هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

که هدست سیلورش چطوره؟
آخه میگن خیلی تنگه و زود هم میشکنه.
داداش سیلورو باید خیلی با لطافت و دقت کارکنی منم از چند نفر شنیدم... چون شما مقایسه کن سیلور فکرکنم قیمتش دوروبره 70 باشه شما اگه یه چیز حرفه ای میخوای و حرفی واسه گفتن نذاری گلد بگیر البت قیمتش 325 تومنه

دوستان من Ps4 رو به تلویزیون وصل کردم و بازی Batman Arkham Knight رو اجرا کردم اما مشکلم اینه که شخصیت های بازی صدا ندارن.همه ی حالت های Large,Normal Speaker,TV و حالت های هدفون رو هم امتحان کردم اما باز صدا نداره.و یه سوال دیگه.چه جوری باید اکانت ساخت؟؟؟

باید R2 رو عوض کنی. لوازمش تو فروشگاه های اینترنتی هست. یا خودت عوض کن، یا اگه نمیتونی بده بیرون برات عوض کنن.
خودمم میتونم؟چ کار باید بکنم؟آخه من یه بار یه دسته کامپیوترمو باز کردم زیگه نتونستم سر همش کنم.
بعد بیرون بدم بگم چ کار کنه؟ دکمهشو عوض کنه یا فنرشو چیشو؟؟ کجا تعمیرات دسته رو انجام میدن؟اگر میدونید تو private برام بفرستین

سلام دوستان، آقا تهران جایی رو معرفی کنید که بازیهای ظرفیت 1 یا همون آفلاین رو با قیمت مناسب بریزه دوستان اگه از توپخونه هم قیمت دارن بگن البته تو پخ ممنون

دوستان سلام.من یه مدت تقریبا طولانی (دو سه هفته) نیستم و میخوستم تو این مدت کنسول دانلود هارو انجام بده وآپدیت هارو دانلود کنه میخواستم بدونم اگه کنسولو تو این مدت تو رست مود بزارم به دستگاه فشار میاد و ممکنه آسیب ببینه ؟:-ss
روش دیگه ای هست که واسه این کار مناسب باشه ؟:-?
داغون میشه دستگاهت.لینک ها رو با psx بگیر همون حجم ترافیکو بزار با IDM دانلود کن تمومم بشهه خودش خاموش میکنه به دستگاهم فشار نمیاد حالا کلا با سیستم سرعتت بالا باشه 2 روزه دانلود میشه

سلام.
این اکانت های ظرفیت 2 و 3 که میگن بازی رو واست میریزن 70 تومان بعدم می تونی DLC و انلاین بزنی چجورین؟؟ لطف کنید یکم در موردش توضیح بدید
و اینکه کسی تو سنندج یا کلا تو کردستان جایی رو سراغ داره لطف کنه واسم پ.خ کنه خیلی ممنون
ظرفیت ۲ عین دیسک هست بازی روی اکانت اصلیت نصب میشه شما هر کاری بخوای میتونی باهاش بکنی نصب دی ال سی انلاین و....
ظرفیت ۳ عین ظرفیت ۲ هست ولی با این تفاوت که روی اکانتی دیگر باید بازی کنی یعنی دوستات رو نمیبینی و کاپ ها ثبت نمیشن برای بازی کردن هم باید انلاین باشی
ظرفیت ۳ قیمتش ۵۰ تومن هست حواست باشه
خرید دیجیتالی بازی فقط یک یوز پس هست پس شما میتونید از هر جای ایران خرید کنید نیاز مند فروشگاه فیزیکی نیست

سلام عزیزان
تو استوره پلی استیشن بعضی از بازی هایه ps3 رو معرفی کرده ایا میشه ایارو خرید و رو ps4و بازی کرد؟

سلام
ps4 از بازیهای ps3 فعلا پشتیبانی نمیکنه و فکرم نکنم قرار باشه پشتیبانی کنه
البته سرویس ps now هستش که بحثش جداست کلا و اینتنرت قوی میخوادش و مصرف دیتا بالایی هم داره (یکجورایی انگار داره فیلم پخش میشه در اصل برای شما و شما بازی رو دئانلود نمیکنید) ا

سلام . سوال درمورد ریموت پلی ویتا داشتم موقعی که به ریموت پلی وصل هستم و بازی مثلا tlou انجام میدم هر 20 یا 30 دقیقه تقریبا صفحه گیر میکنه و بمدت تقریبا 2 ثانیه کیفیت پایین میاد و بعد خوب میشه میخواستم بدونم دلیلش چیه ؟

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or