هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میخوام کنسول بگیرم. چنتا سوال دارم:

- چه ریجنی بگیرم؟میدونم فرقی نداره ولی کلا کدوم رو بگیرم. چراش رو نمیخوام
-اکانت برایpsn برای کدوم کشور بسازم که psn card راحت گیر بیاد؟ امریکا اوکیه؟
-از کجا نت بگیرم که بازی و انلاین اوکی باشه و اذیت نکنه؟
-ایا میشه فایلای دانلود شده رو از یه نفر دیگه بگیرم؟ حجم اپدیتا خیلی بالاس -_-

-خودم میتونم هارد کنسول رو عوض کنم(بعدا اگه لازم شد)؟ یا برم 1 ترا رو بخرم؟

سلام

تو کنسول راهی هست که بشه آپدیت بازیو پاک کرد ؟

آخه چند روز پیش ویچر3 رو گرفتم بعد از اینکه فایل بازیو انتقال بدم یکم بازی کردم بعد اومدم بیرون فایل آپدیت رو انتقال دادم دیگه تو بازی نمیرفت و این ارور رو میداد :

http://uupload.ir/files/htl9_img_۲۰۱۵۰۸۲۵_۱۹۰۶۲۹.jpg

الان مشکل از فایل بازیه یا هارد کنسول ؟ آخه یکی به من گفت مشکل از هارد هستش

آخرین ویرایش:
میخوام کنسول بگیرم. چنتا سوال دارم:

- چه ریجنی بگیرم؟میدونم فرقی نداره ولی کلا کدوم رو بگیرم. چراش رو نمیخوام
-اکانت برایpsn برای کدوم کشور بسازم که psn card راحت گیر بیاد؟ امریکا اوکیه؟
-از کجا نت بگیرم که بازی و انلاین اوکی باشه و اذیت نکنه؟
-ایا میشه فایلای دانلود شده رو از یه نفر دیگه بگیرم؟ حجم اپدیتا خیلی بالاس -_-

-خودم میتونم هارد کنسول رو عوض کنم(بعدا اگه لازم شد)؟ یا برم 1 ترا رو بخرم؟

بین ریجن ها فرقی نیست اونی که ارزون تر هست رو بگیر بین 1 و2 ....اکانت هم معمولا آمریکا تا حدودی ارزون تره اما فرق زیادی نمیکنن ...اینترنت هم برای هر شهر و منطقه فرق میکنه اگه لازم شد مجبوری کاهش پینگ بخری....من خودم 500 گیگ دارم تا حالا کم نیوردم تمام بازی های رایگان 4 ماه پیش تا الان رو نصب دارم و بازی های فیزیکی هم بعد تموم کردن میفرشم و از روی دستگاه پاک میکنم و فقط save هاشون رو نگه میدارم و تاحالا کم نیاوردم.

سلام

تو کنسول راهی هست که بشه آپدیت بازیو پاک کرد ؟

آخه چند روز پیش ویچر3 رو گرفتم بعد از اینکه فایل بازیو انتقال بدم یکم بازی کردم بعد اومدم بیرون فایل آپدیت رو انتقال دادم دیگه تو بازی نمیرفت و این ارور رو میداد :

http://uupload.ir/files/htl9_img_۲۰۱۵۰۸۲۵_۱۹۰۶۲۹.jpg

الان مشکل از فایل بازیه یا هارد کنسول ؟ آخه یکی به من گفت مشکل از هارد هستش

احتمال زیاد مشکل از فایل هست بازی رو پاک کن دوباره با همین آپدیت نصب کن اگه نشد آپدیت رو یبار دیگه دانلود کن اگه نشد بزار با خوده کنسول دانلود کنه اگه نشد rebuild database بزن اگه نشد از تو safe mode گزینه initilze یا یه همچین چیزی بود رو بزن (قبلش آخرین فریمور ریکاوری مخصوص ریجن دستگاه رو دانلود کن)..اگه نشد مشکل از هارده

