هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان این جریان افقی و عمودی بودن دستگاه ( خوابیده یا ایستاده بودن ) چیه ؟؟ یکی از دوستان گفتند که دستگاه ایستاده بدون استند به سیستم تهویه آسیب میرسونه ؟؟؟( صفحه قبل تایپیک ) آیا درسته این ؟؟؟ ( آخه من دستگاه رو به صورت ایستاده و بدون استند میگذارم ) . یکی دیگه از دوستان گفتند که فرقی نداره خوابیده یا ایستاده بودن دستگاه . حالا چی کار کنیم ما ؟؟

پس ارزش نداره بگیرم ...
با یه بازی gta v نیم ساعت کارکرده کنسول میده 1تومن !
از نظر کیفیت بین ریجن ها هیچ تفاوتی وجود نداره در مورد قیمت هم بنظرم بد نیست قیمتش الان یه GTA دست دوم ۱۴۰ قیمت داره که از ۱ تومن کم کنیم میشه حدودا ۸۶۰ خود کنسول که قیمت مناسبیه۰

سلام دوستان
سوال من در مورد اپديت بازي هاست مثلا gtav 6.5 gig اپديت داره اين اپديت براي چي هست مرحله جديد ميده جايي هست كه بشه ليست تغيرات اپديت رو ديد ؟
بعد موود دوم با سرعت من بايد ١٦ ساعته دانلود كنه اگه كنسول ١٦ ساعت روشن بمونه مشكلي واسش پيش نمياد ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من تا الان همیشه بازی هامو بصورت فیزیکی میخریدم اما بد روزگار خوردیم به pc! البته نه اون pc اون یکیش که مربوط به شپش های ته جیب میشه! این حالتی که sharing میریزند و این داستان ها قیمتش مناسبه شما پیشنهاد میکنید؟ مشکلی نداره؟ یه تاپیک راهنمایی هم ازش قرار بدین ممنون میشم

دوستان این جریان افقی و عمودی بودن دستگاه ( خوابیده یا ایستاده بودن ) چیه ؟؟ یکی از دوستان گفتند که دستگاه ایستاده بدون استند به سیستم تهویه آسیب میرسونه ؟؟؟( صفحه قبل تایپیک ) آیا درسته این ؟؟؟ ( آخه من دستگاه رو به صورت ایستاده و بدون استند میگذارم ) . یکی دیگه از دوستان گفتند که فرقی نداره خوابیده یا ایستاده بودن دستگاه . حالا چی کار کنیم ما ؟؟

ایستاده و خوابیده فرقی نداره اما برای ایستاده باید حتما استند بزارید چون قسمتی که پایینه جلوش گرفته میشه و هوا داخل نمیره و مسلاما کنسول بشدت داغ میکنه...اون دوستمون که گفتن فرقی نداره از نظر ایستاده و خوابیده بوده نه از نظر تهویه.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
سوال من در مورد اپديت بازي هاست مثلا gtav 6.5 gig اپديت داره اين اپديت براي چي هست مرحله جديد ميده جايي هست كه بشه ليست تغيرات اپديت رو ديد ؟
بعد موود دوم با سرعت من بايد ١٦ ساعته دانلود كنه اگه كنسول ١٦ ساعت روشن بمونه مشكلي واسش پيش نمياد ؟

اگه نگرانی از PSX استفاده کن خیلی بهتره

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

من تا الان همیشه بازی هامو بصورت فیزیکی میخریدم اما بد روزگار خوردیم به pc! البته نه اون pc اون یکیش که مربوط به شپش های ته جیب میشه! این حالتی که sharing میریزند و این داستان ها قیمتش مناسبه شما پیشنهاد میکنید؟ مشکلی نداره؟ یه تاپیک راهنمایی هم ازش قرار بدین ممنون میشم

پسر خاله خودم استفاده میکنه...مشکلی نداره و مثل اینکه ظرفیت 1 و 3 بهترن.

سلام دوستای عزیز.
واسه اجرای بازی ها روی 60 فریم باید تنظیمات خاصی انجام داد؟؟
واسه اجزا شدن روی رزولوشن 1080p چطور؟؟؟
اصلا ربطی به بازی ها داره یا همه ی بازی ها اینجورن؟
ممنون
فقط بازی لست اوف اس میشه تنظیمش کرد که ۶۰ فریم باشه یا ۳۰ فریم بقیه هودکار تنظیم میشن

من یه مشکلی داره کنسولم همین اجکت که قصد دارم کنسولو وا کنم دکمه اجکت رو غیر فعال کنم که اوکی شه و مشکلی نداره از این لحاظ
ولی از صبح دهنم سرویس شده پیچای پشت رو با هر جور پیچکشتی تست کردم نمیشه
من TROX هم دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه اصلا توش نمیره :|!!
پیچای پشت دستگاه ستاره ای هست با هر چی بگید تست کردم
این تروکسایی من دارم از بزرگ به کوچیکه مطمئنن تروکس 9 هم توش هست ولی جواب نمیده ( چون ی کلیپ دیدم یارو میگفت تروکس 9 باید باشه )
لطفا کسی میدونه و باز کرده دستگاه رو بگه ما کارو انجام بدیم .. از یه طرفم ترسه اینو دارم نشکنه دیگه نمیشه باز کرد :|
به هر حال دیگه از صبح اعصابمو بهم ریخته

سلام ببخشید من تازه گیا یک مشکل برای ps4 پیش امده دیسک بازی خودبه خود بیرون میاد یعنی وقتی بازی میزارم بازی شروع میشه بعد یک کمی که بازی کردم دیسک بیرون میاد میشه بگید مشکل از کجاست

