هیچ کدوم نیاز به اتصال به نت برایه بازی کردن ندارن .دوستان PS4 هم مثل XBOX ONE باید برای بازی کردن به اینترنت وصل بشه یا نه؟ من زیاد وارد نیستم با خوندن این مقالات و کشمکشهای طرفدارانشون حسابی یج شدم کدوم رو بخرم! یه راهنمایی بکنید دوستان.ممنون.
من میدم به فروشنده یکی هست 70میگیره کارشم درسته تو خودت میخری؟سخت نیس؟دوستان بازی دیجیتالی ظرفیت ۲ قیمت ۷۵ تومن بنظرتون معقوله؟ من تا حال بازی ظرفیتی نگرفتم ۰ از کجا بفهمم که هکی نیست و باعث بن اکانت نمیشه?
دوستان بازی دیجیتالی ظرفیت ۲ قیمت ۷۵ تومن بنظرتون معقوله؟ من تا حال بازی ظرفیتی نگرفتم ۰ از کجا بفهمم که هکی نیست و باعث بن اکانت نمیشه?
دوستان PS4 هم مثل XBOX ONE باید برای بازی کردن به اینترنت وصل بشه یا نه؟ من زیاد وارد نیستم با خوندن این مقالات و کشمکشهای طرفدارانشون حسابی یج شدم کدوم رو بخرم! یه راهنمایی بکنید دوستان.ممنون.
می شه من رو راهنمایی کنین ؟
می شه من رو راهنمایی کنین ؟
ببین طبق قوانین سونی اگر تو یه اکانت داشته باشی و توش یه بازی دیجیتالی باشه و یکی از اعضای خانوادت هم کنسول PS4(بقیه ی کنسول های دیگه ی سونی رو نمیدونم)داشته باشهمی شه من رو راهنمایی کنین ؟
من میدم به فروشنده یکی هست 70میگیره کارشم درسته تو خودت میخری؟سخت نیس؟
اگه اکانت بن شه چی میشه مگه؟؟؟
من میدم به فروشنده یکی هست 70میگیره کارشم درسته تو خودت میخری؟سخت نیس؟
اگه اکانت بن شه چی میشه مگه؟؟؟
سلام
میگم تاپیک بخش تروفی بازی ها داره خاک میخوره یه نفر بره تروفی های بازی بتمن ارکام نایت و ویچر3 رو بزاره
سلام
میخواستم بدونم بازی هایی که هر ماه از طرف SONY رایگان میشه برا دانلود ، باید از کجا بگیرم
تو خود PSN سرچ میکنم برا دنلود پول میخواد تو قسمت free هم که یه سری بازی دیگه هستش نه اینایی که خود سونی الام کرده
(مثلا برا این ماه limbo رو مجانی کرده)
ممنون
هیچ کدوم نیاز به اتصال به نت برایه بازی کردن ندارن .
سلام داداش اگه دستگاه ریجن 2 ژاپن باشه و سی دی بازی ریجن 2 اروپا باشه بازی کار میکنه؟