هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
مرحله وندتا تویه بازی شادوو اف مردور چجوری میاد بازیرو 100 درصد کردم نداشت
برایه ترفیش واجبه همین یه تروفی مونده بگیرم ولی نمیدونم چجوری فعال میشه مرحلش
oe18_screenshot_(35).png

اقا کسی نبود جواب بده؟بتا تا کی وقت بازی داره؟

فکر کنم تموم شد.
من تازه فردا دانلودم تموم میشد.:-s
از خود playstation store
[COLOR=rgba(255, 255, 255, 0.901961)]Download now to play the Call of Duty: Black Ops III Multiplayer Beta from August 19th to August 23rd exclusively on the PlayStation®4 system.

[/COLOR]
دوستان با اینکه الان 24 آگوست هست من میتونم بازی رو دانلود کنم و داره دانلود میشه.اما نمیدونم بعد دانلود میشه بازی کرد یا نه.این مهمه
داداش @ata2000 شما دانلودت تموم شد ببین میشه بازی کرد یا نه.دمت گرم

;)سلام
میخوام PS4 بگیرم یه چند تا سوال داشتم ، اگه واستون مقدوره لطف کنید پاسخ بدید

1-آیا مدل 1 ترا PS4 وارد بازار ایران شده؟
2- آگر آره تفاوت قیمتش با مدل 500 گیگ چقدره؟
3- واقعا" 500 گیگ حجم کمیه؟ خصوصا" واسه ما که یه دونه یه دونه بازی میخریم؟
4-آیا امکان داره سیو بازی رو نگه داشت ولی خود بازی رو از روی کنسول پاک کرد؟(مثلا" من FC4 رو تموم کردم میخوام پاکش کنم که هارد کنسول خالی بشه ولی سیو بازی رو میخوام که بعدا" اگه دوباره نصبش کردم درصد و امتیازاتم رو داشته باشم) امکانش هست یا واسه نگه داشتن سیو بازی باید خود بازی رو هم نگه داشت؟
5-اجرای بازی ها از روی یه هارد اکسترنال USB3.0 تفاوت سرعت محسوسی داره با زمانی که دارید از روی هارد خود کنسول اجراش میکنید؟؟

پیشاپیش ممنونم
۱.بله وارد شده
۲.حدود ۲۰۰ فک کنم
۳.یک ترا واسه کسانی که اکانت میخرن مناسبه مثلا یک اکانت(هکی) میخرن که ۱۵ تا بازی توشه
۴.بله شما بازی رو که پاک کنی سیوش پاک نمیشه . باید دستی سیوش رو پاک کنی ...سیو هم میتونی روی فلش یا هارد اکسترنال بریزی
۵.بازی ها فقط روی هارد خود کنسول بالا میان

دوستان با اینکه الان 24 آگوست هست من میتونم بازی رو دانلود کنم و داره دانلود میشه.اما نمیدونم بعد دانلود میشه بازی کرد یا نه.این مهمه
داداش @ata2000 شما دانلودت تموم شد ببین میشه بازی کرد یا نه.دمت گرم
من تونستم 1 ساعت بازی کنم بعد مچ پیدا نمی کنه

سلام دوستان

دیروز رفتم یه ریجن 2 خریدم تا الان که مشکلی نداشته

فقط الان یه مشکل جدید دارم اینکه تلویزیون جدا باید بگیرم براش این شبکه جم بیچاره کرده همه رو منم از بازی انداخته

حالا به نظرتون با 1200 چی میتونم بگیرم؟ ترجیحا زیر 32 اینچ نباشه

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام دوستان

فقط الان یه مشکل جدید دارم اینکه تلویزیون جدا باید بگیرم براش این شبکه جم بیچاره کرده همه رو منم از بازی انداخته

این چطوره

ببین با پول کم 40 تا 50 اینچ فقط X-vision هست که بعد 5 ماه اینا میپوکه ....

دوستان من امروز رفته بودم ولیعصر. از میدون تا چهارراه رو زیر و رو کردم حتی یک دونه فروشگاه برای خرید کنسول و بازی PS4 هم پیدا نکردم. پاساژ پایتخت هم که فقط دو تا مغازه هست مخصوص فروش سخت افزاره و بازی نداره. یه مقدار نگرانم کرد که برای خرید و تعویض بازی دستم بمونه توی پوست گردو. توی تهران غیر از توپخونه کجا هست بازار گیم باشه برای خرید بازی؟
برنامه و سایت دیوار

- - -ویرایش - - -

;)سلام
میخوام PS4 بگیرم یه چند تا سوال داشتم ، اگه واستون مقدوره لطف کنید پاسخ بدید

4-آیا امکان داره سیو بازی رو نگه داشت ولی خود بازی رو از روی کنسول پاک کرد؟(مثلا" من FC4 رو تموم کردم میخوام پاکش کنم که هارد کنسول خالی بشه ولی سیو بازی رو میخوام که بعدا" اگه دوباره نصبش کردم درصد و امتیازاتم رو داشته باشم) امکانش هست یا واسه نگه داشتن سیو بازی باید خود بازی رو هم نگه داشت؟
5-اجرای بازی ها از روی یه هارد اکسترنال USB3.0 تفاوت سرعت محسوسی داره با زمانی که دارید از روی هارد خود کنسول اجراش میکنید؟؟

پیشاپیش ممنونم

1-شده
2- یک ترا 1400 هست 500 گیگ 200 تومن ارزون تر
3-نه بنظرم 500 گیگ فضای کمی نیست .
4- اینو نمیدونم دقیق امتحان نکردم
5-بازی ها از رو هارد همراه و usb اجرا نمیشن فقط تو هارد کنسول نصب و اجرا میشن .

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

برو تو این تایپیک http://forum.bazicenter.com/thread84075/

ولی تا 1.5 میلیون 40 اینچ Full HD هم میتونی بخری

X.Vision XS4020S Smart LED TV

آخرین ویرایش:
;)

حتماً مدل 1 ترا رو بگير، فكر مي كني اگه بازي هم كم بخري 500 گيگ مناسبه، اصلاً اينطور نيست، علتش هم اينه كه بازي هاي اين نسل بخاطر بالا رفتن گرافيك حجم زيادي رو لازم دارن، و بازي هاي جديد هم كه در آينده بياد بيشتر لازم داره، وقتي اورجينال بخري اصلاً دلت نمياد پاك كني !

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان سلام.میخواستم بدونم وقتی با share ویدیو از بازی ضبط میکنم چجوری صدا کسایی که تو پارتی هستن هم تو ویدیو بیاد صدای خودم هست ولی صدای افراد تو پارتی نیست ؟ راهی هست صداشون بیاد ؟

دوستان سلام.من وقتی وارد استور میشم تو بخش plus و بعد free games plus تو قسمت بازی ها کارتای خرید پلاس هست و فقط دو تا بازی بالای صفحه هست .چجوری باید بقیه بازی هارو پیدا و دانلود کنم ؟ با تشکر

ظاهر مدل 500گیگ خیلی دل منو برده
مدل 1 ترا با 500 گیگ تفاوت ظاهری هم دارن؟؟

نمي دونم ظاهرش فرق داره يا نه تا حالا نديدم
اما قطعاً اگه مدلش هم فرق كرده باشه براي بهبود بهتره و به تكامل رسيده، پس جاي نگراني نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or