هستش ؟؟مثال زدم البته
اینم بگم این ی مقایسه برای خودم هستش و ی هدف خاصی دارم اصلا نمیخوام طرفدارا بیان بگن فلان اینا ی چیز شخصیه
باتشکر از همه

سلام دوستان تو رو خدا به من کمک کنید
من 3 روزه نتونستم با اکانتم به psn وصل شم و میگه please wait و من 1 ساعت هم صبر کردم ولی خبری نشد
هر راهی بوده امتحان کردم
شیر کردن قند شکن ه و proxy هم روش جواب نداد
تغیرات dns هم جواب نداد
خونه ی دوستم بردم با نت اونا تست کردم جواب نداد
ساعات مختلف روز هم چک کردم نشد
خلاصه هر راهی بود رفتم ولی نشد که نشد
تو رو خدا کمک کنید منم میخوام gta online بزنم

دوستان راجب این اکانت های آکبند هکی کانادا و نمیدونم راجرز و اینا میشه توضیح بدین؟ قیمت هاشون فوق العاده پایینه... حتی یه نفرو میشناسم میگه تو اکانت کانادا بساز من با کردیت های هکی هرچقدر خواستی برات شارژ میکنم.. با دلار 1600 تومن

کسی تجربه استفاده ازشون رو داره؟ کنسول که بعید میدونم بن بشه چون الکی نیست ولی اگه یه درصد اکانت بن شد بازی رو اکانت های دیگه قابل استفاده هست؟؟! راهنمایی میکنین لدفا

دوستان راجب این اکانت های آکبند هکی کانادا و نمیدونم راجرز و اینا میشه توضیح بدین؟ قیمت هاشون فوق العاده پایینه... حتی یه نفرو میشناسم میگه تو اکانت کانادا بساز من با کردیت های هکی هرچقدر خواستی برات شارژ میکنم.. با دلار 1600 تومن

کسی تجربه استفاده ازشون رو داره؟ کنسول که بعید میدونم بن بشه چون الکی نیست ولی اگه یه درصد اکانت بن شد بازی رو اکانت های دیگه قابل استفاده هست؟؟! راهنمایی میکنین لدفا
من هم یکی رو میشناسم که اکانت کانادا دلاری 1400 هم برات شارژ میکنه اما مسئله اینه که توی همین هفته ای که گذشت سونی مدام در حال بن کردن اکانت های هکی بخصوص اکانتای آمریکا بود...به هر کسی در مورد اکانت هکی اعتماد نکن چون هکی داریم تا هکی!
بهتره که از روش شیرینگ که بیشترشون هم قانونی هستن استفاده کنی......اگر خواستی یک جایی رو بهت معرفی میکنم که ظرفیت 2هاش خیلی مناسبه و کاملا هم قانونی!
درضمن اگر اکانت ظرفیت 2 بخرین و بعدش روی اکانت خودتون پرایمری کنین و بعدش اکانت ظرفیت 2 بن بشه..میتونین در اکانت خودتون به انجام بازی بپردازین....کنسول هم مـثل اینکه زمانی بن میشه مثلا برای 1 ماه اما تا الان تعداد انگشت شماری کنسولشون بن شده!

دوستان یه کلاهبردار معروف داشتیم چی بود اسم اصلیش؟

- - -ویرایش - - -

من هم یکی رو میشناسم که اکانت کانادا دلاری 1400 هم برات شارژ میکنه اما مسئله اینه که توی همین هفته ای که گذشت سونی مدام در حال بن کردن اکانت های هکی بخصوص اکانتای آمریکا بود...به هر کسی در مورد اکانت هکی اعتماد نکن چون هکی داریم تا هکی!
بهتره که از روش شیرینگ که بیشترشون هم قانونی هستن استفاده کنی......اگر خواستی یک جایی رو بهت معرفی میکنم که ظرفیت 2هاش خیلی مناسبه و کاملا هم قانونی!

من شنیده بودم اکانت های امریکا سریع بن میشن ولی کانادا رو نه... قابل اعتماد ترن
اکانت بن میشه دیگه بازی که باهاش خریدیم رو اکانتای دیگه قابل استفاده نیست؟

دوستان یه کلاهبردار معروف داشتیم چی بود اسم اصلیش؟

- - -ویرایش - - -

من شنیده بودم اکانت های امریکا سریع بن میشن ولی کانادا رو نه... قابل اعتماد ترن
اکانت بن میشه دیگه بازی که باهاش خریدیم رو اکانتای دیگه قابل استفاده نیست؟
اگر ظرفیت 2 بخرید و بعدش بن شه میتونین در اکانت خودتون استفاده کنین

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان تو رو خدا به من کمک کنید
من 3 روزه نتونستم با اکانتم به psn وصل شم و میگه please wait و من 1 ساعت هم صبر کردم ولی خبری نشد
هر راهی بوده امتحان کردم
شیر کردن قند شکن ه و proxy هم روش جواب نداد
تغیرات dns هم جواب نداد
خونه ی دوستم بردم با نت اونا تست کردم جواب نداد
ساعات مختلف روز هم چک کردم نشد
خلاصه هر راهی بود رفتم ولی نشد که نشد
تو رو خدا کمک کنید منم میخوام gta online بزنم
اینترنتت مخابراته؟

سلام دوستان،ببخشید بابت اسپم ولی جای دیگه که پرسیدم کسی جواب نداد
آپدیت gta حدود 6.3 گیگه و با این نت نمیتونم مستقیم با ps4 دانلود کنم
psx رو هم امتحان کردم ولی سرعتش اصلا جالب نیست و بعضی وقتا انقدر کند میشه که یهو میبینی دیسکانکت شده
کسی راه دیگه ای رو نمیشناسه؟

سلام دوستان،ببخشید بابت اسپم ولی جای دیگه که پرسیدم کسی جواب نداد
آپدیت gta حدود 6.3 گیگه و با این نت نمیتونم مستقیم با ps4 دانلود کنم
psx رو هم امتحان کردم ولی سرعتش اصلا جالب نیست و بعضی وقتا انقدر کند میشه که یهو میبینی دیسکانکت شده
کسی راه دیگه ای رو نمیشناسه؟
نه راه دیگه نیست
باید PSX رو درست کنی من با کابل به سرعت 20 مگ هم رسیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or