هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

رو ايكون بازي دكمه استارت رو بزن
هروقت دلت خواست ولي بيشتر از ٢٤ ساعت نشه
rang دسته رو نميتوني تغيير بدي
وقتي ديسك داخلشه تكونش نده

داداش در مورد سوال اولی دکمه استارت رو زدم اما بازی اجرا میشه,دیسک بیرون نمیاد.چکار کنم؟

داداش در مورد سوال اولی دکمه استارت رو زدم اما بازی اجرا میشه,دیسک بیرون نمیاد.چکار کنم؟
روی ایکون استارت بزن گزینه رجکت رو بزن نمیدونم چندمین گزینه هست

- - -ویرایش - - -
[MENTION=61988]trian[/MENTION]gles
ارمان این اکانتهای که با کردیت کارت هکی میخرن اگه بن بشن فقط همون اکانت بن میشه یا کنسول بن میشه؟

من بتای مولتی پلیر blsck ops 3 رو وقتی میخوام برم که وارد سروری جوین بشه اصلا match پیدا نمیکنه.
منظور این دوستمون نسخه جدید کال او دیوتی هست؟
اگه اینطور باشه این نسخه بتا رو چطور میشه از استور دانلود کرد و بازی کرد؟

دوستان خواهشا راهنمایی کنید! یه مشکل بزرگ کلا اعصابمو داغون کرده!
توی بازی Bloodborne که وارد شدم از خود منو گرفته تا داخل بازی تمام کارهای دکمه ی X با O است و برعکس! من کل سری سولز رو صدها ساعت بازی کردم و به هیچ وجه نمیتونم مثلا توی BB با ضربدر بدوم!!!! یا مثلا با دایره آیتم بردام! میدونم که میتونم از داخل تنظیمات کنسول، Button Swapping انجام بدم اما اینطوری هم کل منوم برعکس میشه هم بازی های دیگه ام! داخل خود BB هم حتی با انجام اینکار بازم Indicator ها مثل قبل هستن! مثلا میگه دایره رو بزن تا آینم ورداری اما بعد Swapping با اینکه دایره رو نشون میده تو باید ضربدر بزنی :|
خود بازی هم قابلیت جابجایی دکمه نداره!
چکار باید بکنم؟ دلیلش چیه؟!
رجین دستگاه 2 ـه رجین پروفایل 1 و رجیون بازی رو زده ALL!

سلام وخسته نباشید
چن وقته قصد خرید پلی 4 دارم
موندم چه ریجنی بخرم
واقعیت داره میگن ربجن 2 بعضی بازیهاش سانسور شده؟
اگه اره چه ریجنی رو پیشنهاد میکنین؟
با تشکر

سلام وخسته نباشید
چن وقته قصد خرید پلی 4 دارم
موندم چه ریجنی بخرم
واقعیت داره میگن ربجن 2 بعضی بازیهاش سانسور شده؟
اگه اره چه ریجنی رو پیشنهاد میکنین؟
با تشکر
سلام. ریجن کنسول اهمیتی نداره. فقط تو یکی دو تا بازی ریجن 2 یه بخش های کوچیکی سانسور شده ( TLOU صحنه قطع عضو ) و ویچر ریجن دو خاورمیانه ( پوشوندن کاراکترهای زن! ) به ریجن کنسولم ربط ندارن اینا و مربوط به خود بازی هستن.
ریجن هم به نظر من هرچی که ارزون تره. کلا تفاوت خاصی ندارن ریجنا به جز این که توی منوی کنسول های ریجن 3 و ریجن 2 "ژاپن"، دکمه تایید به جای ضربدر دایره هست.

منظور این دوستمون نسخه جدید کال او دیوتی هست؟ اگه اینطور باشه این نسخه بتا رو چطور میشه از استور دانلود کرد و بازی کرد؟
اگه اشتباه نکنم برای کسانیه که بازی رو پیش خرید کردن. مهلتش دو روز دیگه تمومه و 12 گیگ فکرکنم حجم داره.

