هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شاید اگه برید داخل تنظیمات ps4 و قسمت مروبط به دانلود اتوماتیک , با خاموش کردن گزینه ها حل بشه این موضوع
setting
system
automatic downloads and uploads

فکر کنم اگه همهی تیک ها رو بردارید حل بشه
اما خیلی هم مطمن نیستم
درسته همین کار رو کردم جواب داد ممنون

سلام دوستان كنسول من خود به خود از محيط بازيا اسكرين شات ميگيره مخصوصا بازي هايي كه براي بار اول استفاده ميكنم بعضي وقتها فيلمم ميگيره خود به خود لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم درست بشه.

من امروز به یک مشکلی خوردم . تصویر به مدت یک یا دو ثانیه قطع میشه و دوباره بر می گرده ممکنه به خاطر کابل HDMI باشه؟

داداش به خاطر مشکا از اینترنت هست ، اگه وقتی بازیتون فریز شد ولی دکمه P روی دسته بزنی و وارد محیط دستگاه بشی ، یعنی به خاطر مشکل از اینترنت هست ، همون موقع برو تیک اینترنت از داخل تنظیمات رو بردار دیگه این مشکل درست نمیشه

سلام
من یه اکانت دارم حالا میخوام یکی دیگه بسازم .میخواستم بدونم که میتونم اطلاعات این اکانت رو(سیو بازی ها.پلاس) به اکانت جدید انتقال بدم.

دوستان تاریخ دقیق اتشار بازیهای رو کجا میشه دید ؟؟

مثلا بازی های جدید E3 مثل آنچارتد 4 یا فیفا 16 یا هوریزون ؟؟ کسی تاریخشونو میدونه ؟

دوستان تاریخ دقیق اتشار بازیهای رو کجا میشه دید ؟؟

مثلا بازی های جدید E3 مثل آنچارتد 4 یا فیفا 16 یا هوریزون ؟؟ کسی تاریخشونو میدونه ؟

برو قسمت games همین بخش ps4 اونجا هر بازی تاپیک مخصوصی داره دوستان تاریخ انتشار رو نوشتن

سلام
من یه اکانت دارم حالا میخوام یکی دیگه بسازم .میخواستم بدونم که میتونم اطلاعات این اکانت رو(سیو بازی ها.پلاس) به اکانت جدید انتقال بدم.
خیر
چنین چیزی ممکن نیست

سلام دوستان كنسول من خود به خود از محيط بازيا اسكرين شات ميگيره مخصوصا بازي هايي كه براي بار اول استفاده ميكنم بعضي وقتها فيلمم ميگيره خود به خود لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم درست بشه.
ممکنه یا دکمه share خراب شده باشه یه اشکال کار از جایه دیگه باشه
دسته رو reset کن بعد یه دور rebuild هم انجام بده

یه سوال در مورد دانلود بازیها
اکثر بازیها در استورهای مختلف حجمشون یکی هست
حالا سوال من اینه که اگر بر فرض از استور ژاپن لینک یک بازی رو بزنیم دانلود بشه و بعد استاپش کنیم ایا از استور امریکا میتونیم ادامه دانلود بزنیم یا خیر؟
البته من اینکار رو در مورد بازی Dead or Alive 5 انجام دادم و از استور ژاپن زدم دانلود و از استور امریکا که خواستم دانلود کنم ارور میداد
در این مورد یه راهنمایی کنید
با تشکر

یه سوال در مورد دانلود بازیها
اکثر بازیها در استورهای مختلف حجمشون یکی هست
حالا سوال من اینه که اگر بر فرض از استور ژاپن لینک یک بازی رو بزنیم دانلود بشه و بعد استاپش کنیم ایا از استور امریکا میتونیم ادامه دانلود بزنیم یا خیر؟
البته من اینکار رو در مورد بازی Dead or Alive 5 انجام دادم و از استور ژاپن زدم دانلود و از استور امریکا که خواستم دانلود کنم ارور میداد
در این مورد یه راهنمایی کنید
با تشکر

خب خودت هم امتحان کردی دیگه....نمیشه

سلام، وقتتون بخیر

1- من چطوری میتونم ریجن دستگاه رو بفهمم چی هستش؟ جعبه ندارم، از روی سریال میشه فهمید؟ یا از توی منو؟

2- از روی سریال، چطوری میشه سال ساخت دستگاه رو فهمید که برای 2014-2015 یا 2013 هست؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or