سلام ! خوب بعد از ارتقاء گاره و بیگاه سیستم و سرویس شدن دهن PC داران

بنده یک بار برای همیشه میخوام از شر ارتقاء راحت بشم و یه PS4 تهیه کنم . سوالاتی دارم و لطفا کامل و با دقت پاسخ بدید ! اگر از جواب سوالات اطمینان ندارید از پاسخ خودداری کنید !
1 - ساخت کجا باشه خوبه ؟ ساخت ژاپن یا چین و یا مثلا آمریکا ، اروپا و ... هم داره ؟ .
2 - از کجا بفهمم تولید 2014 هست یا 2015 و یا چه ماهی از 2015 ؟ کدوم سال ساخت و ماه بهتره ؟
3 - چطور مطمئن باشم کنسول پلمپ شرکت سونی هست و توسط واردکنندگان یا فروشنده های داخلی باز نشده باشه چه برای ارتقاء نرم افزاری یا هر چیز دیگه ؟
4 - گارانتی چطور هست بعضی فروشنده ها میگن خود کنسول گارانتی شرکت سونی داره مثلا یکساله و یا بیشتر ... ؟ از کجا بفهمم گارانتی اصلی داره و چقدر مدتش هست ؟ ( گارانتی شرکت های داخلی منظورم نیست )
5 - آیا نسخه تقلبی یا بی کیفیت هم دارن این کنسول ها یا هر مدلی که کیفیتش از بقیه مدل ها کمتر باشه و خراب باشه احیانا ؟
6 - نهایتا R1 ، R2 ، R3 بهتره و یا توی ایران مدل های بهتری ازش وارد شده یا تفاوتی نیست ؟
7 - نیاز هست لزوما موقع خرید کنسول به فروشنده بگم از پلمپ در بیاره کنسول رو و مقابل خودم جهت اطمینان حاصل کردن از سالم بودن کنسول اون رو تست کنه ؟ ( اگر آنلاین خریداری بشه چاره چیه ؟ )
8 - خرید هر بازی 200 تومن واقعا برای شما دردسر نیست یا قیمت بازی ها کمتر هست ؟
9 - نکته خاصی مد نظرتون هست حتما استفاده می کنم !
تشکر @};-