با سلام به دوستان
یه سوال داشتم در مورد بازیهای خریداری شده از استور
اگر ما بازی خاصی رو از استور بخریم و دانلودش کنیم ایا میتونیم اونو با فرد دیگری شیر کنیم؟
دقیقا همون حکایت شیر بین چند نفر یا همون قضیه بازیهای دیجیتال که چند نفر برای یه بازی پول میدن و سه نفر استفاده میکنن
امکانش هست فرق بین این مدل با اون روش رو کمی بیشتر توضیح بدید

مثلا اگر من بازی رو بخرم و دانلود کنم ایا کسی دیگر میتونه از دیتای بازی من استفاده کنه یا خیر؟
چون یه چیزایی در مورد اکتیو پرایمری و این چیزا شنیده بودم که مثلا یکی بازی رو میخره و باید انلاین باشه و نفر دیگر افلاین میتونه استفاده کنه و مابقی داستان

منتظر راهنمایی دوستان هستم
با تشکر

با سلام به دوستان
اگر ما بازی خاصی رو از استور بخریم و دانلودش کنیم ایا میتونیم اونو با فرد دیگری شیر کنیم؟
دقیقا همون حکایت شیر بین چند نفر یا همون قضیه بازیهای دیجیتال که چند نفر برای یه بازی پول میدن و سه نفر استفاده میکنن

مثلا اگر من بازی رو بخرم و دانلود کنم ایا کسی دیگر میتونه از دیتای بازی من استفاده کنه یا خیر؟
چون یه چیزایی در مورد اکتیو پرایمری و این چیزا شنیده بودم که مثلا یکی بازی رو میخره و باید انلاین باشه و نفر دیگر افلاین میتونه استفاده کنه و مابقی داستان

با تشکر
بله
فکر کنم بله
همون شیر هستش و اون طرف با اکتیو پرایمری میتونه از خرید و دیتا ی شما استفاده کنه

بله
فکر کنم بله
همون شیر هستش و اون طرف با اکتیو پرایمری میتونه از خرید و دیتا ی شما استفاده کنه
پس یعنی اگر من دیتای بازیم رو به دوستم بدم اونم میتونه با ریختن بازی رو کنسولش از بازی استفاده کنه؟
و اگر میتونه فقط انلاین میتونه یا افلاین و اینکه میشه مثلا یک در میان و به صورت تکی از انلاینش استفاده کنن البته همزمان نباشه؟
خلاصه در این مورد اگر یه راهنمایی دقیقتری بکنید ممنون میشم

از این جهت که الان در استور امریکا هر از گاهی تخفیفهای خوبی دیده میشه و مثلا بازی نید فور اسپید رو من 8 دلار خریدم و اگر بشه اونو به نفر دیگری شیر کرد که واقعا عالی میشه و هزینه خرید رو هم میشه نصفش کرد که دیگه عالی میشه

و اینکه اگر بر فرض دو نفر همزمان آنلاین بشن احتمال بن شدن کنسول و این مسایل هست؟
فکر میکنم بهترین راه در صورت شدنی بودن اینه که مثلا یکی بازی رو انجام بده و بعد دیتای اونو به فرد دیگری بده و نفر اول بازی رو مثلا غیر فعال کنه تا مشکلی پیش نیاد

منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم در این مورد

با تشکر

اگر Save ها corrupt شده باشه نمیشه کاریش کرد متاسفانه . ولی بازم احتمالش هست با اون کارا fix باشه بازم به نظرم شانسش زیاد نیست. باید پچه اخری هم نصب کنی چون Save هایه w3 فقط رو همون پچی که نصب شده کار میکنه ( و version بالاترش)

تا 23 aug هست. چیزی نمونده تموم بشه. نمیرسی دانلود کنی . امروز 22 هست به وقته US . به زودی تموم میشه

خش تا زمانی که عمق دار نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه. لک هم که میشه پاک کرد !!

