هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من هدست گلد تازه گرفتم موقع چت بچها میگن صدات از ته چاه در میاد؟ولی صدای اونا خوبه .چی کار باید کنم ؟خواهشا کسی میدونه کمک کنه خیلی رو اعصابم رفته...تو قسمت پارتی ستینگ هم صدارو تا ته بالا بردم
کیفیت صدا عموما تو این مسعله ای که شما میگی گاهان به نت هم بستگی داره. در ضمن دوستت هم میتونن gain هاشون رو ببرن بالا D:

سلام ! خوب بعد از ارتقاء گاره و بیگاه سیستم و سرویس شدن دهن PC داران :| بنده یک بار برای همیشه میخوام از شر ارتقاء راحت بشم و یه PS4 تهیه کنم . سوالاتی دارم و لطفا کامل و با دقت پاسخ بدید ! اگر از جواب سوالات اطمینان ندارید از پاسخ خودداری کنید !

1 - ساخت کجا باشه خوبه ؟ ساخت ژاپن یا چین و یا مثلا آمریکا ، اروپا و ... هم داره ؟ .

2 - از کجا بفهمم تولید 2014 هست یا 2015 و یا چه ماهی از 2015 ؟ کدوم سال ساخت و ماه بهتره ؟

3 - چطور مطمئن باشم کنسول پلمپ شرکت سونی هست و توسط واردکنندگان یا فروشنده های داخلی باز نشده باشه چه برای ارتقاء نرم افزاری یا هر چیز دیگه ؟

4 - گارانتی چطور هست بعضی فروشنده ها میگن خود کنسول گارانتی شرکت سونی داره مثلا یکساله و یا بیشتر ... ؟ از کجا بفهمم گارانتی اصلی داره و چقدر مدتش هست ؟ ( گارانتی شرکت های داخلی منظورم نیست )

5 - آیا نسخه تقلبی یا بی کیفیت هم دارن این کنسول ها یا هر مدلی که کیفیتش از بقیه مدل ها کمتر باشه و خراب باشه احیانا ؟

6 - نهایتا R1 ، R2 ، R3 بهتره و یا توی ایران مدل های بهتری ازش وارد شده یا تفاوتی نیست ؟

7 - نیاز هست لزوما موقع خرید کنسول به فروشنده بگم از پلمپ در بیاره کنسول رو و مقابل خودم جهت اطمینان حاصل کردن از سالم بودن کنسول اون رو تست کنه ؟ ( اگر آنلاین خریداری بشه چاره چیه ؟ )

8 - خرید هر بازی 200 تومن واقعا برای شما دردسر نیست یا قیمت بازی ها کمتر هست ؟

9 - نکته خاصی مد نظرتون هست حتما استفاده می کنم !

تشکر @};-

1.همش ساخت چینه
2.پایین کنسول نوشته CUH_10 یا Cuh_11 باید یازده باشه
3.یه چسب شیشه ای داره رو جعبه
5.نه
6.نمیدونم
7.بهش بگی باز کنه بهتره
8.بازی پلمپ نخر چون موقع فروختن خیلی ضرر میکنی دست دوم یکی بخر بعد تمومش کردی با چیزای دیگه عوض کن

دوستان این اکانت ها ظرفیت دومش میگن مشکلی نداره درسته؟
ظرفیت یک و سه مشکل داره و امکان قفل بازی وجود داره اما شنیدم ظرفیت دوم مشکلی نداره و قفل نمیشه

6 - نهایتا R1 ، R2 ، R3 بهتره و یا توی ایران مدل های بهتری ازش وارد شده یا تفاوتی نیست ؟

تشکر @};-
Region ها فرقی باهم ندارن . محدودیتی تو هیچ چیزی هم ایجاد نمیکنن.
تنها چیزی که تو ذهنت باشه اینکه japan - region 3 دکمه تایید تو منو دایره هست ( فقط تو منو]

سلام از صبح تا حالا نمي تونم به psn وصل بشم هي ارور CE-33987-0 را مي ده .... شما هم همين مشكل را داريد ؟؟؟:(
والا من از صبح تا حالا وصلم

سلام ! خوب بعد از ارتقاء گاره و بیگاه سیستم و سرویس شدن دهن PC داران :| بنده یک بار برای همیشه میخوام از شر ارتقاء راحت بشم و یه PS4 تهیه کنم . سوالاتی دارم و لطفا کامل و با دقت پاسخ بدید ! اگر از جواب سوالات اطمینان ندارید از پاسخ خودداری کنید !

1 - ساخت کجا باشه خوبه ؟ ساخت ژاپن یا چین و یا مثلا آمریکا ، اروپا و ... هم داره ؟ .

2 - از کجا بفهمم تولید 2014 هست یا 2015 و یا چه ماهی از 2015 ؟ کدوم سال ساخت و ماه بهتره ؟

3 - چطور مطمئن باشم کنسول پلمپ شرکت سونی هست و توسط واردکنندگان یا فروشنده های داخلی باز نشده باشه چه برای ارتقاء نرم افزاری یا هر چیز دیگه ؟

4 - گارانتی چطور هست بعضی فروشنده ها میگن خود کنسول گارانتی شرکت سونی داره مثلا یکساله و یا بیشتر ... ؟ از کجا بفهمم گارانتی اصلی داره و چقدر مدتش هست ؟ ( گارانتی شرکت های داخلی منظورم نیست )

5 - آیا نسخه تقلبی یا بی کیفیت هم دارن این کنسول ها یا هر مدلی که کیفیتش از بقیه مدل ها کمتر باشه و خراب باشه احیانا ؟

7 - نیاز هست لزوما موقع خرید کنسول به فروشنده بگم از پلمپ در بیاره کنسول رو و مقابل خودم جهت اطمینان حاصل کردن از سالم بودن کنسول اون رو تست کنه ؟ ( اگر آنلاین خریداری بشه چاره چیه ؟ )

8 - خرید هر بازی 200 تومن واقعا برای شما دردسر نیست یا قیمت بازی ها کمتر هست ؟

9 - نکته خاصی مد نظرتون هست حتما استفاده می کنم !

تشکر @};-

واسه بیشتر سوالات این تاپیک جواب میده :

http://forum.bazicenter.com/thread85968/

6 - بین ریجن ها هیچ فرقی نیست ولی چون ریجن 2-1 یه مزیت های کوچیک داره ، از بین 1 و 2 هرکدوم ارزونتر بود بخر

7 - ترجیحا از فروشنده معتبر خریداری کن ، بگو واست آپدیت کنه کنسول رو (آپدیت نرم افزاری لازمه ) اگه آدرس میخای PM بده بهم

8 - بازی ها هم 1 دونه بازی میخری ، دیگه باید خرید و فروش و تعویض انجام بدی ، سر هر بازی معمولا 20-10 تومان احتمالا ضرر میکنی ، بازی هم میتونی کرایه کنی

9 - حتما PS4 بخر از شر کرک و همه جور مشکل PC خودتو راحت کن :d

دوستان این کدی که به صورت یک عدد و یک حرف نوشته میشه، مثلا 4B یعنی تولید سه ماه دوم 2014، فقط روی کنسول حک شده یا روی جعبه هم هست؟ اگه هست میشه بگید کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or