هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به دوستان
یک سوال
من برای اینکه بتونم دیتای بازی رو به کنسول منتقل کنم باید گزینه ****** سرور رو در کنسول فعال کنم
ولی وقتی ایپی کامپیوتر رو به کنسول میدم نمیتونه ارتباط رو برقرار کنه و پیغام خطای ارتباط اینترنت رو میده
ولی وقتی گزینه ****** رو برمیدارم اینترنت رو میشناسه
چکار کنم این مشکل برطرف بشه
هر کاری هم میشد کردم مثل ریست کردن مودم و کامپیوتر و کنسول
البته دو تا دی ان اس دادم احتمال داره از اونها باشه؟
هر چند بدون پیروکسی سرور با اون دی ان اس ها هم ارتباط برقرار میشه
ولی بدون دی ان اس و روی اتوماتیک هم باز مشکل برقراره و با گزینه پیروکسی سرور هنوز نمیتونه اینترنت رو از کامپیوتر بگیره
و اینکه انتی ویروس رو کامپیوتر هم غیر فعاله

آخرین ویرایش:
دوستان بیچاره شدم رفت.

من امروز وقتی آنلاین شدم، تمامی بازی هایی که با اکانت امریکا خریده بودم قفل شدن. بازی ها کلا اکانت آکبند بودن و ظرفیتی نبودن ولی بازم قفل شدن.

ظاهرا دیگه حتی اگه اکانت آکبند هم بن بشه بازی هم باهاش قفل میشه و دیگه اکانت آمریکا بدرد نمیخوره.

تو رو خدا کسی راهنمایی خاصی نداره؟

قربونت داداش آره اینو میدونم. سوال کلی من اینه که ظرفیت دو را هم جدیدا وقتی آنلاین بشی قفل میشه؟
نه دوست عزیز کسی به شما اون حرف رو زده کلاه بردار بوده و دلار هکی کار میکنه
مطمعن باشید
بن شدن بازی هاتون هم ۱۰۰ درصد بخاطر هکی بودن اکانت یا دلار بوده

نه دوست عزیز کسی به شما اون حرف رو زده کلاه بردار بوده و دلار هکی کار میکنه
مطمعن باشید
بن شدن بازی هاتون هم ۱۰۰ درصد بخاطر هکی بودن اکانت یا دلار بوده

آخه قبلا فقط اکانت بن میشد نه بازی و البته فقط ظرفیت یک بازی ها قفل میشد. ولی الان بازی‌های اکانت اکبندم قفل شدن شدن. ظاهرا دیگه روش‌امریکا هم بدرد نمیخوره

سلام بچه ها! یه سوالی
اگه سونی یه اکانتی رو بن کنه پیغامی چیزی میده دیگه؟ الانن من با یکی از اکتنتام که اکبند خریدم میتونم به نت وصل شم ولی به psnوصل نمیشه و میگه بعدت تلاش کن در صورتی که با اکانت خودم بدون مشکل به نت وصل میشم...از تو سایت سونی هم امتحان کردم اکانت خودم میره داخل ولی اون اکانت رو میزنم پسوورد رو قبول نمیکنه اصلا....بن شده یا مثلا مشکل جای دیگه هست؟

سلام بچه ها! یه سوالی
اگه سونی یه اکانتی رو بن کنه پیغامی چیزی میده دیگه؟ الانن من با یکی از اکتنتام که اکبند خریدم میتونم به نت وصل شم ولی به psnوصل نمیشه و میگه بعدت تلاش کن در صورتی که با اکانت خودم بدون مشکل به نت وصل میشم...از تو سایت سونی هم امتحان کردم اکانت خودم میره داخل ولی اون اکانت رو میزنم پسوورد رو قبول نمیکنه اصلا....بن شده یا مثلا مشکل جای دیگه هست؟
فکر نکنم بن شده باشه چون در اون صورت باید یه پیغامی بده ....

سلام به دوستان
یک سوال
من برای اینکه بتونم دیتای بازی رو به کنسول منتقل کنم باید گزینه ****** سرور رو در کنسول فعال کنم
ولی وقتی ایپی کامپیوتر رو به کنسول میدم نمیتونه ارتباط رو برقرار کنه و پیغام خطای ارتباط اینترنت رو میده
ولی وقتی گزینه ****** رو برمیدارم اینترنت رو میشناسه
چکار کنم این مشکل برطرف بشه
هر کاری هم میشد کردم مثل ریست کردن مودم و کامپیوتر و کنسول
البته دو تا دی ان اس دادم احتمال داره از اونها باشه؟
هر چند بدون پیروکسی سرور با اون دی ان اس ها هم ارتباط برقرار میشه
ولی بدون دی ان اس و روی اتوماتیک هم باز مشکل برقراره و با گزینه پیروکسی سرور هنوز نمیتونه اینترنت رو از کامپیوتر بگیره
و اینکه انتی ویروس رو کامپیوتر هم غیر فعاله

آنتی ویروس رو غیر فعال کن

سلام بچه ها! یه سوالی
بله ارور مربوط به بن رو میده -
ارورش چی هست ؟

دوستان بیچاره شدم رفت.