آقا چرا قسمت تروفیهای تو کنسول من باید همیشه آنلاین باشم برا دیدنش ولی واسه فامیلمون اینطور نیست!!؟؟
من بازی بصورت کد بگیرم برای اکانت ریجن 2 خودم و دیسک بازی ریجن 2 رو از یه نفر دیگه بگیرم میتونم دیتاشو بریزم؟؟؟
اگه اره بعدش میتونم آنلاین بازی کنم؟؟مهلت نداره که نه؟؟؟

آقا چرا قسمت تروفیهای تو کنسول من باید همیشه آنلاین باشم برا دیدنش ولی واسه فامیلمون اینطور نیست!!؟؟
من بازی بصورت کد بگیرم برای اکانت ریجن 2 خودم و دیسک بازی ریجن 2 رو از یه نفر دیگه بگیرم میتونم دیتاشو بریزم؟؟؟

واسه همه اینطوره که حتما باید به نت وصل باشه تا تروفیها رو ببینی

نه نمیشه ، حتما باید دیتا دیجیتالی دانلود کن

نه مشکلی نداره همیشه میتونی بازی کنی

قسمت تروفی فقط انلاین نشون داده میشه و برایه همه همینطور هست .
خیر . بازیه digital باید دوباره دانلود بشه /
متوجه منظوره خطه اخرت نمیشم. برایه انلاین بازی کردن شما نیاز به پلاس داری .

دوستان خواهشا راهنمایی کنید! یه مشکل بزرگ کلا اعصابمو داغون کرده!
توی بازی Bloodborne که وارد شدم از خود منو گرفته تا داخل بازی تمام کارهای دکمه ی X با O است و برعکس! من کل سری سولز رو صدها ساعت بازی کردم و به هیچ وجه نمیتونم مثلا توی BB با ضربدر بدوم!!!! یا مثلا با دایره آیتم بردام! میدونم که میتونم از داخل تنظیمات کنسول، Button Swapping انجام بدم اما اینطوری هم کل منوم برعکس میشه هم بازی های دیگه ام! داخل خود BB هم حتی با انجام اینکار بازم Indicator ها مثل قبل هستن! مثلا میگه دایره رو بزن تا آینم ورداری اما بعد Swapping با اینکه دایره رو نشون میده تو باید ضربدر بزنی :|
خود بازی هم قابلیت جابجایی دکمه نداره!
چکار باید بکنم؟ دلیلش چیه؟!
رجین دستگاه 2 ـه رجین پروفایل 1 و رجیون بازی رو زده ALL!
دیگه کنترلش همین هست. عادت کن D:
اصلش همون O هست که برایه dodge دادنه .
خب بازی BB با DS فرق داره !

روی ایکون استارت بزن گزینه رجکت رو بزن نمیدونم چندمین گزینه هست

- - -ویرایش - - -
@triangles
ارمان این اکانتهای که با کردیت کارت هکی میخرن اگه بن بشن فقط همون اکانت بن میشه یا کنسول بن میشه؟
یکی دو مورد بچه ها کنسولشون بن شده بود. عموما فک کنم بازیا قفل میشه ولی ریسک چنین اتفاقاتی هست همیشه ولی خیلی کم . کنسول بن شده عملا دیگه به درده هیچی نمیخوره !

یکی دو مورد بچه ها کنسولشون بن شده بود. عموما فک کنم بازیا قفل میشه ولی ریسک چنین اتفاقاتی هست همیشه ولی خیلی کم . کنسول بن شده عملا دیگه به درده هیچی نمیخوره !
سلام.
این فروشنده هایی هم که مثلا 90 تومان میگیرن واسه هر بازی میریزن از همین کردیت کارت هکی استفاده میکنند؟ یا روش شیرینگه؟ البته یه سری هم هست 30 میگیرن میریزن ولی باید مدام به اینترنت وصل باشه و اگه قطع شی قفل میشه. کلا اگه میشه یه توضیح درمورد اینا بدین:دی

یک سوال مبتدیانه :| اگر جایی توضیحی داده شد و من ندیدم لینک صفحه را بدهید

با اینترنت همراه اول نوترینو میشود به دستگاه وصل شد و آنلاین بازی کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or