مشکل auto eject که بیشتر نرم افزاری هست برایه خیلیا پیش میاد .بچها من داشتم بازی میکردم یهو دیسک امد بیرون بعد میخواستم دوباره دیسک بزارم داخل نمیرفت خاموش روشن کردم درست شد بنظرتون چش شده بود؟
بهترین راه حل این هست که دستگاه رو واسه یه ربع کلا از برق بکشی
این چیزی که شما میگی جوابه خاصی نداره D: حالا من چه نظر بدم چه ندم تصمیم نهایی رو باید خودت سبک و سنگین کنی چون من نمیتونم برایه سلیقه شما تصمیم بگیرم . من خودم 4 دارم به خاطره اینکه انحصاریاش رو بیشتر دوست دارم به نسبت one .سلام دوستان خسته نباشید
من الان موندوم تو 2 راهی خیلی سختی به شخصه میخوام ps4 بگیرم ولی نمیدونم بعدا پشیمون میشم یا نه
نسل قبل xbox360 داشتم که تقریبا ازش راضی بودم تنها چیزی که منو پشیمون میکرد بازی های انحصاری ps3 بود که با gears و halo ام هنوزم بازی های ps3 رو حصرتشون تو دلم موند
حالا از انحصاری های ریمستر ps4 مثل last of us و godofwar3 و همینطور bloodborne رو خیلی دوست دارم تجربه کنم از یه طرفم انحصاری های xbox one که جدیدا معرفی شدن خیلی دلم میخواد بازی کنم قابلیت های ویندوز 10 ام برا xboxone داره منو وسوسه میکنه
از یه طرفم این وزن و ظاهر اجر مانند xbox one با اون اداکتورش خیلی دلمو میزنه از یه طرف دیگه بازی های ps4 خیلی راحت تر اینجایی که هستم گیر میاد ولی xboxone مجبورم از یجای دیگه سفارش بدم
ممنون میشم نظرتونو بگید :d
4 بگیری واسه خرید فروش بازیهایه دسته دو هم فک کنم راحتر باشه !
باز تصمیم نهایی برایه خودت هست. باید ببینی کدوم رو دوست داری D:
کنسول اصولا نیاز نیست به این منظور اصلا باز بشه. خاک گرفتن این تیپ چیزها عادی هست و لزوما رو سیستم تهویه تاثیری نمیزاره ولی اگر دوست داری این کار رو انجام بدی اصولا 4-6 ماه ok هست ولی حواست باشه که کنسول از نظره سونی از گارانتی خارج میشه کاملاکنسول رو چطور باز کنیم برای گرد و خاک گیری؟هر یک ماه یا دوماه برای گرد گیری باز شه خوبه؟
بله کنسول اگر باز بشه به جز قسمت عوض کردن HDD از گارانتی و ساپورت سونی خارج میشهبراي پاك كردن گرد و غبار از داخل شما گفتين بايد بازش كرد .. حالا سوال اينه چطوري ؟
عين ps3 نيست كه بياي بازش كني و اون چسپش بره و ضمانت كنسل بشه ؟؟
يه ذره بيشتر توضيح بدين خواهشا در مورد تميز كردنش
من تازه گرفتم كنسولو ، چرا داغ ميكنه اينقدر ؟
اصولا نیازی به پاک کردن گرد و غبار نیست و لزوما هم این قضیه تاثیری رو تهویه نداره که مثلا به خاطره این دلیل دستگاه Overheat بشه. مگر اینکه قضیه خیلی حاد باشه !D:
ویدیوهایه زیادی تو utube هست برا باز کردنش
داغ کردنش طبیعی هست. شما انتظار نداشته باش که داغ نکنه - قطعات تولید گرما میکنن
سوالت جوابه خاصی نداره . من نمیتونم به شما ضمانتی بدن که کنسول یا اکانت بن نشه ! ریسکش پایه خودت هست ولی احتمال میدم اگر انلاین نشدی امیدوارم مشکلی نباشه.من قبلا روی ps3 یه اکانت psn داشتم که باهاش آنلاین می زدم ( همینی که تو پروفایلم هست ) ولی بعد کنسول رو هک کردم و دیگه آنلاین نشدم .
الان خیلی دلم می خواد همین رو روی ps4 ادامه بدم ولی می بن شم . مشکلی هست به نظر شما ؟