من امروز وقتی آنلاین شدم، تمامی بازی هایی که با اکانت امریکا خریده بودم قفل شدن. بازی ها کلا اکانت آکبند بودن و ظرفیتی نبودن ولی بازم قفل شدن.

ظاهرا دیگه حتی اگه اکانت آکبند هم بن بشه بازی هم باهاش قفل میشه و دیگه اکانت آمریکا بدرد نمیخوره.

اگر اکانت ماله خودت هست و بازیا رو خودت خریدی ممکنه پیش بیاد. از قسمت psn باید restore license انجام بدی اگر از این اکانتها شیری انیا هست که i dont know

سلام
من یه مشکلی با بازی درایو کلوپ دارم.
3 تا اکانت دارم که بازی درایو کلوپ توش هست.
یکیش نسخه پلاسشه و دو تای دیگه نسخه کامله.(اولی تو لوگوی ورود نوشته پلاس و دوتای دیگه نه)
البته من دونه دونه نصب کردم و قبلیا رو هم پاک کردم.
ولی من بازی رو که دیتاش رو میریزم قسمت مراخل و ماشینا آزاد نیست.؟؟؟میگه تو نسخه پلاس نمیشه استفاده کرد و ...
البته هنوز آپدیتش رو نصب نکردم بنظرتون مشکل از کجاست...
لطفا راهنمایی کنید..........................................................
نسخه پلاس یه حالت demo داره . قرار نیست اگر نسخه اصلی رو جایه دیگه داشتی اینم باز بشه . باید این رو براش بازی رو کامل بخری تا کامل باز بشه.

دوستان بين هدست گلد و پالس كدوم يكي بهتر است؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
به منظوره بازی کردن جفت خوبن!

دوستان بیچاره شدم رفت.

امیر داداش خب معلومه وقتی طرف داره بازی شصت دلاری رو آکبند میده 55 تومن یعنی یه مشکلی داره کاراش!
یا فیزیکی بگیر یا برو از استور خودت خرید کن. نهایت کانادا رو تست کن. چون منم چند تا کانادا دارم و مشکلی نداشتن.

دوستان یه سوالی دارم من الان mkx رو ریجن 2 دارم اما اکانت خودم برای امریکاست میخواستم بدونم هیچ راهی نیست بدونه این که برم یه بازی ریجن 1 بگیرم بتونم dlc های بازی رو بگیرم ؟

دوستان یه سوالی دارم من الان mkx رو ریجن 2 دارم اما اکانت خودم برای امریکاست میخواستم بدونم هیچ راهی نیست بدونه این که برم یه بازی ریجن 1 بگیرم بتونم dlc های بازی رو بگیرم ؟
هیچ راهی وجود نداره که برای گیم ریجن ۲ از استور ریجن ۱ dlc بخری
mkx ریجن ۱ هم ریجن لاک هست و فقط میتونی با امریکا ملتی پلیر بازی کنی

امیر داداش خب معلومه وقتی طرف داره بازی شصت دلاری رو آکبند میده 55 تومن یعنی یه مشکلی داره کاراش!
یا فیزیکی بگیر یا برو از استور خودت خرید کن. نهایت کانادا رو تست کن. چون منم چند تا کانادا دارم و مشکلی نداشتن.

آخه مشکل اصلی اینجا هستش که قبلا وقتی اکانت بن میشد دیگه بازی هاش قفل نمیشدن. ولی الان دیگه بازی هاشم قفل میشه. من اکانت هام تازه آکبند هم هستش. با این حساب دیگه حتی آکبند آمریکا هم به درد نمیخوره.

کانادا هم اتفاقا منم میخرم. ولی مشکل قیمت گرون تر بازی هاش نسبت به‌آمریکا هستش. مثلا الان متال گیر 75 دلار تو کانادا هستش که میشه در حدود 130 هزار تومن و با دیتاش نزدیک 160 تومن میشه. که به نظرم زیاد بصرفه نیستش. چون با چند روز صبر کردن، دست دوم فیزیکیشو میشه همین قیمت یا 170 پیدا کرد و نیازی به خرید کانادا نیست. ولی مشکل اینجاست که بازم ما از این پولا نداریم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or