ممنون داداش. در مورد سیو ویچر، به نظرت این‌آپدیت‌آخریشو نصب کنم احتمالش هست درست بشه؟

آخه آخرین‌آپدیتی که روش نصب کردم مال 1.7 هستش و هنوز 1.8 را نصب نکردم

ممنون داداش. در مورد سیو ویچر، به نظرت این‌آپدیت‌آخریشو نصب کنم احتمالش هست درست بشه؟

آخه آخرین‌آپدیتی که روش نصب کردم مال 1.7 هستش و هنوز 1.8 را نصب نکردم
ميتونيامتحان كني اگر ميخواي بازم راستش رو بخواي تضميني نيست برايه همين نميشه قل داد

سلام
دوستان من امروز ی ps4 ریجن 2 اوروبا و خاورمیانه با هارد 1 ترابایت تولید 3ماه دوم 2015 سری جدید CUH-1116B خریدم ظهر یکم باهاش بازی کردم
حدود 1 ساعت بیش دوباره اومدم بازی کنم وقتی دیسک رو وارد دستگاه کردم اون چراغ خطی رو کنسول نارنجی رنگ شد و تصویر رفت!و دوباره دکمه
ps روی دسته رو زدم تا دستگاه دوباره اومد بالا!بنظرتون دستگاه مشکل داره؟اینم بگم تا حالا دستگاه رو ب اینترنت وصل نکردم!ممکن ک بخاطر بروز نبودن
نرم افزار سیستم اینجوری شده باشه و با ابدیت کردن مشکل حل بشه؟
سلام
نبايد خودش همينطوري به صورت اتفاقي بره رو مالته stand by
كنسول رو اپديت كن اگر نيست و يه بار هم rebuild database انجام بده احتمالا ok باشه

با سلام به دوستان

با تشکر
اصوله درستش هموني هست كه خطه اخر نوشتي. نفره سومي نبايد در كار باشه از نظره قانوني برايه همين هست كه احتمال قفل شدن بازيا يا بن شدن كنسول و اكانت وجود داره .
این همه گیمر یکی نیست جواب مارو بده :-/
از تو تاپيكش پيگيري كن شايد به جواب رسيدي

دوستان سلام.من وقتی وارد استور میشم تو بخش plus و بعد free games plus تو قسمت بازی ها کارتای خرید پلاس هست و فقط دو تا بازی بالای صفحه هست .چجوری باید بقیه بازی هارو پیدا و دانلود کنم ؟ با تشکر
سرچ كن اسمه بازي رو

دوستان سلام.میخواستم بدونم وقتی با share ویدیو از بازی ضبط میکنم چجوری صدا کسایی که تو پارتی هستن هم تو ویدیو بیاد صدای خودم هست ولی صدای افراد تو پارتی نیست ؟ راهی هست صداشون بیاد ؟
اجازه ضبط كردن صدايه بقيه رو نداري . اين برميگرده به قوانيني كه توسطه سوني وضع شده

ظاهر مدل 500گیگ خیلی دل منو برده
مدل 1 ترا با 500 گیگ تفاوت ظاهری هم دارن؟؟
مدل ١ ترا اون قسمت براق رو نداره

سلام
نبايد خودش همينطوري به صورت اتفاقي بره رو مالته stand by
كنسول رو اپديت كن اگر نيست و يه بار هم rebuild database انجام بده احتمالا ok باشه

دوست عزیز ی چیز دیگه ما کلا برق خونمون جوریه ک مثلا وقتی دارم تلویزیوننگاه میکنم و یهو یخچال استارت
میزنه یا ی نفر ی لامپ خاموش میکنه یجور noiseمیوفته رو تلویزیون مثلا 1ثانیه ی تیک میزنه تصویر بعدش خوب میشه
من دیشب وقتی دیسک رو کردم تو دستگاه درست همون موقع مهتابی بالا تلویزیون روخاموش کردم!ممکنه برا این اینجوری
شده باشه؟

و ی سوال دیگه اینکه برای خروج از بازیا تو ps4 باید چکار کنم؟من دکمه ps رو میزنم وقتی میره تو منو رو ایکون بازی دکمه option
رو میزنم و close application رو انتخاب میکنم!درست انجام میدم یا نه؟راه اصولیش چیه؟

و اینکه این rebuild database رو از کجا باید انتخاب کنم؟

یسوال دیگه اینکه الان ورژن اپدیت کنسول باید چند باشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or