سلام
امروز یه اکانت پلاس 1 ساله گرفتم کدش رو که زدم و فعالش کردم
خواستم nfs rivals رو آنلاین بزنم پیغام داد
you do not have a playstation plus subscription and therefore will not be able to play this game online
اشکال کار کجاس؟

سلام
امروز یه اکانت پلاس 1 ساله گرفتم کدش رو که زدم و فعالش کردم
خواستم nfs rivals رو آنلاین بزنم پیغام داد
you do not have a playstation plus subscription and therefore will not be able to play this game online
اشکال کار کجاس؟
با همون اکانتی که پلاس گرفتی وارد بازی شدی ؟
به نظر میاد یه باک باشه
به نظرم restore license انجام بده . بعد جلو اکانتت ارمه + اومده ؟

سلام ببخشید من تازه گیا یک مشکل برای ps4 پیش امده دیسک بازی خودبه خود بیرون میاد یعنی وقتی بازی میزارم بازی شروع میشه بعد یک کمی که بازی کردم دیسک بیرون میاد میشه بگید مشکل از کجاست

کابلهایه کنسول رو واسه یه ربع از دستگاه بکش و بعد دوباره بزن. اصولا باید درست بشه.

من یه مشکلی داره کنسولم همین اجکت که قصد دارم کنسولو وا کنم دکمه اجکت رو غیر فعال کنم که اوکی شه و مشکلی نداره از این لحاظ
ولی از صبح دهنم سرویس شده پیچای پشت رو با هر جور پیچکشتی تست کردم نمیشه
من TROX هم دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه اصلا توش نمیره :|!!
پیچای پشت دستگاه ستاره ای هست با هر چی بگید تست کردم
این تروکسایی من دارم از بزرگ به کوچیکه مطمئنن تروکس 9 هم توش هست ولی جواب نمیده ( چون ی کلیپ دیدم یارو میگفت تروکس 9 باید باشه )
لطفا کسی میدونه و باز کرده دستگاه رو بگه ما کارو انجام بدیم .. از یه طرفم ترسه اینو دارم نشکنه دیگه نمیشه باز کرد :|
به هر حال دیگه از صبح اعصابمو بهم ریخته
یکی از بچه ها توضیجات کامل گذاشته بود برای حل کردن مشکل auto eject به واسطه باز کردن. تو خوده utube هم اگر بتونی وارد بشی کلی video هست که توضیح میده کاملا چطوری باز میشه

صدای فن دستگاه یا صدای خوندن دیسک یه ذره بالا به نظر بیاد طبیعیه ؟

مشکلی نداره . فن به واسطه میزان کار و دما ممکنه بیشتر از حالت عادی کار کنه

آقا من میتونم در طول روز بعد یک ساعت مثلا بازی کردن دستگاه رو به کل خاموش کنم؟ یا باید رو استند بای باشه؟

در این مورد منو راهنمایی میکنید. اینکه کدوم حالت بهتره. اگه برق بره و اینا. ممنون میشم
فرقی نداره
اگر برقتون زیاد میره کامل خاموش کن D:

سلام دوستای عزیز.
واسه اجرای بازی ها روی 60 فریم باید تنظیمات خاصی انجام داد؟؟
واسه اجزا شدن روی رزولوشن 1080p چطور؟؟؟
اصلا ربطی به بازی ها داره یا همه ی بازی ها اینجورن؟
ممنون
بسته به سازنده داره این مسعله
1080 فقط tv شما باید 1080 ساپورت کنه. بعد Internal بازی 1080 باشه 1080 native پخش میشه.

من تا حالا دو تا از بازی هام مشکل ایجاد کرده
یکی جی تی ای که می نوشت can not start application (جی تی ای دوباره نصب کردم درست شد)
یکی کال اف که وقتی میرفت تو بازی بعد از چند ثانیه کنسول خاموش میشد (حالا اینم میخوام دوباره نصب کنم)
مشکل از کجاست که اینطوری میشه؟
میشه به یه طریقی اپدیت های بازی ها رو در زمان خاص استارت زد؟

با همون اکانتی که پلاس گرفتی وارد بازی شدی ؟
به نظر میاد یه باک باشه
به نظرم restore license انجام بده . بعد جلو اکانتت ارمه + اومده ؟

کابلهایه کنسول رو واسه یه ربع از دستگاه بکش و بعد دوباره بزن. اصولا باید درست بشه.

یکی از بچه ها توضیجات کامل گذاشته بود برای حل کردن مشکل auto eject به واسطه باز کردن. تو خوده utube هم اگر بتونی وارد بشی کلی video هست که توضیح میده کاملا چطوری باز میشه

مشکلی نداره . فن به واسطه میزان کار و دما ممکنه بیشتر از حالت عادی کار کنه

فرقی نداره
اگر برقتون زیاد میره کامل خاموش کن D:

بسته به سازنده داره این مسعله
1080 فقط tv شما باید 1080 ساپورت کنه. بعد Internal بازی 1080 باشه 1080 native پخش میشه.

بله اومده restore license یعنی از اول انجام بدم؟

آقا به نظر من Duel shock 4 یکی از بهترین دسته های تولید شده در دنیای گیمینگه!!! تاچپدی که داره و اسپیکری که داره میتونه دسته ایکس باکس وانو قورت بده. تازه مثلا کدوم آدمی گرافیک و خوش دستی دسترو با کینکت ایکس باکس وان عوض می کنه؟ تازه دوربین پلی استیشنم که اینقدر ضعیف نیست که نشه باهاش جواب گیمر هارو داد.

- - -ویرایش - - -

من یه سوال دارم:
بازی Knack توی دیسک Blu ray هست؟ یا نه مثل ایکس باکس لایو باید از خود پلی استیشن دانلود کنی یا بخری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or